返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
; D9 l0 ^7 }! n) |4 v7 B2 itvb now,tvbnow,bttvbPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
www.tvboxnow.com/ S% [, ^8 k: N( u
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
% d% G& C' Y7 `: _' G" v; h5 @
9 R+ q  [: W# U) S, G, z( I! J咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
' r, o0 c" w2 @$ ~大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
公仔箱論壇, G" P9 Q3 B0 |$ J. N4 _
我相信都係囉...
( H  Y# E! [3 ^; W
www.tvboxnow.com/ p5 K, i" y1 V* P8 O
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
# ?! t0 \0 q% V8 \7 m& R+ awww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
, c) o7 e  C0 X7 N0 d9 x$ P7 `tvb now,tvbnow,bttvb聽講注射荷爾蒙避孕針都得。
: R; n: ?: O. H哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"
' {7 X7 F) g. e5 B4 N2 A6 U+ w9 Mwww.tvboxnow.comAnyway,各位會員總之小心啲啦.....
( ?. T, p& P7 g" l, S
1 U* Z; t! d! S. y" ]+ P
我知我知我知.......不過真係講唔出口。6 L% f7 p7 h; l2 _" {7 Q. J8 R
leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. t$ L: w' Y0 `$ S  D7 F& e
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
" K  t' Q# K7 n6 }/ l8 T6 O8 a& q
. T7 q2 \/ g5 N& qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。兩個臥底嘅BB會點架??
7 B: A8 P8 Z3 g: N5 @% U( l4 ]我知我知我知.......不過真係講唔出口。
/ r0 z- C  Y: @* |leekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
8 Z+ `8 H  \/ B

$ `7 K7 u& p& F! Y0 H你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
: S+ q& B9 k0 K1 B1 u! ^, Q( R7 C: t! |8 P$ f
唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
' \- K4 t; c$ |# s* ?6 {公仔箱論壇因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...tvb now,tvbnow,bttvb  G; {5 v5 ~7 n# [: Q0 K
mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
! n( }; o( Z; L4 o/ }. ]4 X8 {6 Y1 v* S: l" N2 W- I) @( r9 U) u
我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒..
1 |. W& U7 A! t; O: l& i! ~! H$ _' k- K
父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
3 e1 ~" h# y) U; f! J
9 I/ F% |, [& v1 W* s! }兩個臥底嘅BB會點架??tvb now,tvbnow,bttvb0 H6 z3 w0 H+ l; W, V5 |* q
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
% V* W6 h1 i. atvb now,tvbnow,bttvb面對危險機會太高, 死亡機會也高...
+ O+ c! o$ E; u6 qwww.tvboxnow.com
; z, x1 L  T. S; L% h6 j我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
: U& D$ ^) F1 T0 Q$ A/ y+ i, Q# T大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
, c4 A# J) x7 @' K2 ]tvb now,tvbnow,bttvb細佬,你真係越爆越多嘢。' j, b& _) H2 ]) W9 y( C7 M( x) }& u
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題
- u9 ~; C3 E( KPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
tvb now,tvbnow,bttvb1 N# m( ?9 G3 s& `% {: x/ o
唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
' y& ]; F' G! X& p& b% @# V又直接講劇情會好悶.....
www.tvboxnow.com8 k0 J  `$ ^) J6 u3 c
面對危險機會太高, 死亡機會也高.../ b# n) d, R- B2 O: g6 c
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! R* R- l+ [+ ?" i
, d. Z5 F3 F, i/ O9 F9 n) U
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
, Q5 |. y3 o( Q: T* c/ G% D$ R4 l細佬,你真係越爆越多嘢。
: C$ A5 {, U- U; @4 N! }小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
  t3 D* @/ D7 {+ T, T! G, V; GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
( A; i% U0 L0 f0 u5 P7 I2 Atvb now,tvbnow,bttvb4 V# [' ?% t- {7 ?# z; l
巧驚... 唔會嘅
6 ]# k- V  ^* Q4 t7 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
/ {+ N3 p2 y! O  ?( A2 _www.tvboxnow.comUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
, c" {# |) {. ]6 g' i# [( x4 r+ Ktvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
tvb now,tvbnow,bttvb, O7 M* z' G+ B7 |' V. e4 L

9 t9 ?2 K/ J$ H3 Q2 cwww.tvboxnow.comUC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
$ L; G; h/ h9 \5 n6 ^大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
: i6 c! K( j& y- z; f: g1 m! s8 T( r入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
  _2 l$ A3 i) w+ x$ r0 B

/ b. F: y/ }, l! X2 D6 K% e" NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!www.tvboxnow.com% r. M0 p1 t5 x+ c7 |" W* [
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
公仔箱論壇+ `; ?* C9 l, \! ]0 F5 o
恭喜細佬估中最後兩位UC。