返回列表 回復 發帖
6 ~4 y" \  |  k  Q公仔箱論壇係囉,啲編劇導演都唔知點諗「橋」嘅......www.tvboxnow.com  W+ _3 p3 ^$ u+ x
不過我唔係嫌美儀老啊。" W: {3 W! F/ t4 \  q) y3 ?+ ?
leekwoklam 發表於 2014-9-16 12:26 PM
2 e: l/ j7 W" P0 rtvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com6 q1 I, A* P. d# ?& b( F! v4 T( Y
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
$ e$ o# t" E' x. X% ?! h3 B
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
, r& L; [" f! W) G3 ^www.tvboxnow.com
8 E  R/ W% P2 I' b( k$ _8 X  k! ^7 c
tvb now,tvbnow,bttvb8 P5 R+ @7 q- ?! Q1 o! V2 X
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 O: e" ]7 E. I/ T# K
不過都唔關個樣事.. 係角色問題.. 如果揾美儀姐做黑幫第二把交椅... 將咁嘅組合成一對.... 都會好睇啲公仔箱論壇8 k7 Y4 X2 W% T; s/ r' {
大文細佬 發表於 2014-9-17 02:04 AM
tvb now,tvbnow,bttvb6 X" ?; [9 b; T0 r) y# s
唔.....tvb now,tvbnow,bttvb% e: `8 D! P- G& `
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......公仔箱論壇  t' b, L9 D2 H$ K, s
公仔箱論壇+ O" O+ M, [1 u' ]+ ]' B8 y
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我...
Round 10:歡喜哥最鍾意嘅食物,小弟嘅預設答案係
: k% ~* s9 Z! P: H: q+ i3 Otvb now,tvbnow,bttvb2939554公仔箱論壇! d5 Y' X+ D  c3 C/ x( ?
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:46 AM
7 O" \; C9 @' \www.tvboxnow.com
8 r' r- [) Q" k7 @- ?1 r. N+ p哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
  O. Y2 v5 F  W) Q
唔.....www.tvboxnow.com8 h* C5 b) g# [" L8 _0 o
美儀個款做黑幫大家姐確係不俗,加上佢聲底天生又有少少沙啞,似江湖中人,真係比起做檢察官好好多......0 `# ~8 Z) k- \2 S
29395562 ~* F/ l1 k8 a, K8 @6 ?& X' ]
註:啲對白唔係我寫架,美儀啲fans唔好斬我... ...7 a9 v7 P% R5 s8 I; H
leekwoklam 發表於 2014-9-17 11:53 AM
www.tvboxnow.com9 K: K: t# M/ f5 e( V, l+ r. y& z

( g: u0 G/ I7 q* b8 A: o咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
) E( T, k6 |- o

, J- f2 x+ t& e% U' Etvb now,tvbnow,bttvb哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 \+ a8 l* f- E; O
mnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
tvb now,tvbnow,bttvb$ B3 a  V- m# N, p) _: |1 m
7 ]& J) }# y8 I# i" `
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
. O3 L: m* Y6 f1 j* o1 }% w公仔箱論壇
+ a1 m0 C9 ^& {3 [# j& C公仔箱論壇我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"tvb now,tvbnow,bttvb# @* z6 S* g" x9 ^
大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
) ?8 Z, S, N; N1 ^5 ^5 v, btvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% s" ?  G( x+ z8 x  c
有大佬撑住咁就冇有怕:
6 q+ D$ `3 X) g$ T公仔箱論壇釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
2 \& L& }0 W, q9 u4 ]" O嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降
www.tvboxnow.com: z) o' H0 n) u4 Y

7 Z8 o" j- T8 ~- u2 a* b7 r5 H  j, q
8 P% V/ _' Y- w' _6 L 無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!
! `+ h! j' X/ u
" b  s8 y* l7 D$ g* ntvb now,tvbnow,bttvb有大佬撑住咁就冇有怕:
! W. J) L$ y4 H  \公仔箱論壇釘姐揭開件褸(有冇着衫各位自己諗),成班古惑仔見到釘姐縛住個播緊X級片嘅平版電腦 、當堂個個「目瞪口呆亅扯晒旗投降  。
3 k1 ^( k9 P9 y1 d) A" W嗱,唔好諗衰嘢,真係舉白旗投降  ...& [& H8 x- B- r$ a3 K
mnb1123 發表於 2014-9-18 11:33 AM
8 X* Q) @3 B, I3 \# h" U8 \; y3 g  @' y0 T哈哈,幾幽默幾好笑吖........請收獎
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 Z7 r* `/ ]/ E- H  B
) c1 n: ?8 S+ \1 |  \3 J& H
我都係諗哀野嘢呀.. 我估釘姐個心口只係用兩塊細布遮住兩點.. 仲要响兩塊布上每塊加口釘.. 去証明釘姐個名"名不虛傳"
9 H  E0 Q/ L( n$ Z大文細佬 發表於 2014-9-18 03:27 AM
公仔箱論壇7 ~, o7 N2 e5 i  s6 a0 S( n
個畫面幾搞嘢........哈哈,等收獎www.tvboxnow.com3 x8 j3 W2 Y' C, S2 }7 \: Y" j- u% S; k
2 i8 s2 V/ r( l# r: d  S- `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb9 C) i2 V; W* \7 H5 _. n
哈哈...煲老藕。好嘢,好嘢。釘姐大褸裡的秘密要花D時間諗 一係要諗衰嘢
* K+ b" R/ B% b3 Q6 H4 _" ymnb1123 發表於 2014-9-17 12:17 PM
公仔箱論壇% C. m% Z0 i; T* E" j
我預設嗰個反而唔係呀..
公仔箱論壇$ V7 }- @# E* Z& f- U5 @

+ P* z. z! y+ E3 Q$ ]. n. H; @tvb now,tvbnow,bttvb咁搞笑.. 幅相好以响度nose picking!
% @9 p& r, ~" E- ~. ^) b大文細佬 發表於 2014-9-18 03:21 AM
7 W. v% \1 \6 jwww.tvboxnow.com啲記者影相真係衰得嚟又好過癮囉。
& c7 W  {0 L" v) ^0 q3 Hwww.tvboxnow.com
& y7 k, z' g% D+ ^. R- G8 r$ Z補充茅山聖物紅肚兜公仔箱論壇) J8 i1 d2 L; |$ v8 _& v0 y
tvb now,tvbnow,bttvb& h- Z1 J6 {/ R
  C3 L6 C- b1 d  Q$ ]. B: F5 b& Y1 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
. v, b4 }' B: f; Q6 B/ y6 }( b/ k7 Ntvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com4 h% |1 }1 Y) ~8 e7 x" A
無可否認,釘姐身裁真係無嘢睇,平版電腦,黃金sell電腦的女sales可以考慮呢種做法,學釘姐咁將電腦綁晌身,嘿嘿!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。6 @& \  r; Q, r, M
金田Sam 發表於 2014-9-18 12:40 PM
tvb now,tvbnow,bttvb! k7 G0 a; {$ p7 E4 o5 S: j
哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。
) p9 \8 g- g' n: ^3 J記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....
+ n, x7 q  a5 z/ N" Z8 NTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈,而家行黃金、高登商場,唔知會唔會見到釘姐、木蝨佢哋。www.tvboxnow.com. P9 R, r- H1 }# z7 K9 e5 j" ~
記得以前都經常帶啲學生去商場地庫買電腦科參考書,好懷念啊....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% b" u, L6 \: a' k/ U7 P$ H) v
leekwoklam 發表於 2014-9-18 02:58 PM
% X; f& N# N& S' J7 a* X# C4 W1 \
8 i  \$ |( e5 @
嘩! 是懷念帶學生去黃金地庫找書? 呵呵,我的回顧只是以前自己去買電腦零件砌機而已,睇書我好容易眼訓,可以的話都係搵識呢方面的朋友示範會好一點,從人地做法學習會比我看書容易,除漫畫外任何書籍我不能保持睇十分鐘而不訓著,所以每次睇八九分鐘就要停一停周圍走動,細個上堂時也只眼仔碌碌地看著老師的講述而不怎樣看書的,只睇書本我會發呆到最後訓著,印像中小學考試應該有十次是在考試期間訓著了,可幸成績不太好也能升到班。哈哈~~
) v  w, |5 [. v+ o' v! T) c公仔箱論壇+ ^4 G: C$ w/ T% T
釘姐的背面www.tvboxnow.com! U$ g, C% |1 x; I8 }/ k3 s