返回列表 回復 發帖

你地覺得new htc one定係s4好d呀?

兩部都係近期大熱既機皇, 又差唔多時間出, 你地覺得邊部好d呢?
我就覺得ONE好D, 起碼有明顯改進, S4真係同之前差唔多
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
一定係one, 連各大科技網同雜誌都一致好評one好d
2 l# Y2 z) r; K9 j  v8 y  Gtvb now,tvbnow,bttvb魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 04:17 AM
) S, V, i" f- f% G+ gwww.tvboxnow.com係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多
new one! s4唔係唔好,但無新鮮感,同埋太貴喇
* w! h; G/ y, W) U) D8 }2 a" Mtvb now,tvbnow,bttvb晴天陰天 發表於 2013-5-1 04:34 AM
; B/ d% C" V  b# W9 K/ cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣
+ d" V" J/ |  G+ g  oTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。s4賣幾錢呀?其實我兩部都有d興趣tvb now,tvbnow,bttvb4 E0 R; ~/ h2 }. H3 G& h0 [7 x5 M6 [
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:52 AM
公仔箱論壇+ R: F' \( {/ ~( x: ~* ^
$5898呀, 我覺得太貴5 N1 `8 P/ T4 m% I
而且3g版先係8核, 4g都係4核, 唔值呢個價
www.tvboxnow.com: w* G9 r6 x: j& |# O% w
係?我冇睇開呀@@不過外形上one真係靚仔好多公仔箱論壇' A% `3 X! V; B: l' X2 M2 V" z
米奇老鼠 發表於 2013-5-1 04:51 AM
( I1 n$ |1 z( v+ C9 C4 mtvb now,tvbnow,bttvb咁一定係...話晒都金屬殼, s4都係用膠殼咋, 質感冇得比
: ~$ T& E0 R* I4 |! s
$5898呀, 我覺得太貴www.tvboxnow.com, ^) Q* F" b7 E/ e/ Y& @1 V1 M- `
1 g  x- Z# R+ N7 V6 Ewww.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
/ n% V7 o) @" y" t! D: S# rtvb now,tvbnow,bttvb其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架
, m8 Z; H/ s2 [7 s# g
$5898呀, 我覺得太貴TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. k* X* i' J& ~; ]$ h
1 ^' T2 T- `9 ]# N晴天陰天 發表於 2013-5-1 05:09 AM
/ B; [1 k# u6 M% |5 D: Otvb now,tvbnow,bttvb下咁貴
4 [/ r  t. i8 U. Y) g$ R佢咁樣分兩個版本賣...有d搵笨咁...
www.tvboxnow.com4 w% |2 i' a2 a# b1 J
其實所謂8核, 即係4+4, 唔會同時run兩粒4核架tvb now,tvbnow,bttvb, H% `# y( Z; @8 u
魚蛋燒賣 發表於 2013-5-1 05:25 AM
tvb now,tvbnow,bttvb: _- o, k1 x( k% w9 z0 W! T
really?等我仲以為真係8核, 咁搞法又真係唔值成6千蚊喎...
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩
最好就兩部機都試下先, 我個人覺得one好d, 好順, 而且個zoe動態相薄都幾好玩tvb now,tvbnow,bttvb" X! J" k" a7 n  l6 Z
沒有人像你 發表於 2013-5-1 05:58 AM
5 b1 y* k0 k# W7 a6 q/ N6 f$ rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。今次sense 5 d功能幾正, sense tv都夠得意啦
陸版的NEW ONE就完美, 可裝記憶卡, 其他版就不行
; M  |/ E* w( v3 A. ^如果是NEW ONE是陸版我會買, 否則還是會選S4
one!!!!!!!!