返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb% X7 R0 Z# X" \# p# V
tvb now,tvbnow,bttvb8 @, @9 Q5 F6 v* E4 T; O
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!  h. K* ^8 ^; G* T& [$ ~
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
! K) V9 N% \' K. ]) L# L, c3 n
係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。
& N) ~( ]$ s% C, r% _  \( X: B3 b0 M7 G. g9 X" y1 j
tvb now,tvbnow,bttvb, s- u% W+ t% X0 j7 d  i  B# u
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错
% C; g) ?" O" @& e) F0 |
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
29466250 |, q. |3 u! @& P/ c  Y8 H
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。tvb now,tvbnow,bttvb: R& l; |. g* ^" R
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
3 a. L" @- t, K: h7 C3 j7 U公仔箱論壇# T/ h' E+ P* q) o
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
9 D& a" k/ ]3 C$ J' |
! p' s  I0 i1 U$ t& O8 a0 B' n( |0 u  K廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
1 o3 }+ }) M  ?/ }9 Ntvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
( Y. A/ _' `, u9 g. M; F- T7 K
咁陰功吖?: g( w  K$ m& Z- [6 v
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 1 [" h* w" n/ {
' X  t  Q5 e  ]
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: |5 e: B6 ]" M/ H$ y/ q
咁陰功吖?6 A0 h* Y. N( E3 g# b. g4 Y* r
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
/ ~5 _4 Q. R, y, PTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼
5 o/ R# c# }) T- e公仔箱論壇Pedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
- l5 G8 g- W4 W5 ^3 {tvb now,tvbnow,bttvb
9 Y7 [0 F9 V7 c3 p& L公仔箱論壇佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
) M! j# q  t, r8 t/ K# g) R/ g' Y& T
# ]! b1 i) V; H- Y4 h& U3 D0 J公仔箱論壇佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
. Y( e6 H& h% J, T+ a3 \tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
- ~8 s" }& ^9 f# y) a# e8 B
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
www.tvboxnow.com& \; A, f- w' M2 p  l
20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
' N+ M$ K5 j+ ^, C( Z; X* W. xPedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# [+ b8 c; x0 \$ h: G; [
20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
. p. T. f, n' \TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com1 ~: @- i7 Y; `% H! a" f
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗9 H) t0 c" X4 \. p/ O! ?; `
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
www.tvboxnow.com$ e8 d3 [4 V2 ?& L! c
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
/ R. d6 o4 i9 T$ J! N  c' r6 Fwww.tvboxnow.com但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
tvb now,tvbnow,bttvb+ N& \6 j9 K+ k7 D
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。6 J7 u; X! o* z, \; v5 ?! h
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....  J1 L" \0 R7 t; L
leekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
4 H; }3 k; k. I$ M% T; cwww.tvboxnow.com
: i6 c( R: S! ~* [9 }! @聽緊電視喇
tvb now,tvbnow,bttvb4 C, `7 P. F6 @/ a3 ^
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
. [2 q/ M$ P4 t& l( N9 }6 H9 ~# aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
6 ?$ v1 M  ~7 r) I! |# Aleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港