返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
公仔箱論壇( U3 r: h% }/ {; L8 @; ^
2954357TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- U, d1 S& H9 b5 o
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
/ @4 O; I" H; c, p0 Pwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
+ K% @- H( v6 zwww.tvboxnow.com9 n# d/ Z. h4 F# N) x3 p+ w, c
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
7 b3 B( f6 N8 v( K4 YSicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
0 e& Q- U* p+ M8 @. Ttvb now,tvbnow,bttvb
! m, H1 s$ G2 c' n+ ^1 V公仔箱論壇咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
www.tvboxnow.com% Q. I% W( T# L0 G
唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
- b+ ]. a. S, V公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
4 \1 C$ F  p* z: x
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Q, R) C3 D- p, o# n7 S$ e5 R! P2 M( f
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 c% B, H5 ^5 f8 t7 K4 a
2954355www.tvboxnow.com, p, ]2 X* A% V" D
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。
5 A) U) @3 x& N/ m1 m. Swww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
公仔箱論壇5 [9 q  j9 J/ ]) G( t
係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
5 y3 U1 c1 v$ ^2 Y7 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇4 `* A- e  }  y8 @$ H9 ~2 N
佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
7 I; G  j( I* `; w) {公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
; ^& ^* p2 _* Y' @% |, [: j公仔箱論壇
* {, h2 P  k9 p2 y( i. |' B" fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
, V, Q$ }1 W" S8 h" v( s9 h& {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁正! tvb now,tvbnow,bttvb: w3 h- }; k& {$ N
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
% h  ]" F; F9 i公仔箱論壇係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先tvb now,tvbnow,bttvb! `6 i6 X: M* u6 P
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
1 ^7 m4 b4 g. E7 s1 ^. ?4 qtvb now,tvbnow,bttvb上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
7 z/ b+ {6 S# ztvb now,tvbnow,bttvb係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
9 D/ \' Q8 X7 O& F公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
0 |: Z$ j3 ^1 |/ m& X$ dtvb now,tvbnow,bttvb
4 a( C( _, N" A; v, F4 e+ v公仔箱論壇我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
+ Q* E( T% a4 e5 o
- s+ p7 x# \; w  i, T公仔箱論壇2955088& T/ S% ^/ l: N" f
咁正!
, v0 l5 ^/ |# T4 b& z- wtvb now,tvbnow,bttvb就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....tvb now,tvbnow,bttvb( G' m# z: x0 K5 V4 q
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
' ~; o$ V" R2 E8 D/ s" [- o公仔箱論壇
: P. y; D* {3 F" D6 B有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
# v$ A9 R/ Z1 g" g$ k4 ]tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇. M  m. |7 {$ J) o% Q$ z, U6 K
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!!
% w8 q( B, J6 [% d6 w+ `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

$ K% c+ B5 o3 p3 J4 l5 |tvb now,tvbnow,bttvb
6 a$ E2 f, r9 g9 L& r  K' ^, E  l% qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
公仔箱論壇7 V# k- Z2 |, ^* U& {0 q

+ Q( O( C( ^3 M) O- k1 v0 k公仔箱論壇有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
! j* f  @2 S9 k7 W7 n  w! H+ {www.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  l4 m0 ]+ ]+ Q! T# j' s/ m; [  e0 E

0 y) [: F2 I+ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?
! R* v2 D( M7 b; @+ X# N5 ]' }2 x, D; S2 R7 _: o* C
西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

+ C% X, F% b# t0 Q$ z6 T* }' j
$ C. f* c& \0 Z: w+ xtvb now,tvbnow,bttvb
+ e3 ~# t3 ?/ x, f8 c* YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?公仔箱論壇2 P, [$ j! E  p$ O0 L1 [

, b0 F  J3 P3 C" z9 {3 d5 ]& Y$ P# w2 z另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
% l) b% b8 f+ I; V+ q0 Y: _tvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
) I' _) X3 ~) I/ s
+ d1 G: N9 `$ g3 E; h
其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。