返回列表 回復 發帖

[疑難求助] 女仔們,你地會鍾意咩禮物?

大家講下你地會鍾意d咩丫?
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
我鍾意收到d實用d既野, 反而公仔呀, 花呀呢d我冇興趣
- e, |3 \0 L; z6 O  |) y6 A( ]: \/ K9 H公仔箱論壇媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 09:54 PM
) K+ T( X8 u. G
實用d?即係手機相機個d都ok?
3# 冬甩dont甩
8 q- _' l1 N% [4 o4 E" C0 kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
3 r; E- s1 a; W2 U7 I; ~4 o9 X公仔箱論壇都岩架, 如果有人送比我既話XD
  @8 r7 K$ V: b- Z" R& C我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
3# 冬甩dont甩 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 x* A8 I2 ]: |2 p! N# }
8 V, ~# R5 B" B& N; p3 a
都岩架, 如果有人送比我既話XD
8 t0 g6 W6 N. `0 M: iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都想換手機好耐, htc rhyme出果時已經想換
7 g0 [1 z# |, i2 w媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:11 PM
4 |+ g, l% F0 l' n! l$ F3 i; g1 otvb now,tvbnow,bttvb我諗住送俾我gf% \" L3 \) q0 M/ d1 ~. b+ X
rhyme易唔易用?
rhyme有sense介面, 唔使擔心, 好人性化同易用
$ r# j; Z7 P! _. e0 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我諗住送俾我gf
/ [0 o2 {$ n3 ?/ ?8 erhyme易唔易用?$ \4 u# l& P# a+ V" x* K
冬甩dont甩 發表於 2012-3-30 10:16 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; Q2 X' P4 u, ?* w5 _- o. V
我女友都用緊呢部, 佢電腦白痴都可以自己set好晒部機唔使我幫
ic~頭先search左隻紫色佢應該鍾意
8 _0 m5 g! p& `" x( tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但呢部會唔會好大部?
本帖最後由 媽媽咪呀 於 2012-3-30 10:47 PM 編輯 公仔箱論壇& |, G" w/ ]7 O) K
tvb now,tvbnow,bttvb$ z( v) a( A2 C% Q6 }; ^
8# 冬甩dont甩
; @, Y. k/ W+ _& R$ _+ btvb now,tvbnow,bttvb
' e" y5 k5 v. \" S, i3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既8 O6 i% H. d7 u; b& m7 ^' u& i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ v) ^. e% E' r/ k4 ~
so, 你諗住買rhyme?
8# 冬甩dont甩 tvb now,tvbnow,bttvb0 t: R& `8 l* }7 t

0 X8 D6 i1 l+ {0 L( `www.tvboxnow.com3.7吋mon唔會太大部啦, 而且我自己都唔鍾意巨mon機既
" Y  {6 k0 w, d8 ^) ?: PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
4 R; E  x( Z; yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。so, 你諗住買rhyme?  v' }) u* l8 s
媽媽咪呀 發表於 2012-3-30 10:45 PM
5 o% @$ w: A/ o: g+ D4 n# x應該會買啦~都幾岩佢
10# 冬甩dont甩
  A  L* ?! Q- A- e" awww.tvboxnow.comtvb now,tvbnow,bttvb: t! }- \6 g2 n$ M
宜家有promotion喎, 送android usb mini radio & speaker, 不過要係大專生先有公仔箱論壇; k0 D7 l. V) X; C/ ]
你有朋友或親戚係大專生既話叫佢地幫你買機啦