返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 Y* ?9 H* }$ o. i, o2 o! w
5 c6 t$ a6 U5 J" K+ @, [, R0 C# o
公仔箱論壇( Z1 H% ?8 `  I* t: ?% v3 P
你留打呀?
$ X5 S/ h2 k% t' E! \www.tvboxnow.comLastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
1 s1 m4 g5 B2 Q. p0 QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ E  u* z% w5 W) {4 kwww.tvboxnow.comrrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
+ J2 P! V3 ]( N2 O( o公仔箱論壇   u% O# ^  l' R1 O! m
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
www.tvboxnow.com3 y; X# U" C0 `# ?1 D- H

0 G( V0 j/ z3 W6 Ftvb now,tvbnow,bttvb唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
$ w; m- m- b# q* `' O0 Btvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
+ S( N8 h* l: t/ @( j

# B4 n+ A9 w! i% l* F9 p2 W1 Y8 Y1 `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
3 K+ x) C- n( z$ p) {0 E- r6 k& ]8 `喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
3 N( e  y7 Z, l% r; k/ f  t& q   Q% K6 _. z$ p7 ~
呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...www.tvboxnow.com, Z7 ]0 R1 W6 y+ }; B% F
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skilltvb now,tvbnow,bttvb* p8 U# p/ w8 |3 V* f2 e
that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
" x) u! w7 i6 j4 F! g2 E公仔箱論壇that would be too bad公仔箱論壇% x. z2 p4 ]3 m, z& z
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% M4 C! s' L. v: M- Y8 V
公仔箱論壇* _4 m" N' l  L' h
咪係!
唔怕水滿就得
4 K, [% h7 u0 O" J. J3 i, ^' N6 a9 Ptvb now,tvbnow,bttvbrrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
www.tvboxnow.com# p5 S5 w3 v. |$ Q1 @. F; R
公仔箱論壇7 M3 M1 v! u; [
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. ; `2 v, x+ m, R" H6 E
. W4 \6 g5 b- i! \8 H1 l/ U( g
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
tvb now,tvbnow,bttvb5 `) i1 U) n! ^

; w( H( E  e0 F; i; e1 u- E2 htvb now,tvbnow,bttvb哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。
" X' i9 {- W9 S5 o1 ~( F% E6 DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& y$ x, r; I; v1 @" [. L
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
' [9 M# |2 f# _! N8 G. [8 \
  N6 E: [0 h1 ^, G8 X+ r: v幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?
- d" B! `9 ?0 v2 [6 btvb now,tvbnow,bttvb算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........

8 U7 T% ^; P  b- v8 ctvb now,tvbnow,bttvb
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% v! k. f$ u3 ^$ C( R. s
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
- b! H6 a6 u: ]www.tvboxnow.com騎騎,我都好似差唔多。
* u4 u- e5 x4 X: |% e8 |3 }
騎騎,我都好似差唔多。
* V# ^+ ^% F3 F0 O9 @leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
* m& H3 ^" P* p! }; E) w& L* s, FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
( {- @- h" g: MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
7 c0 d( n: g* L. e- |' hTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。話時話,多謝你派的分,謝謝
2 ~, E$ v) x# i, y0 z2 Z% w公仔箱論壇
* K2 m. }; m4 ?  m. m- ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. 公仔箱論壇2 {3 j' U  ?) j4 N: h6 A8 O
9 O- c$ w6 `! t( L* D1 Z) E
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ..., O; D& S8 [" w6 Z" ]$ ^
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
公仔箱論壇2 l; s; P9 b* D$ i/ Z& h
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦
2 Z: p" `6 y/ i7 Q3 v8 h+ t
( k. K+ P2 B9 x9 [4 q' r% t0 A話時話,多謝你派的分,謝謝
+ _+ g0 W1 W% P0 f+ Q& x小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
www.tvboxnow.com: y4 w0 F0 s4 \0 [

" H0 I# b$ D, b- E* r7 c/ {9 D睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vipwww.tvboxnow.com2 V4 V! f) r# N% j- f7 ]
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
www.tvboxnow.com2 f5 W. R/ X, ?# A& |- h# S

. o: M6 w; X4 E3 L% G  k- M4 ^  m2打6.. 咁我咪新仔不如囉!