返回列表 回復 發帖
支持馬浚偉, 好想見到他拿到獎!www.tvboxnow.com9 X6 ~9 Y# D! O# n" S7 c4 s! x
gigi831008 發表於 2014-2-26 11:11 AM
1 x& G) |7 M6 K9 @0 PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。公仔箱論壇4 E6 P& b% P# H- b/ k) L! ?) B
成半年無見,好開心見番你。
, R! x# ^; C! r! ~3 n2 }好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
8 P/ a# G* S; m  M8 c
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
( r: u/ T8 V6 l2 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感...
馬仔加油
nbnnbb,kkjk

評分次數

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ E7 b! `3 A  X7 ^
1 t$ Z' H$ A7 s3 x* e
成半年無見,好開心見番你。
) @- W! x8 p, G7 q- j: ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好欣賞馬仔,佢個樣又好襟老,本劇同楊怡外形都頗襯。
* O  m+ p1 n, q' z2682052
- C' {- j- y# t2 ?) e1 W; KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-26 12:01 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 x/ F: Y  L/ a. s5 l" u+ F% N

- x/ q. q4 O( t) M  p+ Vwww.tvboxnow.com楊怡好似同馬明襯啲喎, 可能佢將來個老公都係姓馬.
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...
9 }3 b) g# S- G& S4 n/ j另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
- w* C. C; O8 J! {: }5 j3 zmolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
" R3 y- h; ?1 T7 j, M  cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
; e* c( m( P9 o8 p1 m公仔箱論壇女工要著吊腳褲架咩??
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 x4 b, Y5 V+ t; K/ l) @! _
第一次聽到 "好使好用"呢個詞來形容馬仔, 真係 非常貼切~~我覺得都馬仔幾好, 至於楊怡就開始睇到悶...4 ?4 [  Q1 Z& W+ H# {7 P
另外幾欣賞D 女工的衫, 吊腳褲令我睇落多左一份真實感... ...
( ]. i0 A4 w& p5 awww.tvboxnow.commolaytau 發表於 2014-2-26 04:05 PM
. `$ M. k1 Z# r' |* P3 g9 Ytvb now,tvbnow,bttvb
- b4 ~' z7 @: D/ o/ z+ g9 Rtvb now,tvbnow,bttvb其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
* t& Y' C+ p* ^, d) A3 B公仔箱論壇
6 x# g& I; ^# P6 C% G% uwww.tvboxnow.com
6 V/ {, a! z6 w! x" `" C你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!公仔箱論壇- S! `$ ^* g# K7 C! u+ S6 k/ l
啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實在,而家又有你讚服飾幾好,當係補飛啦.........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
支持馬仔,選第二
支持馬仔
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ {% `& e) c/ x! D8 l* c
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有咩公平準則!?
www.tvboxnow.com3 N# p  }$ ^$ g* K
2682931公仔箱論壇* ?) o8 x+ n! h2 c% ]
其實馬仔拍劇外又主持咁多綜藝節目,又識煮野食,唱歌更係佢嘅最早期本業,祥仔都無佢咁多材多藝啊!
9 D/ r. v  ]1 G2 b5 ]7 c6 {- R( c) }# O% e) X+ i/ U9 @0 _" v
2682948; n& |1 g! N* H. M/ T! Z: b
你係咪女仔嚟架呢?女生對服裝特別敏感啊!
* k+ y2 g9 ~5 p$ Y) o公仔箱論壇啲人成日話無記拍野馬虎,不過本劇外景有部份幾實 ...4 M4 t6 a; d  l& q
leekwoklam 發表於 2014-2-27 12:17 PM
9 ?! u. ^6 \6 n2 q& U' g. n( vwww.tvboxnow.com
* L! Q  m" b2 H; X6 v話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添
我覺得幾好睇.. 日日追... 楊怡好似有d誇
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
my support!!!!
% M* E1 o% Z. S

1 g& I3 s  Q1 Q' b+ g; lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話吖, 佢唱歌幾好聽架喎! 做乜唔唱歌揾食呀? 你唔講我都唔知佢唱歌出身添公仔箱論壇" w& F5 Q3 |0 k, o3 _% i- D
大文細佬 發表於 2014-2-28 02:57 AM
5 d  t+ _6 w' S- H7 ^( ~1 ?; u

: \% d7 x: k' A細佬,馬仔初出道時仲好興四大天王架,無線當時仲將佢塑造為黎明接班人喎。
馬浚偉是一個好演員, 但這劇暫時看到有點悶!* M2 b$ x8 T0 v4 P
講到攞奬, 我覺得馬浚偉早幾年做「大廚出馬第2輯」主持做得幾好, 要落手親自出馬學煮, 又要hold住D參賽者, 又要應付D評判, 點知最後輸俾草猛, 無線D奬俾邊個, 真係唔知有 ...
# w6 |4 F" n) mwww.tvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-2-28 12:19 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  I8 _( ~* A- X; E
www.tvboxnow.com9 h. S" c4 L9 m/ i" I
係!無錯!開始有啲拖有啲悶,尋兇尋得太耐咯.........