返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

+ I6 _6 E; w  P今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 tvb now,tvbnow,bttvb, g7 d( S( \* t* |  {; W8 m
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...
: _; B- Q/ c# Q& y5 S! [# Emnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
www.tvboxnow.com, H5 x3 z. y+ n" p2 k, \. I6 D
tvb now,tvbnow,bttvb  M1 z9 n& B4 S: ~
依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
6 `- B5 ]1 }8 l* u9 _/ i" \
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
7 w9 s2 A+ f( g( d; E. ?9 W# Xleekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
+ l7 }! f) w/ O9 M( c1 _
公仔箱論壇- s3 U. B" E, A2 g9 F' ~* E0 |, t/ N# y
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...www.tvboxnow.com3 l9 ~' Y. ~$ h% j
金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
tvb now,tvbnow,bttvb. k1 n! s9 d7 {& o1 S
係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
9 p, u* h' f8 j& E% n1 ^+ Y5 Y公仔箱論壇
+ N  a8 n' l- t+ Blamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅公仔箱論壇, f$ Q# J9 f7 h# m! V
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
! r1 k6 P  m* @& q4 ztvb now,tvbnow,bttvb哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...
' |5 f, n9 d7 g0 u* s: N& utvb now,tvbnow,bttvb我冇罷課亦都唔主張...
- B8 S5 R0 W# g& ]( E  m: }2 R) Ctvb now,tvbnow,bttvb嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...tvb now,tvbnow,bttvb/ |2 r" m3 Q6 A, x8 f
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
公仔箱論壇& S! O, M9 v( @8 A2 Z  [
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# f! L- g$ H: _; {  {1 O- a
我冇罷課亦都唔主張...
/ L$ F5 [. T8 ^) G+ @9 M嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...+ z3 l7 r  e/ ?2 d
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...
$ X$ b0 r' j: d, k/ _" i0 H' cwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 t  E: ]$ i0 d. P# U: G

' H, }7 F9 ^% w- Kwww.tvboxnow.com咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
4 d. g# K" Z# e大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
* f- _4 p' W$ ^6 q' Gwww.tvboxnow.com又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
$ |1 @) J. g/ [- N  d8 p公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' J4 E4 `  i6 g' J4 D# \9 @2 u
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......% G! [2 p  T6 Y3 i  ?( a

9 Y7 i0 u. H: o6 Pwww.tvboxnow.com細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
0 }. G, E9 O2 N4 t% ~: R又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
, c6 G  p8 N  _! @" u: y" p) r- b
) K  x, I' `8 @8 U0 n8 n3 z而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......tvb now,tvbnow,bttvb' A8 M" u6 \: V+ ^. r

) O: Q' k; g* Z1 {! m6 ztvb now,tvbnow,bttvb細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...
# Y& Z+ U8 G6 m/ ^: U) vtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
1 Q8 h3 u' {- `) f8 H2 c8 k
我是男觀眾但看後沒感覺
/ _6 A/ P( Y2 `3 p& M) ?www.tvboxnow.com我是男觀眾但看後沒感覺
: U0 u3 O* F2 }, Ptvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
www.tvboxnow.com) t% a! N  u) P' x5 X( k

/ W1 D4 `& i. {, H  ~tvb now,tvbnow,bttvb你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
5 y& @% i/ y8 T9 c+ ~8 Mwww.tvboxnow.com! f$ L% g' l, i( ?" ], P0 J0 J
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? 公仔箱論壇( @2 m' w9 c2 H% O; J: r
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
& \) P4 z* k. K3 {+ o2 [- p& L6 |; DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
" X8 s* g6 g) W" k5 fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 F, \* B! |" L5 q8 z你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? ' v* N# Q9 n' @4 \: y8 C
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
) O: L3 k2 Z' x! [% E8 ftvb now,tvbnow,bttvb其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。
5 h6 y# X/ H0 Q8 W公仔箱論壇不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
# ?1 \3 P7 R2 ]* S, v可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小+ K0 F1 c+ l- B" x- D2 @
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
% U& x2 Z1 X5 `2 q哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......
5 W7 b& i- D, n, r1 Xtvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件