返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 % c, ?- t0 Y6 T8 b; V# V6 J0 a

W, R7 i0 m  R) u! O$ w- y) G$ I
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我* i5 Q5 Y) V( U5 S, F3 H
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee- n6 O) B1 ^0 X5 g  B
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
9 R2 }: {- E: d
p版主榮升,一定要送大禮
) C' G) C1 t+ m$ fwww.tvboxnow.com
& Q8 H2 G6 ~4 P. K8 U& T小便版,係咩版嚟架??hahawww.tvboxnow.com1 z, Y$ c7 f/ X; P
www.tvboxnow.com* |: \- m- X' W  A  N3 d
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
1 ~' [' l5 ~5 O: i1 U( ?timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
公仔箱論壇; @9 Z0 t! e7 G1 [- e
版主大人,叫kily得喇!!XD
8 V3 V# a8 }' U, O: C/ s& U- ?3 ?  L4 U- @, @
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
' e0 M; [# a7 S6 L尤其約定!!!
4 O- n6 x: P8 M5 C5 Q0 b) L6 nwww.tvboxnow.comlove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。
" |0 n; r5 B& \+ U1 w4 R, F很好聽www.tvboxnow.com/ K% @* o! W; x& ~6 O( S0 L
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,公仔箱論壇; f+ m; O# G0 l; R6 Q
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 www.tvboxnow.com( N" N( u6 Q: N+ J, z
  U3 Q( ~' Q+ J
好好聽啊!
; X$ l! q* e+ ywww.tvboxnow.com尤其約定!!!
( U4 S& J0 h9 itvb now,tvbnow,bttvblove it~~
& p( }; m1 e" g+ u4 Z! m. {. t公仔箱論壇la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
8 D2 E. s" w  A& T5 a
/ C+ I- F( C& Y+ F( ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。% W! S( e0 i! Q
很好聽
1 N4 L5 A& y" ?$ Z. q公仔箱論壇Support !
8 Q. a/ ]7 H2 O2 i: b1 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
公仔箱論壇8 j# q! m8 e3 l& ^
我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
- [( y) n, P( i但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
/ k( n6 c& d0 Ewww.tvboxnow.compongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
9 s3 S, V6 w8 C; U: ]- bwww.tvboxnow.com哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! p/ a4 i: K5 Y( X, ^' ~9 O
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
8 h$ R4 {. r1 O9 C% ^' j$ f: K* H4 {, |8 m

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
$ k; h! X% M! L$ pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
+ {) M, _5 n5 p, e; |www.tvboxnow.com/ l2 e7 G# I* F' j; n8 o+ G2 G7 G
uD3AKIufams
! P' w0 n" H% j: L/ M% Owww.tvboxnow.compull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
" C5 \! X8 C3 _0 j" Y, s哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) k8 G5 \4 J% j4 f6 [3 c
我諗pull3版主唱會更有感情!!
* Q* c3 t( k! d+ o0 C: Dwww.tvboxnow.com
) x3 T* |$ o0 N  L0 a- g謝謝收聽!!