返回列表 回復 發帖

依家有邊部4G機好?

如題, BUDGET 5千幾左右
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
我自己就覺得htc one最正, 我都係買呢部, 個款都好得) D- Z4 b8 E" q$ W, |$ ]; S
樂高 發表於 2013-5-31 03:28 PM
* b6 F4 m- {! n% K6 Isearch左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
$ F" H# [0 Y' i, Z) vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁你覺得好冇用呀?
近期既4g機, 據我所知最多人討論既就係sony xz, 3星s4, htc one
: g# L# U( E7 Q: ^" t2 ~一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
- J& z% S' l4 W+ Q4 v- }% Q' sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
5 c  U( ?4 |( p( j; \) a* wtvb now,tvbnow,bttvbsearch左睇下個款真係幾正, 係咪金屬黎架??
/ _$ w9 H; Q6 Y& y7 Awww.tvboxnow.com咁你覺得好冇用呀?
% q/ ?! i# K/ r' a  r6 [, rTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。布朗尼 發表於 2013-5-31 06:38 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' o3 E4 a5 y1 r0 G1 W3 N9 H' h! Q' D
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正www.tvboxnow.com4 f: j. L3 B. E! ^/ \: G9 K
好用, 部機好順, 開咩game都唔lag
www.tvboxnow.com! u& D# }+ K. T  E
咁呢3部邊部好?3星依家好似好多人用咁@@
6 y( D3 e: ]4 |/ ^/ V公仔箱論壇布朗尼 發表於 2013-5-31 06:39 PM
% D3 R# F% R0 {% W, u) A$ P; |tvb now,tvbnow,bttvb我自己就prefer one...
# G% E3 ^6 F, x3 ]& ]4 G+ Dxz影相唔多得..s4又同之前s3個d差唔多
( |* _/ q( T: s- v. [1 jwww.tvboxnow.com一百蚊 發表於 2013-5-31 03:45 PM
公仔箱論壇  `" L, p! j- A* q* o& F- s
我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
公仔箱論壇( ~. G. Z3 i/ e2 J4 c. o
係呀, 全鋁合金機身, 我覺得質感超正公仔箱論壇( K' q, P/ |% {( _, W: Q
好用, 部機好順, 開咩game都唔lagtvb now,tvbnow,bttvb: u2 b$ W( C6 N3 ]
一百蚊 發表於 2013-6-1 03:03 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 d  p8 L" d" b8 F: `# w( z0 k
one影相得唔得架?呢樣好緊要
( ~2 U7 r* Q8 [8 Z我睇其他forum話s4好多問題呀,大多數都話機身超熱,感覺會好易燒底板咁@@
3 n" g' p7 X( z你還好嗎 發表於 2013-6-1 04:33 AM
+ ?6 ~3 D, m* D- k4 X( ]
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀
公仔箱論壇+ ]* t- k# E! Z! {
one影相得唔得架?呢樣好緊要www.tvboxnow.com. J8 B% R* n' y1 v9 d9 `
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:05 AM
7 ?/ F1 W) Z9 |! Ttvb now,tvbnow,bttvb近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
1 s* l( \$ w  z4 x) g2 }1 K7 ^' j: t7 W
下, 係玩game熱定係普通用都熱呀$ R* x1 H+ R8 z6 Z1 n7 U. l* I! \  r+ ^
布朗尼 發表於 2013-6-1 05:06 AM
. U& |5 ~: H1 S; f3 r係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
9 x0 r& W9 O1 {+ F% k近期既機皇之中我覺得one係影得最靚, 就算室內同夜境相一樣得, 感光度夠晒
2 r% ?' V: v0 x5 r6 P. l& I一百蚊 發表於 2013-6-1 05:31 AM
+ R: K- `, m* xwww.tvboxnow.com如果係咁聽落都唔錯, 因為好多時手機一唔夠光影出黎D相就勁多雜訊..
www.tvboxnow.com% }* P/ B. ~( @+ H$ r
係連普通禁下, 傾陣電話都熱囉...真係驚燒左
3 d3 g- X" U8 R3 c/ k你還好嗎 發表於 2013-6-1 05:51 AM
1 I& q5 L; ?8 Y; I. x公仔箱論壇咁真係好誇張喎, 好彩你講一講, 我都係唔諗呢部喇
htc既one啦,近期咁多部手機之中最有誠意就係呢部