返回列表 回復 發帖
你的身材几好啊。。。原谅我甘咸色
9 w( n: `2 ^8 B  r# v. wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ckw0813 發表於 2009-7-1 02:39 AM
tvb now,tvbnow,bttvb9 h  M4 w- l% E* t- U

- G1 f5 }+ f, t. P9 i2 ~/ ]  _ 我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??
0 L1 k0 ]# {- t" ^tvb now,tvbnow,bttvb咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
' r/ E8 @4 S+ ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, `3 g7 r8 R/ J2 G, c/ o" z' L( P
我系5系应该话“多谢你咸色我” 呢??' f2 G5 o( ]; w4 l* s
咸色一只猪扒系你既不幸 XD"
  q: U, q: D( j公仔箱論壇howgeemun 發表於 2009-7-2 04:59 PM
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
<赌博> 令我富甲一方
呵呵 天天开心哦
哈哈,猪扒?甘又唔会,个样都几标青。。。你读紧u?
  h' x( ]' H% V  N6 H公仔箱論壇ckw0813 發表於 2009-7-3 04:37 AM
% B& [3 a+ C7 i5 O; s$ F" I  T
yupe...
5 b' v, ?7 `& T5 z9 a( s* }  izzzZ ... 仲读紧.....
# v' P6 S6 ^, v: X+ c9 S公仔箱論壇yupe...tvb now,tvbnow,bttvb! ^& z$ e& C6 y% ^
zzzZ ... 仲读紧.....
' \( `* w4 F1 M/ S6 ]www.tvboxnow.comhowgeemun 發表於 2009-7-4 03:59 PM
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?
<赌博> 令我富甲一方
哈哈,边间啊?你系马来西亚边度人?www.tvboxnow.com& C& d+ H) @# `& A: E8 _
ckw0813 發表於 2009-7-6 04:29 AM
' z! W1 x& H$ `! r8 R  X) V
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Z4 P" o: `' x/ ~' Q, }8 \- |; {
UTAR ~ kampar branch
  @# ]) E+ l9 T1 k/ i& H% [公仔箱論壇本身系kL人  =]
好令女呀…tvb now,tvbnow,bttvb5 \; l% T7 _$ C5 F8 h  R
哈哈!!
) D  \" `: s/ Y) s3 {& s
tvb now,tvbnow,bttvb7 Q5 O" M: J" Q! Z+ b
UTAR ~ kampar branch
6 G; N$ P0 G) G) E8 b- r* gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。本身系kL人  =]
. B' n" o( w  f/ t$ x& C% U! B公仔箱論壇howgeemun 發表於 2009-7-7 04:10 AM
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
<赌博> 令我富甲一方
咦?点解去到kampar个间甘鬼远既?呢度没你要读既subject咩?你读边科架?哈哈
4 V5 S+ ^% P8 n' J& A: @& b* ?! Y# jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。ckw0813 發表於 2009-7-12 04:17 AM
公仔箱論壇( S3 w& `' u. v% T/ {9 m
系呀 =]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( ]: t- f; }- x0 z+ g6 Q
得kampar 有offer 我呢个 course....
: G4 q4 i9 m  {& h; ltvb now,tvbnow,bttvbbanking and finance ....
! N  q6 O! E0 W/ q. W4 u5 M公仔箱論壇听日有测验.... zzZ ...
' L" O4 i/ L+ a: @5 {5 s系呀 =]
2 Q! e4 Z& q$ m% X+ P% d5 l" C: W8 gtvb now,tvbnow,bttvb得kampar 有offer 我呢个 course....
! }  E. _( r8 p3 TTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。banking and finance .... 4 `) E4 u, P, D, W
听日有测验.... zzZ ...tvb now,tvbnow,bttvb% K, v! |" z! r4 [; V( F
howgeemun 發表於 2009-7-15 12:46 AM
哈哈,甘甘祝你科科肥佬啦...讲笑咋!你有msn没啊?
<赌博> 令我富甲一方
来支持。
好嗲啊
hello.. 想問下。 你係用乜軟件來整個collage嘎
Hi Mun, I'm from Malaysia - KL
) F( _; c8 B7 b0 v公仔箱論壇Nice to meet a Malaysia fren too , hehe