返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* _2 o- E7 A. X8 n' l8 T1 U% C$ G
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
公仔箱論壇( R3 C% I' C0 w0 n& d
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
! b. R% e1 e: v# `6 c! i& W" u+ x8 b, }公仔箱論壇3 B& f4 E  Q7 }7 j
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟公仔箱論壇! v5 f. a& q& M# z. M6 F1 [8 r$ O; e
大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
4 `$ k6 ~8 x# b; p: |
我相信都係囉...
: i( i. w) ~$ s, a, cwww.tvboxnow.com( R4 c, j6 t. I  R# f
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
# d" e& ]& j7 E4 z4 o7 vtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 K8 z0 P0 H$ Z7 ?" f% t: J. ?
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。公仔箱論壇! N. B# `1 B( E6 G" u7 P7 J
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
7 w$ s  x4 A+ b6 r( NAnyway,各位會員總之小心啲啦.....
3 Z/ z* S4 I8 {$ w- n+ u6 Ptvb now,tvbnow,bttvb
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( Y3 k) S" j! B# }( [0 i0 }
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
2 }" w4 d9 u6 \4 A0 ]leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
2 X' s3 n- e( A  Stvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
www.tvboxnow.com0 v3 |' D( g* r8 c

9 z- c. A* X. [& b兩個臥底嘅BB會點架??
: E) Q5 G# J& }0 Q; t. Q7 C, A公仔箱論壇我知我知我知.......不過真係講唔出口。
+ H, ?. J; g+ ~leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
, q4 t4 [7 |1 t. @公仔箱論壇www.tvboxnow.com" d' n" W# ?, U% ^- o
你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
tvb now,tvbnow,bttvb. }7 s# \! a4 u2 U8 U& K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& r- w. I/ Y' ]# `
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,tvb now,tvbnow,bttvb9 c9 X* K1 x# V0 r& D! f/ h1 l
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...
0 ]4 s$ Y) F: b2 A/ kmnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
tvb now,tvbnow,bttvb0 S5 B! w, \( _# e
公仔箱論壇8 Z1 O  _. Q% ?" C
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒.. tvb now,tvbnow,bttvb; ~. i: f. a$ A8 c$ E! K
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 [- x' N, x! ]4 [9 T7 v
父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
# a8 ~6 T" t% \) ?5 }* |( Rtvb now,tvbnow,bttvb
1 h$ D" K; _3 j4 T% ]+ ~- I兩個臥底嘅BB會點架??
( ?$ T- f8 V# h' n# G( d/ Q3 n: ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
' K/ f' s2 b' K! v6 e/ d公仔箱論壇面對危險機會太高, 死亡機會也高...
" j8 c9 R9 C1 H1 Y% T2 s公仔箱論壇www.tvboxnow.com6 X3 e, C* e2 ]7 J, G3 c# W
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
4 }: \+ A0 M0 n3 I) R* ]+ M  L( `www.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
公仔箱論壇' C+ y. Q- K% `- @6 k7 s
細佬,你真係越爆越多嘢。公仔箱論壇* w! J9 k7 @, U' a- w2 m0 q
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題) b/ Z# U/ h$ M. J. Q" N+ D$ C; |
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。1 g) Q! ?& f1 U# i, _; [5 _
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
- f. T2 l: j: oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。又直接講劇情會好悶.....
. X! D$ K- `. B. y公仔箱論壇面對危險機會太高, 死亡機會也高...
! v, A$ R2 y' r6 M2 M1 R& ]0 F+ {Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
2 o1 v  J# a  b# }1 C公仔箱論壇
; v) q6 X/ n4 U5 ~UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
' J7 y* d( X5 ~. o! Cwww.tvboxnow.com細佬,你真係越爆越多嘢。
/ w' j, l5 |/ J0 a4 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈% C# E  n. G' u- M& {3 k
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
www.tvboxnow.com  o: g9 g/ L' f1 C' j
! {" I0 S' l) a/ E5 r8 K& H9 k
巧驚... 唔會嘅
公仔箱論壇+ G& E* l- s: |8 l
6 |4 M, D6 t6 c: T7 H6 @4 s; n
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: @% K" t8 U+ _& V
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! Y" h9 s* _% S2 k0 g

0 K+ q; `1 O# UUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!www.tvboxnow.com0 m2 }% q+ z# N/ b+ }: f! r
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
- Z6 a$ P5 _% Y- F. M7 e入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
0 c8 g4 w- q( R% ?  Y
tvb now,tvbnow,bttvb* r' C! Z" U+ }% B* N
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
3 a+ h2 s8 h5 @大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
, O  T9 k, x$ z恭喜細佬估中最後兩位UC。