返回列表 回復 發帖
公仔箱論壇- D" u7 ]/ h' l3 F/ ^
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。
1 a! S& r$ B7 I% J9 u* Gtvb now,tvbnow,bttvb真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........tvb now,tvbnow,bttvb9 ?) \* O% d) A; w4 y6 }" q
啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  N6 s( m2 q0 f8 V
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
. O1 B* x6 q! r* t1 R5 Y( K
( ^/ V5 ^* N. |" J3 Y; Q$ Swww.tvboxnow.com我最多一路睇一路玩game
好像越看越闷。。。。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ f- B9 d, ~+ Q5 @' }
) p+ o& e: b$ v5 l
我最多一路睇一路玩game
* n! c0 @- v# Q# K6 Z6 j' _! z% W公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-3-21 01:15 AM
www.tvboxnow.com- [2 g5 F* u! s* S
我而家係一路睇劇一路改功課,ZZZZZZZZ........又瞓著
www.tvboxnow.com/ t7 ~( k. y' d( V& V5 l

4 ?& t, L7 d4 x% i# m) ?2 r7 V我一定唔會做自梳女喇! 佢地唔嫁咪得囉, 做老姑婆好過做自梳女喇, 比我就比多啲機會同唔同嘅男仔拍下拖喇! 不過我又真係唔係咁明以前啲人嘅心態. tvb now,tvbnow,bttvb2 L: b4 Y$ x* S8 Q  N( e/ J4 H  v

: T& j5 Y, V& Zwww.tvboxnow.com睇套劇, 好似做低下階層嘅女仔仲慘, 以前就麥包同 ...tvb now,tvbnow,bttvb% A# D' G+ \) c
大文細佬 發表於 2014-3-21 12:28 AM
2 v8 ~( K8 `5 I* H8 K, l, Z  ?公仔箱論壇你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......公仔箱論壇7 t  C6 r* Q5 K% c5 b- U* F4 d, N

8 ~( ]6 Y( ~/ v6 G9 o. ptvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb0 u$ P- X) x+ y- n2 \. _
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味依然濃郁。
; e% p! N. g2 B+ ~  E( R. l6 A3 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。同埋你睇吓,同陳秀雯合作嘅係好後生嘅邵美琪呀,而家對照番雲姐,感覺係咪好得意呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
很久没播乡土剧了,还可以
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ u* e4 F/ F; ~  ]+ S$ E' z
細佬,我同你一樣,儲埋3幾集先一次過睇。www.tvboxnow.com3 c' E0 M7 G% T( z' I$ r  U
真係唔想追,今日睇睇吓仲瞓著咗.........
" O0 u* E  @& B2 p7 Q8 l啱啊!如果你係嗰陣嘅自梳女就真係無陰公.tvb now,tvbnow,bttvb9 H# G9 p8 X. ~- C' V* p, a6 s- Z
leekwoklam 發表於 2014-3-20 08:22 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! X0 U$ d" }$ _* z; c2 n

?2 w9 K  }% x8 Y! `- K0 K2 w6 Y- @
; |7 ?: G$ p- d( `5 J1 q: p公仔箱論壇之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!
7 _; ^9 h# K7 D  ^  Q- }公仔箱論壇你講得好啱,尤其是係家人抗命呢幾個字。睇完你回帖,我揾番啲舊嘢比你睇呀!不過你嗰陣可能未出世.......
1 J$ A" g$ r2 H+ Y2 z5 K0 n8 n2701565
0 `- P: W( `1 T0 Htvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com0 v7 B* P7 y1 Y
以上係來自1990年無記舊劇《自梳》嘅cap圖,我睇番《自梳》嘅頭兩集,感覺雖然out咗啲,但係戲味 ...公仔箱論壇) L. }0 F" X+ m/ d" x6 n
leekwoklam 發表於 2014-3-21 01:01 PM
5 ~% T$ g  F9 R' R( N/ Jwww.tvboxnow.com" b% h  z7 Z# Q8 R/ X2 I
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?
公仔箱論壇+ H$ O+ y. ~. J- [

0 |9 @1 x; f3 L0 {, K* kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* t% J. }; ~! I1 _
之前查案的劇情太長太悶, 個大奸角(KK張國強) 而家先出來, 都無咩興趣去追!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 g" @6 K5 ]% |% p/ `" A" p1 Z4 x+ X
tycn3320 發表於 2014-3-22 12:00 AM
/ y. T. s+ I0 h! F" F
公仔箱論壇- m+ n: H* B% r* L+ U" v
咪就係囉, 話個細佬係殺人兇手好似好奇怪咁, 因為以個細佬嘅性格絕對唔會咁兇殘架嘛! 張國強同麥包應該無關係喇, 一睇就估到(當然講套劇喇)!
hahahaa, so true.
喜欢杨怡,守业者还不错
+ H0 |' b  c  W, j% Ftvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) L5 o3 q5 {& v& a7 g, n
居然有套劇專題講自梳架?? 邵美琪真係幾靚, 咁另外嗰個係邊個黎架?0 w" ]. n( P& o$ L- d0 o
大文細佬 發表於 2014-3-22 12:15 AM
( I* t5 ^, T" U* xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 ?) v1 b" c" q; k: O: G
細佬,你就好啦青春無敵,你太後生所以唔會識啲前輩囉,其實我係最近番睇《自梳》架咋, 1990《自梳》初播時無睇過,企嗰位係陳秀雯,ATV一级花旦,但中間有幾年曾過檔TVB,坐嗰位真係唔識,相信當年都無乜人記得。
都幾好睇...因為馬浚偉先睇
《守業者》“蠶是故鄉肥、絲是故鄉柔”,大家仲喜歡追捧嗎?
' @% }$ V7 {8 U& Y9 \3 ^tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 @" o! a3 T- _! R; d
無記大家族+產業類形劇又回歸嘞!公仔箱論壇0 l) x$ q; ?5 h
大型產業加大家族加恩怨情仇係無記過往劇集必殺技,以前幾乎萬試萬靈,《守業者》再加上大時代(戰亂),今時今日大家仲 ...tvb now,tvbnow,bttvb$ g$ @: L8 ~9 b1 i, W% W
leekwoklam 發表於 2014-2-18 02:11 PM
; _8 r! E$ u7 y2 gwww.tvboxnow.com
7 E! K4 N, U+ J. D粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥 <-- .... 到時都係有個帶病 ge 老爺, 奸奸地 ge 二叔, 戇真 ge 大佬, 長舌 ge 大嫂, 醒目 ge 妹仔 + 家族生意有危機
' h- {3 G9 ?- B2 U+ [! k4 t& h8 L+ E公仔箱論壇
( U( J" x  `+ ?! c4 u  E3 A8 C9 d公仔箱論壇“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” www.tvboxnow.com9 G" v8 e. M1 j/ {/ ~
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
' o- L$ G" ^& b! H( ?4 h9 r8 `
係呀!呢啲combinations係無記出品嘅標準成份。
. l9 }: P% ^6 t* Z+ _

8 ~7 l) b4 g/ Q0 E" o; q+ A“粥是故鄉綿”、“魚是故鄉鮮”、“豬是故鄉肥” tvb now,tvbnow,bttvb4 T; Z- i$ [, |# Z$ g
randomtkk 發表於 2014-3-23 01:13 PM
0 |2 @4 M- k9 b9 Z$ p9 B

7 U5 n& k5 I4 H  O你地個個都好勁, 乜都可以故鄉好啲.. 仲有無呀??