返回列表 回復 發帖
原帖由 kino_kino 於 2007-7-12 04:26 PM 發表。 

另一半还没有在我身边。
但我想对她说:"你知道我的心意吗?“

楼下的,
有没有越帮越忙的经验?会后悔当初为什么帮忙吗?
有,就是好一句“吃野吾做野,做野打烂野“

有一天心情好帮妈妈洗碗,才洗那第一个就手滑 ,把碗打烂,但是没后悔帮忙

楼下的,
有没有遇过一个不爱你的人 ,但还愿意在一起?为什么??
原帖由 BeckyWoon 於 2007-7-12 05:03 PM 發表。

楼下的,
有没有遇过一个不爱你的人 ,但还愿意在一起?为什么?? ...
有,为既系 ~ 唔想D仔女无左个老豆。

楼下 : 你会为你所爱既人守承诺吗?
会,或者你会话我傻,但我认为值得的我就会.

楼下∶你会选一个忠厚老实但是不多识讨你欢喜的人或者选风流倜傥又甚得你欢心的人做你另一半啊?
唔。。。想了很久,選前者會有安全感d掛,因為以前所喜歡既他就係咁。。。
樓下:如果有時光倒洗,你會返去幾時?
返去初中时期咯 果时候周围D人都好单纯 也没约束 想做乜就做乜
很爽

楼下: 结婚后还会不会出去滚?点解?
我就唔會喇,不過覺得男既去滾既機會有存在,外面花花世界多姿多彩嘛,受不了誘惑,正所謂妻不如妾,妾不如偷丫。。。。嘻嘻
樓下:對方令你最感動既事係。。。。?
他能陪着我走回家,简简单单,就觉得很幸福和感动了。

你的第一次是什么时候?
没有发生过,但我想我会放弃,
楼下的
如果你是个男生,你会喜欢娶一个有儿子的女人吗
原帖由 maggie-tran 於 2007-7-17 06:26 PM 發表。
没有发生过,但我想我会放弃,
楼下的
如果你是个男生,你会喜欢娶一个有儿子的女人吗
唔知,静系知道感情系麻木既
好多时都唔按照我既剧本发展。。

楼下的朋友:
你最欣赏异性哪个部位?
原帖由 shineboy09 於 2007-7-19 07:28 發表。

唔知,静系知道感情系麻木既
好多时都唔按照我既剧本发展。。

楼下的朋友:
你最欣赏异性哪个部位?
sexy eyes

問題:
你會點同你既男/女朋友講分手?
原帖由 echobe 於 2007-7-19 07:57 AM 發表。

sexy eyes

問題:
你會點同你既男/女朋友講分手?
我係一個比較容易可以拿得起放得低既女仔,
加上我最唔中意拖黎帶水,所以分手個時,
我會解釋分手既原因,亦都會盡量同佢留有
朋友既關係!

樓下既朋友:

親情,友情,愛情。。。對你黎講邊樣重要D呢?可以排列出黎^^
友情
亲情
爱情

楼下的:
如果前度想追回你,你会怎样做?

回復第 117 帖由 yan_90 所發的帖子

我會認真考慮清楚,自己到底愛誰
樓下:你會想幾時結婚?
笨汶 :
我會認真考慮清楚,自己到底愛誰
樓下:你會想幾時結婚?
我较为倾向独身主义。
但是若然真是遇到真命天子,我想在28岁结婚。

楼下的:
如果你的另一半和你的亲人不合,
父母又坚决反对你们一起,
你会选站那一边?
原帖由 NWL86 於 2007-7-20 12:27 AM 發表。

我较为倾向独身主义。
但是若然真是遇到真命天子,我想在28岁结婚。

楼下的:
如果你的另一半和你的亲人不合,
父母又坚决反对你们一起,
你会选站那一边? ...
我會和自己所愛既人一起,自己選擇的,即使以後不好也不會後悔啊
樓下:你會為了金钱而出賣別人嗎?
做美美閃图超簡單-http://www.meituxiuxiu.cn/63181474_zhi.html