返回列表 回復 發帖
陳凱琳眼大,但某啲角度睇唔夠神采,仲有少少唔似地球人。, e: Q5 F2 j2 K- ]

' T/ U' b; }  d, }2 Ctvb now,tvbnow,bttvb2979852
% @9 ~9 R8 \" H4 z) `; G1 Cleekwoklam 發表於 2014-11-13 03:09 PM
公仔箱論壇, S7 X5 Q/ Q; q2 _7 G5 D
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  }' G. }  O5 v$ Z2 ]0 t
唔似地球人...
# ]6 D) y4 J. |5 \: G) W公仔箱論壇+ Z+ r2 [  g: [7 e/ ]; t( r: f
唔似地球人...$ w, B7 @8 [6 A5 d9 ~$ }
大文細佬 發表於 2014-11-14 02:02 AM
+ k' Z( z$ H8 A即係呢隻囉。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ^, K4 Q6 n+ B) @. R. u
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ t: K" a" B5 `- D; q3 k, r- e

4 d- m3 X6 A: t1 Q+ k" Ntvb now,tvbnow,bttvb唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。
  }) ^* \& S' j- C" y9 \; [! @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2 A; j& E7 _2 n1 W7 [即係呢隻囉。- w; e+ j) j5 u6 |4 r. J6 b

) F3 ^$ t  ]4 i2980500TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ R  b" {. h. v2 ~. `
唉~~陳凱琳啲粉絲唔好鬧我呀,我知錯架啦。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. _% p" f/ g+ W; _9 i, s& F
我讚番佢喺本劇幾有心機演譯蔣勵吖,真心架。公仔箱論壇1 Q8 B3 G9 e5 p
leekwoklam 發表於 2014-11-14 03:16 PM
3 e, c* w4 `8 B4 N

; e. Q$ [. k* w" a' g公仔箱論壇幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-15 11:18 AM 編輯 % M! W% k. I) z% B0 s9 t

% `9 `$ Y5 D1 g3 W' Itvb now,tvbnow,bttvb
4 ?. G5 ^+ s8 b" Xwww.tvboxnow.com' o' e. ^' Z2 G; L
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地' P/ ?0 n0 H* R% R& }* A
大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
& A+ \4 l; w6 r  a2 p( \# y1 E" U  v
4 Y. r3 ~9 @9 [; n7 Ntvb now,tvbnow,bttvb係呢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) w3 o6 O% |* s& z6 o! |8 }
啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。

; D/ Z5 a: d7 a8 n, j
# j5 w; u4 D5 g! Nwww.tvboxnow.com細佬同大家按圖索驥吖。" m9 U* c; ^% Q+ w/ ?4 A
tvb now,tvbnow,bttvb9 d" S/ e6 o+ y& b- @% ?. d
又見番冼灝英師傅(原來咁快同HKTV約滿)。
www.tvboxnow.com3 T, A% H* _3 q  x/ h  |
似泰國明星吖?我覺得似印度佳麗喎。

6 o8 ]0 M4 a4 {9 q# Y4 N; N/ i( Z# c蔣元身邊啲角色反而仲吸引,希望花拉同高興陪伴重新奮鬥嘅蔣元能帶起高潮位啦。tvb now,tvbnow,bttvb$ i- e0 y; w. o, }3 z
因為10集過去咯,但真係未有太多高潮戲比我哋追........
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" F5 T! m0 |& D3 t
公仔箱論壇( H4 R0 s7 C% ~: _1 ?- R
幾似... 又唔可以話佢唔靚.. 但就係覺得怪怪地
; R3 ], T3 X; r" I6 W8 u大文細佬 發表於 2014-11-15 01:22 AM
, _! {$ W4 E! J7 \* Y8 Y; [8 y0 W似新疆少數民族女仔
公仔箱論壇: x' p" ]( Q5 {' }

2 e4 [" k9 O% d+ p$ n6 M4 c  Y公仔箱論壇係呢。
) V! v2 V, @3 w% u: w) Gtvb now,tvbnow,bttvb啲港姐每隔幾屆都會出一個半個靚得嚟怪怪嘅嘅佳麗。公仔箱論壇  ^. R) b7 \, I
5 d$ I0 o8 \  K
細佬同大家按圖索驥吖。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% s& y# q0 ~! R; Z5 x# o: C+ Z
2980976. H) v( m$ N7 C4 c; ~
leekwoklam 發表於 2014-11-15 11:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% C5 @9 V& w7 S7 G( }! ]

* [! ]# s1 u4 x$ ?8 g1 a. c$ OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
: G, [6 }7 V: y# `4 s" n9 }! q似新疆少數民族女仔
. v2 _9 B8 p# w/ A; J5 u) _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-11-15 12:21 PM
* }, Y- y# `  q# B7 o0 s

7 m+ T. x- L) }7 Y公仔箱論壇mb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam??
2 u1 ^: O! i  U8 M
9 ]( J: I' }5 B" C- Z6 owww.tvboxnow.commb BB你好似對佢評價幾高喎.. 新疆啲女仔係咪應該比較pure啲架呢?? 我就覺得佢鬼鬼地.. 但眼神就比較定咗啲.. 無乜人氣.. 可能因為咁lamlam覺得佢唔似地球人.. 唔知係咪呢 lam lam?? ...  t" q$ e  d$ G5 Q* K8 J" x
大文細佬 發表於 2014-11-16 06:00 AM
* h& ]- j& |2 [' W/ L  D0 z  Z" O! v係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
www.tvboxnow.com: u+ H# S: z7 a6 S' t
係阿大佬,我都覺得佢鬼鬼地,起碼唔係中原.南方人。佢演戲係新人,支持吓新人啫。我對朱千雪、黃心穎評價高啲
- r* U) M; Q( ^) k+ J( F" Mmnb1123 發表於 2014-11-16 11:11 AM
# y1 k9 Q; r0 F9 L( I3 t4 G& B5 u- dwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com0 E, l, r( {% `
因為佢地兩個對眼神似人
$ L6 }% O& l# N3 |公仔箱論壇9 j0 a$ }$ D& Z6 S- c" h! M9 V
因為佢地兩個對眼神似人
. ?* f# E  N1 y' s8 wTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-17 06:40 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  d) u2 R. [! U6 x5 ^( w2 M1 g
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。公仔箱論壇& O+ h+ P1 v  w* e  u, h
hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-11-18 12:38 PM 編輯 www.tvboxnow.com$ A" b& k: S7 L7 }% H  @

2 L1 D( U/ r: V1 G$ ]4 j7 r
www.tvboxnow.com: c0 H$ r4 J  Q# a4 E
www.tvboxnow.com4 d" r; h' P/ I9 ~
你唔post啲相出嚟都唔知以前啲女仔化妝咁唔掂... 同埋啲港姐冠軍都唔係個個得架喎
4 J" s* e0 b7 o" A9 z# HTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-11-16 05:57 AM
www.tvboxnow.com9 K: w$ x0 y1 c! z# A& p  w2 ~
有啲真係「騎厘」到呢.....
9 z: N7 z: k+ S, v+ I; yTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 {: g9 ^( S  S# @4 _
今年個三位都唔知點形容。公仔箱論壇. z2 G: e% k9 B& x- G/ k: N% V- X- `
寫出嚟又驚hurt到三個女仔,唉.......
一字記之曰:「4 h5 u/ i! U% H+ F
www.tvboxnow.com- g9 q0 u  X: u! r3 X9 N! C; r3 B
眼係女仔靈魂之窗,正所為電死人 。近呢两集陳凱琳出鏡多咗,越睇越似lee sir pos响51樓嘅印度妹。
+ o( f0 K# X' D& ^9 [hea睇咗十集,原來都係叙幕,随着老咪回港一場名門暗戰先正式開幕 ...
( W% F% e8 I/ h+ a, ?+ ^# \www.tvboxnow.commnb1123 發表於 2014-11-18 12:31 PM
公仔箱論壇0 s# r- P5 z5 Q% M9 }
係呀,由第11集開始追都冇損失。