返回列表 回復 發帖
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:40 PM 發表。 0 v. Z0 V9 J4 y( a
我比你估啊``` ;)
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- H7 D& p% N. H& P
睇你間房既房門 你應該吾係香港

回復第 25 帖由 shineboy09 所發的帖子

有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[& e5 s9 Z: l' p; N6 B3 V# w
又唔見你同我TALKK*!!
' H3 J' g! O6 t- w5 Atvb now,tvbnow,bttvb 心 淡 了............ * ~~
o甘你覺得我本人呢..?www.tvboxnow.com2 ?! M. l. j2 l
-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...' d, H2 [2 U. z0 J
,,我唔多鐘意keep相係到.......
# u8 F  r/ {4 o! S2 w唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:44 PM 發表。 2 n2 {6 [7 ~7 ]9 s# h9 _/ D
o甘你覺得我本人呢..?
1 Y  _# C1 ], O6 P3 m# t) B; O  f公仔箱論壇-- 無啊.. 我DELETE*左咪無囉...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, j8 D$ e/ E/ @6 q, B- a  U/ \3 j
,,我唔多鐘意keep相係到.......& @8 Z5 c6 ?* k
唔可以提名 =[ 我太樣衰啦...
9 _  F+ ~: g0 j5 S4 ?
本人都似香港人既,支持下先貼街ma,贏左夠做vip 喇
下.. VIP* 又點做嫁..?*
. D3 }% a" D. N, c8 j有大把人靚過我係到..www.tvboxnow.com* N( o. [' A8 j1 N  `$ r
一定唔會贏既.. = =
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 04:49 PM 發表。 www.tvboxnow.com. E9 c, d' i9 L6 }# ?( h9 K
下.. VIP* 又點做嫁..?*
, ?& K' ]0 E0 B3 r) {( rtvb now,tvbnow,bttvb有大把人靚過我係到..
1 Y: x, k; b& r8 @3 ltvb now,tvbnow,bttvb一定唔會贏既.. = =
% U8 u7 G) F3 w哈哈,應該係多分同多貢獻ge會員就做到公仔箱論壇0 l& J/ {6 f# G$ H; v, _: G
我就做吾到喇, 我都係建議下啫,你參加我會投你既
0 A5 I1 \" n3 K7 Q9 j5 w點都有一票喇,你係咪係外國嫁
" ]5 E3 [2 n+ `+ I, |. d9 n公仔箱論壇
% n/ h+ ?6 @. I6 w/ a: K6 mtvb now,tvbnow,bttvb[ 本帖最後由 dororo 於 2007-7-29 04:55 PM 編輯 ]
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 08:44 AM 發表。
; o- P' Q0 H# @3 oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我太樣衰啦...
; @4 [+ x1 \; ^/ k6 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。D都唔樣衰...仲好靚靚``tim”加上你好slim呀...羨慕死我啦...
/ G" l* e8 ~, z5 otvb now,tvbnow,bttvb
换照片了啊..!!!!
( c0 J% h9 L7 o; A& I+ Otvb now,tvbnow,bttvbpretty..>!!!:014:
原帖由 琦琪 於 2007-7-29 03:42 AM 發表。
/ J# V6 O7 L4 U5 Itvb now,tvbnow,bttvb有係我哩到... 同ED_TEK 傾 =[[[[[
6 o, l6 @' ^$ {! d- ~6 n又唔見你同我TALKK*!! tvb now,tvbnow,bttvb& Z4 J& \2 ?- v
心 淡 了............ * ~~
- C0 K: p3 |& e( j. \7 j& _
tvb now,tvbnow,bttvb. K2 M0 A0 E$ H% X
我邊有啊。。。
' s1 |" [* l  U& q% B6 B  a" F我地呢D做啊孫既當然係要孝順啊爺啦tvb now,tvbnow,bttvb1 I- w' i2 g: \2 D3 D
區係長輩嘛~~
' ?, h. _4 _0 R4 n3 [/ C1 ^tvb now,tvbnow,bttvb我當然係要卑返少少面區www.tvboxnow.com2 g( M3 ~8 Z( Q) c
(唔好同區講啊)
8 ?* t2 g6 n- I2 n/ i6 ^www.tvboxnow.com好啦e+同你TALK啦1 e8 a. T3 ^0 V# [3 O" E: ~
e~~ 你又換佐相啊?: ]/ P9 @  n) _
かゎぃぃ です~~
1 K: r% T: d, O( I幾時得閑出黎陪我行街姐
3 J( [7 r& U. R5 y公仔箱論壇我等你啊
第二張笑得好靓
琦琪, 我知你係邊個啦
) M+ I$ s& {1 z9 |2 R$ Y7 u$ Z3 `$ _3 Iwww.tvboxnow.com=_=我有你msn嫁
- f8 _) S5 E; otvb now,tvbnow,bttvb我兩三年之前用[email protected]呢個msn嫁
& P! g8 d6 e0 ~1 g4 t$ b公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, x' t; B, Q; m" B* W- g
我一睇到你招牌笑容IMG027.JPG就記得了- -
. t6 B9 [- \( _1 p* Owww.tvboxnow.com4 ?0 r) z. i# ]
估唔到係度見到你=0=
  e- h& T, C* G% c) M
2 B9 b: S6 _3 U" p% [. I6 U[ 本帖最後由 jwxie518 於 2007-7-30 04:27 AM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復第 41 帖由 jwxie518 所發的帖子

原來你比我仲狼
% K2 b* K3 L: n- R% gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2,3年前已經識得人??? www.tvboxnow.com. @" G; W0 ^7 b* O- R
我地得閑過去談下區
原帖由 shineboy09 於 2007-7-30 04:31 AM 發表。 www.tvboxnow.com/ ?# e% l( k) i. b4 r5 l, ~
原來你比我仲狼
7 o* \  ^7 a: O  F7 r, Ttvb now,tvbnow,bttvb2,3年前已經識得人???
7 A8 Z6 a" }! Iwww.tvboxnow.com我地得閑過去談下區
' U/ f  E9 l% A" ~3 i, H& L& {# j; etvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb- ?* e; m$ x+ _( h% q
其實我同佢無乜傾計嫁-.-TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) R$ W2 d! q3 P5 B9 S  }
我都唔記得左點樣識佢...點解會有佢msn=.=
$ U4 L2 S9 t6 A! zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。N年前的事
长发靓女:014:
# H  t! O; `) {' [5 ztvb now,tvbnow,bttvb   最仲意第2张@@~   好靓
冬来,雪倾城;爱来,情倾城...
冬过,雪化水;爱过,情化泪...

回復第 43 帖由 jwxie518 所發的帖子

你之前去過CANADA??tvb now,tvbnow,bttvb# n  s& f: y# F  E3 G7 D% x' s
定係區到過紐約???