返回列表 回復 發帖
! h4 M& r& x3 H公仔箱論壇係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......" F, o7 d5 F/ E  s$ v3 C6 b
不過我唔係嫌美儀老啊。
0 E) Z; f' c( O6 f/ |tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
公仔箱論壇4 O9 y  A+ e; G8 ~% W

' c. r- ?$ i# |+ y8 R" V不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# s% ]+ P: E/ _0 H4 _
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
7 S8 F' H2 E& j0 o: F$ m0 X/ y公仔箱論壇
, v, ~6 I# v9 ]2 w9 q3 Htvb now,tvbnow,bttvb
8 c6 O- J  n0 S, }7 ~' e
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; z" x/ N0 L3 F! Y
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲tvb now,tvbnow,bttvb4 L5 |4 M$ N2 y( M
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
3 S& k  s2 a, M# T
唔.....
  I$ k) g. \  c* C$ i- m( K& _www.tvboxnow.com美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......
! K1 _' y0 |, U/ N# N公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  \  x6 |$ A0 c; E
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係tvb now,tvbnow,bttvb0 x1 j5 [) X: O8 w( M, y7 Q
2939554公仔箱論壇1 H+ C. p: y6 X# B$ _
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
www.tvboxnow.com& {3 x% z+ Y1 w& }

0 Q: r, w4 q! p) |9 E  t  p: j- Qwww.tvboxnow.com哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
www.tvboxnow.com4 l6 ]+ y% a( H* W
唔.....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, k5 m5 Y! Z- d( d% `
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......8 t% `& Q2 B6 p' r, ~) Y; d
2939556( {+ X5 i3 v- L, `, Q
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...
/ P- H+ W1 F/ m, k" k% o0 rtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 a8 l- _) i9 M! u3 L- m' L4 A, K
tvb now,tvbnow,bttvb' ]! \1 m6 p4 I8 E4 B( W3 c! N
咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
& R, ?* D' @5 H( k0 i8 j5 @7 {" T+ l8 f0 b5 @0 }2 ~- e
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
9 R; R+ g% z5 N9 V! J9 Btvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
( X' Z/ Q$ H9 s

' U+ {3 U4 L7 u4 G  ?1 h我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
! V; [6 `, m3 g2 K& L" G4 N) G

7 _3 F+ N) V( H( Y3 Ftvb now,tvbnow,bttvb我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"www.tvboxnow.com5 a" z: W, T0 L2 q2 Q
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 C4 O. m& k# H6 a6 I  {+ u

" [: e; \# `  \5 Z( @7 \5 VTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有大佬撑住咁就冇有怕:
  C. H4 B7 E, e$ y% stvb now,tvbnow,bttvb釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
4 T, z: T1 e( X  z& Z嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降

v; T  r+ d! |! D. f6 l! E  e, |

7 f8 q8 ?& _$ c* p' c6 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
www.tvboxnow.com( ?  Y; M% c  l2 Y  J; T

: L( J2 [8 L: b. P( Xwww.tvboxnow.com有大佬撑住咁就冇有怕:
8 W) q" z% b9 z' }# a; `3 @) r( Y; g公仔箱論壇釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。www.tvboxnow.com7 v" U! l1 B- q1 m
嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...! ]' I# R5 g8 l& L3 N+ {
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
% y2 c) Q' ]8 R1 Y' \( J5 d: i9 G- \( [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
tvb now,tvbnow,bttvb: a7 x  A" E2 q7 l
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- _4 P6 m' w# Z. n# ?2 m# W
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb! _0 j( X& }5 j5 M
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
+ o; W% x1 q: Q0 l9 p( |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎4 J- m# i' k: T+ u
. C9 T, V  E# Y9 q! G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 d) r7 U+ k- h  u
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 L2 }1 W" Z1 F: l
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
; A9 |. Z5 Q' J9 s5 l; G
我預設嗰個反而唔係呀..
8 s$ c6 C8 V$ Z2 p$ qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
- I/ A2 o6 k3 j. w& gtvb now,tvbnow,bttvb咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
0 \# B0 m8 \6 o+ @1 T* {% Ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
5 `5 m0 U$ G7 a) L  Y7 }, @) A3 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
; M! o; p$ {# K! o" I6 E
" E( i  |2 n6 n5 x8 {補充茅山聖物紅肚兜
/ s  h& K7 }7 @5 `
3 O, g6 e$ k1 e) nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 {* C/ p( W; P5 T: U
% s4 U8 R. F% `tvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇/ `/ P8 u0 a$ n: w2 ^0 x: a
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!; _) x* g) R' ~/ ?
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
  U, Z, K! S( Q) `
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* d* V9 N* D5 x8 Z2 ?9 }3 s
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
www.tvboxnow.com6 x) w) W1 ]9 e) {- V3 _/ L
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
4 U' y0 V% U/ P. r' y; B0 U0 d. X8 R: otvb now,tvbnow,bttvb記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
" q! {# _2 y6 `4 N( Ftvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
% |! S1 H8 l/ W2 b) I! F
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 k# m! d2 n; @; e- p1 `% U
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
( ^1 m, W, a8 \3 d/ ?" |, t公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb- o' ]- W9 _' }) F2 d. _4 \
釘姐的背面
# Q0 A- d; H0 r1 r) L