返回列表 回復 發帖

你地覺得新一邊隻色靚d?

tvb now,tvbnow,bttvb3 |( ^6 l0 _! x: k8 m! j
www.tvboxnow.com7 }# U0 X0 n5 e* j
公仔箱論壇$ c+ e* ^, D! l4 e: h$ k( ^0 U# u
下個禮拜去買機, 兩隻色都好靚, 好難取捨呀!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
真係各有各好, 黑色就型d囉, 但銀色可以突顯到金屬感我自己就買左銀色公仔箱論壇+ R5 F; r8 @& C0 k/ m' E+ q3 S; V) ~
bombbomb2 發表於 2013-6-1 07:58 AM
, F6 K/ d7 z8 i% S( ]  {( I我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
好靚呀!!請問呢部係咩型號??我鍾意黑色多d!
' M# i" b  D0 {www.tvboxnow.com晴天陰天 發表於 2013-6-1 08:16 AM
tvb now,tvbnow,bttvb( y9 \6 P" v/ @2 R- _- O. F
呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: [url=blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index]blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/index[/url]
- l* h% Q8 N5 ?* A. M. x- S+ O我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?  U  N5 r( q. V$ \! t- e
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
公仔箱論壇+ Q3 c; V8 g( p
好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
# y5 k9 [1 [0 }% _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。呢部係htc one, 詳細d你可以睇下呢篇blog文: blog.yahoo.com/_IR22C7ZPZT4RJI7R47EOVE53YY/articles/1248596/indextvb now,tvbnow,bttvb+ }) v6 r! \5 c* b! `7 T0 O
鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 h" C, w& J- q5 A) F
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
/ j. x% A% k( y1 m3 `( p5 Atvb now,tvbnow,bttvb好用呀, 同埋影相真係靚, 我開頭都唔信, 諗住400萬像素唔夠, 點知影出黎仲好過千萬像素既手機
6 v* {$ G2 O5 A; FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。bombbomb2 發表於 2013-6-1 08:49 AM
www.tvboxnow.com; X1 H; i/ H( ^% Z& l# O
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?
tvb now,tvbnow,bttvb" r+ R8 ], _" c. V9 q* ~# i
下,400萬像素影出黎唔會好多雜訊咩?公仔箱論壇* |! k) n7 L% D' K- A
晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
+ w, S3 j9 q& C2 c唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多
2 g' W4 Z3 s, p+ F" j2 p1 |
THX!睇完真係好吸引好想買, 特別係個ZOE影相功能好得意咁
! \$ K! ?- t/ @2 B. p' q' `3 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。晴天陰天 發表於 2013-6-1 09:07 AM
www.tvboxnow.com1 W9 f7 M! E  v$ c2 a. n# r$ _
我都覺zoe動態相薄好得意, 好似有得影有聲相片添架@@
1 ^% B. N# s! p9 ]# A- _tvb now,tvbnow,bttvb唔會呀, 因為one係用左ultra pixel技術, 感光度勁過其他手機好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% |# K) c. `0 S
bombbomb2 發表於 2013-6-1 09:19 AM
* e" f) [/ Y3 t2 nwww.tvboxnow.com係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
) z6 [$ P5 R  _; j8 c: ctvb now,tvbnow,bttvb係呢師兄你係邊度買架, 知唔知邊度多野送?
: [' H2 K- y: \" T1 F' Ywww.tvboxnow.com鬆餅人 發表於 2013-6-1 09:36 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* i9 B  @, I, H& K1 d
我個陣冇特別格價個d呀
  Z- g0 M8 ?  t& mTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
我買左黑,好型仔!而且我開頭以為金屬殼好易花,點知原來都唔係
9 }4 {3 r/ D4 X  T0 O: N* Stvb now,tvbnow,bttvb我都係咁諗, 所以決定唔到...師兄咁你覺得部機好無用?
8 G) Z5 s4 O4 H7 y鬆餅人 發表於 2013-6-1 08:30 AM
tvb now,tvbnow,bttvb, h- P; Z) d) Y6 k; N" n
an機之中最好用就係htc既手機喇,sense好user friendly,你用過就知!
3 a! |4 s% c( {4 o( v0 P3 F我個陣冇特別格價個d呀
; V7 _4 ^4 n( aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但我見依家係指定商鋪買就送五月天耳機塞囉
7 i' w# T9 N  C7 v4 a1 Dtvb now,tvbnow,bttvbbombbomb2 發表於 2013-6-1 09:50 AM
公仔箱論壇6 s% ]+ M1 M0 O% x/ l. U
咁都唔錯啵, 多謝師兄報料