返回列表 回復 發帖
See the 1st episode, no so interesting...
晚晚都追,唔错~~~
: w( ]# X( \2 r5 U5 \- ]! Ftvb now,tvbnow,bttvb2934800
; O$ v; i8 z+ j! B8 q丁一元机會大啩啲。tvb now,tvbnow,bttvb$ ^# X1 l" J) A  N' U+ ]4 k, d
leekwoklam 發表於 2014-9-10 11:24 AM
+ ^6 W+ n0 {2 D% T6 s$ j: h5 e

. ^. j. ?7 q$ a4 l* J6 }' ~4 C8 M乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
- T/ p# q; a- R' V7 Z3 U公仔箱論壇
( s) V4 R0 z& p3 L+ h2 k; }, t$ }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。乜唔係黃浩然係主角咩?.. 唔like陳生
0 i) O5 D% E- H  `2 Y# fwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-11 01:31 AM
tvb now,tvbnow,bttvb! x" L: M) B% x! I4 O
陳生個主角好似重要啲啲....www.tvboxnow.com& Y; A5 a& B# |2 }( V' P8 K4 y  b5 e2 ^

# R2 p8 x+ V; r& d4 Ctvb now,tvbnow,bttvb我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。www.tvboxnow.com. K$ |# t- G4 ?! z0 l1 o! `
Er......Er.....0 U& z( P# J. X! W6 v
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?
+ M/ y. b( q7 z& }7 u" [7 m: k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
hahahahhahahaha

評分次數

• timmaxsing

# r+ \, B3 _9 h/ \公仔箱論壇陳生個主角好似重要啲啲....
; M  L/ M! J. ?) o: D; ~$ p3 Z" { . e; b% g! f! j7 k* o( l
我同你一樣,但係真係唔好問我點解我麻麻哋支持陳展鵬。
: [% E$ L4 u. d$ j' c' Hwww.tvboxnow.comEr......Er.....tvb now,tvbnow,bttvb7 A" |- L- b, U1 G: b
可能一直忘記唔到以前佢喺ATV啲演出,但最好笑嘅係,我只係睇咗幾集之嘛,影響又會咁大嘅?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* t' m# D, W! Q
2935583 ...
2 T& r8 P- A- h. Y. ^; btvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-11 04:08 PM
3 n; t# z# T, F* h2 O$ p3 W
7 {5 }& g2 ?0 D6 X各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
7 j5 C& k. X" Q; [, M; Y  ^+ wtvb now,tvbnow,bttvb講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太舊... hea住睇會好啲
11/09/2014 一晚煉製1500粒「999正氣丹」,真係有效率嘅啫# c2 N" d8 O# p2 d* |) E0 F) G
一晚之內製成過千粒「九九正氣丹」,仲有埋靚靚專屬包裝盒又盛。tvb now,tvbnow,bttvb% X+ w, h8 P' y7 Q) i' C; O
嘩........我諗而家我哋保X丸藥廠都未必有咁嘅運作效率啦,製中式丹丸過程好多工序好煩嗰喎....
/ ~! r2 i9 G+ D. `( e  G) r佛山市市民,小心有A貨呀,重有,啲丸係咪其實撈埋啲乜鬼地溝油造架?
公仔箱論壇0 U' u/ r9 b% J7 Y
吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...
排骨的髮型實在是....
) j3 B/ F% ?/ d, i  ywww.tvboxnow.com黃浩然的造型令人想到佟本善, 好像都差不多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( _4 N2 }3 W" y6 L7 r4 u8 a6 E  Q

0 s. E' Y# R* W5 i7 w/ h0 R不過竟然有叔叔(潘志文)~猜不到他會返TXB
2 A; c4 X0 p: U5 [$ Q: D7 v. Q吃完會唔會長生不老架...定話呢?,"地溝藥"食咗會肚痛架...公仔箱論壇' j  y0 P/ ^6 j, J) @
timmaxsing 發表於 2014-9-12 02:24 AM
. u6 g+ \% k! m999正氣丹,食完唔包保唔駛call 999白車架..........hehe
/ n/ L- v! f; |/ `8 S  W

7 C% U' S: V. Q. z, z* d0 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。各花入各眼... tvb成日比啲懶有型角色佢做.. 但我唔覺佢有型嘛... 我覺得如果佢想觀眾多啲buy 佢.. 應該做多啲務實啲嘅角色... 好似忠奸人郭晉安個角色咁.. 唔有型... 靠演技!..
0 C3 t# W1 x5 H7 w( M講番套劇... 真係麻麻地... 劇情太 ...
# ^) v7 h/ n9 Y+ _tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-12 02:00 AM
% R) j6 I/ u3 [! q- }
我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........公仔箱論壇  Y" b4 I( a& l
唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
! Z0 B0 j$ Y* i: ~& Q# t公仔箱論壇我睇《大藥坊》唔係hea睇咁答簡單,有部份劇情我係用「耳」聽就當睇咗........
) C# V' Y/ P5 V! Qwww.tvboxnow.com唔怪得收視率咁慘,不如計「收聽率亅仲好。
0 [% x+ I- d" T; L  s% L- V9 s% y" Fleekwoklam 發表於 2014-9-12 01:31 PM
, i4 k! A; O  i* z; e; e: V

4 `/ ?+ \0 H2 ]# z4 O; W* i1 Otvb now,tvbnow,bttvb咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
- P5 e1 y% D* R; T/ hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
5 R" p2 x/ p/ P+ j. G$ ftvb now,tvbnow,bttvb咁搞笑.. 呢套劇我都係聽架... 一路聽一路玩games或者睇書.. 有仲未兩集未睇.. 回你地啲帖仲好玩啲
, d, T3 m7 t  a; s* f, c6 v大文細佬 發表於 2014-9-13 01:09 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ r  A% C0 L% w' m3 y- [
細佬,我諗唔只你同我,好多人而家睇劇都係「以耳代目」就算。
. U& @9 ^" f$ k% s. z, Btvb now,tvbnow,bttvb我都想喺劇集吹水版搞個最高收聽率劇集選舉,但想同 J 神 版主溝通吓先。
我覺得幾好睇喔 陳展鵬個角色幾好玩 唔似黃浩然果邊咁悶
8 B4 N0 o) y; n6 Y* N/ Q' d% [hajime112 發表於 2014-9-13 10:08 AM
2 k$ t; }+ o  w% h- e  L其實呢,本劇都唔算唔好睇,不過話題性無隔離《使徒行者》咁高就係事實囉。
sorry, Lynda Chung is very sweet, very BB, but seriously, she is just a doll, she really can't act.