返回列表 回復 發帖
原帖由 howgeemun 於 2008-5-2 11:58 PM 發表 www.tvboxnow.com/ }' d8 n( V( N* ], H# |

( U) O. z( ^) y8 _7 D; d7 I公仔箱論壇tvb now,tvbnow,bttvb1 c! d. Y7 w+ t9 G' Y/ [1 M
:onion14: 我個人覺得你剪好似--> 296326 應該會好好睇...
2 k! h3 B; t3 U因為你夠白 ...而且個五官好靚... 所以長 or 短都好好睇....
2 [$ s/ ^3 U6 A3 M+ K9 N( ao...6 ^- L; k! G- n
我唔多捨得
原帖由 kokjong 於 2008-5-2 11:59 PM 發表
, A& x8 F  s. v& _全世界話你tb..你唔駛理佢,因為你..係完美靓女...
4 C& |; K7 o4 |8 U; D4 U2 Y2 w5 Ltvb now,tvbnow,bttvb我的女神....
tvb now,tvbnow,bttvb" L+ O; J/ ^2 O5 I/ |& C+ U
兄弟你D誇張法太誇張了 XD
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-5-3 12:02 AM 發表 www.tvboxnow.com/ i1 G5 u& V4 F( ?8 g- ]
:onion03: 甘就要来个大变化...换埋眼镜...换隐形眼镜....甘就会靓爆全场...:onion18:
www.tvboxnow.com5 B* M% J3 @0 }' C4 U
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# s. t# L9 b& Q* t2 j
其實我有戴過CON
$ v, E# P/ r, v* i# x: ?6 {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。不過我覺得唔多舒服..tvb now,tvbnow,bttvb, @$ f9 s# K- b' C# L3 ^2 i  n
後未又換番眼鏡...
原帖由 kingworld 於 2008-5-3 12:02 AM 發表
) v& ]: D9 @% Z% Z 你都系e+靓d
4 k! ^0 s3 m+ ]7 X7 G6 Q
多謝  =]
- Z$ Z& c, A2 J4 S* v$ |www.tvboxnow.com不過好似真係冇咩分別呀可 =_=TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; r- O; H7 K" A  n+ Z5 n1 m
PS:我訓啦...聽日要做奧運啦啦隊..咁都比人揀中=.=......
妳是澳門人?

原帖由 Ca. 於 2008-5-3 12:11 AM 發表
' K: Q7 Q- t2 j& ?& R  L: x) E0 tTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- c' @: p/ n+ D/ L) i5 H
o...tvb now,tvbnow,bttvb; A3 L4 [" X1 N, |
我唔多捨得
7 u  L3 [  L( d- gTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
6 [/ X& Q) u1 O9 U& w+ H( V5 {: L9 J# mwww.tvboxnow.com 我都唔舍得剪吖.... 2 T1 v9 z8 z# t, z' a
都唔知道要唔要去剪好....
原帖由 howgeemun 於 2008-5-3 12:30 AM 發表
. }+ ~. }' K( d; J( ywww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com0 i# {2 {$ N! k7 q) ^

* ]0 e! K# g3 z: l7 g0 y. ewww.tvboxnow.com 我都唔舍得剪吖.... ( c. {. F: {$ r6 C2 b9 o
都唔知道要唔要去剪好....
; v3 c$ q+ G7 M0 g6 f9 c8 s) mwww.tvboxnow.com:024: 我晤俾你剪,你都系长发靓d
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
=3=都一樣咁靚
5 H* u& A6 I$ l' J9 y1 v短左仲好睇喎
5 S* K" K' W& r公仔箱論壇哈哈支持靚女啦
ok la!!
cut 左好睇D
长发有长发的美
; f3 y$ u6 B, }1 }短发也有短发的美公仔箱論壇, R( p1 P4 a0 |- {( n1 {
最重要的是剪一个适合你的发型就perfect啦
原帖由 jwxie518 於 2008-5-3 04:19 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 g: c' [; Q" `# @9 M
=3=都一樣咁靚
# a  {; }/ v* |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。短左仲好睇喎tvb now,tvbnow,bttvb# _! ]' O$ h, C( ^' V4 Z3 T0 s
哈哈支持靚女啦
/ B0 v( x  ~& D3 }! J9 j# D$ K0 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com* U; i2 C0 T- t) {# l" v1 v/ X
多謝 =]
9 Q& U8 ^4 a" _tvb now,tvbnow,bttvb我一陣要去迎奧運...-.-
, t/ b0 D7 S& A# y7 U* S/ Z好驚影到我個殘樣..好似咁--> 公仔箱論壇* m" D7 c) |- w* Y5 Y6 N2 U) R
但係好開心有呢個榮幸
ma ma day-3-
born to die
原帖由 woodstock1221 於 2008-5-3 12:17 AM 發表 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 F. j6 M5 A: E. q! y
妳是澳門人?
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) V( V$ x, ^. m% u! J/ N* S3 k& U
係呀~
妳不是要去做啦啦隊嗎