返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
. f9 t1 a8 {. bwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
. h% M  X4 b( G8 R) e1 G+ W% }$ k0 h公仔箱論壇係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。7 m- I# J  ~: M
不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
: t$ V" ?( \; Q/ {& hwww.tvboxnow.com) j. [4 S! `5 p8 [0 t. A( \* x, J
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。! U% [; ]- M8 w; X1 T

& V9 p0 W. J' O3 b0 Y* q; Z# owww.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。* ?% D& C$ {( J6 j, {4 P' q1 Z( [2 b
2946635TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: i( n. l2 M3 [( b0 D9 Y4 o' c# I
0 B: u/ x& G0 p0 b5 n$ r: bleekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
www.tvboxnow.com( D" n& ]" V- x+ e! N( h$ y/ O- A! [2 i

- X2 A# ~2 n! g' U1 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# w9 r, w8 g; R0 P/ _
6 [/ I( @6 n1 Z6 j. I1 r1 htvb now,tvbnow,bttvb2946638* O: o7 q! H4 S
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
3 s4 _4 K; @/ e. n- M0 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-27 10:46 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: U0 Z. {6 D- }3 Y5 r# c

# I/ U  u$ s* |
9 p  e% @) A/ d4 o) Utvb now,tvbnow,bttvb
! N7 y3 J; b( z7 X+ x3 zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉www.tvboxnow.com# k5 o; H- p' J+ e! v/ t
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
0 Q9 F. w2 v- m$ i; q" V4 H本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。
* ^0 T  M" g) \+ M琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......
7 A6 e; O/ K3 w9 S' QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( Z, Y& q8 @# M' d: O* U4 utvb now,tvbnow,bttvb
0 p8 c, z% h, \! ?/ i
www.tvboxnow.com; q9 L* k' b6 L; _. e# ?6 |
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話4 {" g6 P5 g* [& t4 t& `$ o
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
7 T/ G) E" z/ |9 X5 U我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 o- |# y/ s) p% `8 k- `% j
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。; S; `7 _2 }' T
公仔箱論壇/ q: |( f& u% Q9 ]2 d
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話% C0 w  w  t# w
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
, Q% W7 V; X+ o. x/ v9 v& d1 ~tvb now,tvbnow,bttvb
! B  i5 a1 E3 ~0 E+ ~tvb now,tvbnow,bttvb嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
  P, m5 q% u7 z6 P; C我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
! c7 X* q$ K& M+ M* ?3 D, E公仔箱論壇我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。www.tvboxnow.com0 Q* l7 X8 q/ ]* I2 Q, f
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
3 p4 w' r4 T& w' c2947135
) k' p4 B% [# N( S) Wleekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
公仔箱論壇6 p6 f1 D- M' X/ S
tvb now,tvbnow,bttvb9 z' L- R1 x* `$ ~. o, I" h. A- U8 n
咁老比人打patpat?
tvb now,tvbnow,bttvb- I/ ]9 ?) n% v+ }3 _" u+ o9 N8 W! I

3 H7 V/ Y; Q& _$ F. @www.tvboxnow.com嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇+ D1 W. o1 ?% d  c& e- D' {; i
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...tvb now,tvbnow,bttvb( j& m/ e" K/ o9 r  T0 Y: K+ p
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
" Z& z* B) ?# Z  ^7 K: `- v' vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 R; z  _/ N' d( p公仔箱論壇都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目," ]1 ^  \8 `% u; Q3 z/ [1 G
所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

tvb now,tvbnow,bttvb& e- f& n; |" p' H% Z

+ g( }% R" ]2 R1 j都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
* I! ^' o; ~1 k3 ~% U: C! k2 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...
1 O6 U- [5 ]4 g2 a$ J: `! U$ Ytvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
* ~. j6 w  L/ P' bwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 O7 Z9 {+ C6 H4 a2 M! R6 q% ?
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
7 h# O: X& I5 Z: F+ q, R
www.tvboxnow.com" N/ x! m3 D7 M
我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
5 `# j+ K3 u8 r- N- D" o% H公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
; i, G% R2 i/ F% J" A) j啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?