返回列表 回復 發帖
思琦媽做嘉欣阿(細)媽有根據架。tvb now,tvbnow,bttvb) g- y8 s! z8 N; x$ s5 J1 S. R
因為思琦係2001年冠軍港姐,嘉欣係2004年國陳際華裔小姐,前者輩份高吖嘛 , ,哈哈.
' a" @  O" y2 q4 Z3 y+ m, t公仔箱論壇2932322TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% Q& [0 t) X( v7 [+ |- ^0 R
8 [. E& \2 W3 c2 S5 w

/ p; n1 C3 ~7 L0 C0 v( v6 c- g( ]4 stvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-6 02:20 PM
2 s5 V9 U. {: f: F+ atvb now,tvbnow,bttvb
/ ]2 u/ U7 d# Y1 @不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...
$ E3 Y+ D( k1 ]$ ?2 ~

# f! a! g' m0 T公仔箱論壇佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地公仔箱論壇/ \. U' |  U+ Y
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
' N( C$ H) a; @& R2 Mwww.tvboxnow.com男人到30歲後會開始脫髮...
' i6 f4 \" q6 K# x/ u還是不明白為什麼女性髮型!
$ i" I" w( e. o$ g. u; U  Y7 Q0 W男人到30歲後會開始脫髮... " s$ [, y6 \2 P  o" {/ J
還是不明白為什麼女性髮型! www.tvboxnow.com% F5 ?  B: S' f6 Y, z3 t6 o& c# l
Pedestrian_A 發表於 2014-9-7 04:44 AM
www.tvboxnow.com# ^! [! D6 _5 V4 W1 S' M
係咪啱啱清朝亡咗冇幾耐,佢有啲懷念想留辮.
9 a$ d- t9 K$ f公仔箱論壇
4 S+ H5 l5 q2 Z" C1 y$ k% b公仔箱論壇
/ ^4 O1 l: v' L4 F! V; P2 C公仔箱論壇
% u0 w7 x# y$ C佢好似無乜頭髮咁囉.. out out 地
0 F; E  u1 \! F4 S大文細佬 發表於 2014-9-7 12:32 AM
( L* i2 g( V$ r
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 e2 D/ d5 C' x: u- s
嘉年呢個髮型係咪仲正啲呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2 v3 [$ J5 H- k# btvb now,tvbnow,bttvb阿...細契...會唔會像"唐心風暴"之爭呢?3 m3 Z1 k+ \' o- g: L
timmaxsing 發表於 2014-9-6 02:35 PM
8 I+ A7 V8 }0 ?www.tvboxnow.com我諗唔會啩,又爭家產呀?
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-9 12:26 PM 編輯 ; @% L$ W( C4 P, o8 I0 n% |
) E# r  q! {" P4 ^2 `# c1 m) E* g
睇見呢班演員陣容,我連睇嘅衝動都無
' p% n! @) }  A9 R4 Rtvb now,tvbnow,bttvblhy92725 發表於 2014-9-6 06:04 PM
# i9 ?0 Q  ]3 s/ F! n7 c$ M
貓姐要求好高咁噃。www.tvboxnow.com2 S( N+ _2 n7 \2 `1 ^/ y% F
咁妳想有邊啲心愛演員參演會正啲呢?係咪祥仔、陳豪佢哋.....呢?
; ?  q7 D9 X: M' Y: a2 c' TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。講起阿Mo好似好耐冇見佢...........
tvb now,tvbnow,bttvb5 t9 g, L$ z$ F. H
公仔箱論壇5 o& q) G' Y2 C( m
不過男人嘅嘢.. 女人越後生越好架喇... 好多時啲細媽仲細過個女架...好得人驚...# ?7 R; x' Y% N8 k& s2 J! R& f. U
大文細佬 發表於 2014-9-7 12:35 AM
2 c8 T8 y3 M' x' t$ x$ n! YTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
8 ]3 X2 R6 _- e3 j' [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能阿老爺杜蔘貪佢有內在美呢。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
5 E% N. o3 D* C! g' r6 S: \tvb now,tvbnow,bttvb我諗唔會啩,又爭家產呀?
( o0 ]' }7 B% \: J. J5 mleekwoklam 發表於 2014-9-7 03:39 PM
公仔箱論壇! s- \, n. U$ q! t
不一定係爭家產,我覺得該劇可能係爭"名譽"之戰
對此劇本不寄以期望.
看過預告後, 我寧願TVB重播"天梯"
雖然感覺上劇情與一般無線劇集相約,但一眾甘草演員確實期待
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
演員號召力問題 公仔箱論壇$ ~8 e3 x4 J+ q* o( S$ l
鍾嘉欣+黃浩然+陳展鵬+楊思琦=太弱
Looks Interesting. Will see how Eps 1 turns out then I would know if I will continue to watch..
不太喜歡鍾嘉欣的演出,對此劇其實期望不大,主要真是看老戲骨鬥戲為主。如果說以此劇捧鍾嘉欣上視后之位,我想未必可以成功。始終佘詩曼在《使徒行者》的表現更有發揮,相比之下,對《大藥坊》我不敢樂觀。