返回列表 回復 發帖
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 A% {+ t. s% e( F# U' I7 c
tvb now,tvbnow,bttvb/ `, Z7 Q% N4 A2 f- v5 p9 X
2打6.. 咁我咪新仔不如囉!
, v. j. }# `% D1 s/ ?大文細佬 發表於 2014-2-26 02:27 AM
4 Y% T  V; I3 o0 B: Q9 |* R都係名稱1個冇乜作為
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% C) s& d- ?4 S$ l4 |: S) l+ p0 X, H
都係名稱1個冇乜作為
; J% H9 G8 b6 Urrliew 發表於 2014-2-26 06:22 AM
; A$ Q5 H% t0 w' {8 N: |
咬咬兄你好,
8 q9 Z+ b  w" _, v3 T( GTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉
( U/ H9 z# f9 O* V6 K/ z$ L

: L$ L0 ^  \3 E) g! e) {% f睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
$ K0 y& j  E% x3 n, A- L$ |大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ?6 E3 s9 f1 F6 B+ }) T
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 Q$ Q% x2 i2 R
無錯,新人有待磨練係正常嘅。不過以佢運動員嘅背境,日後好多類形角色都會幾有利嘅,例如女學警、運動員學生甚至打正旗號做俠女,....騎騎
6 X; Z" v1 w  ^6 }1 d2 F公仔箱論壇開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦公仔箱論壇5 @6 C" ?7 B4 v- Q1 U
www.tvboxnow.com% {5 L  n) c: R" ~5 K! X8 P7 w
話時話,多謝你派的分,謝謝
( m+ P4 h% r+ g8 o$ A5 @公仔箱論壇小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
) B' z) p% e$ D" ]$ ~6 \
$ Y8 D6 k+ h8 {: S# _www.tvboxnow.com唔駛客氣,我見你都回幾多帖噃,以後繼續努力吖唔該。
0 `" P8 b+ \4 K
咬咬兄你好,
2 M3 E8 d6 U1 d0 Y" @; S一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉tvb now,tvbnow,bttvb3 |) }( R3 M! _- T8 \3 Z
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
冇2個
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
7 i; r/ m4 h5 }# g* C5 q6 n: Z咬咬兄你好,
" F4 _- l4 u+ e6 r0 O一個名無冇乜作為,如果兩個名未好有作為囉公仔箱論壇9 @+ e0 e$ ~$ e* g4 u
timmaxsing 發表於 2014-2-26 08:11 AM
公仔箱論壇: k+ C) |, e8 ]9 ?+ [0 E8 ?" v

* W8 \% P8 A* V* T  C, e0 }* e: Kwww.tvboxnow.comtimmaxsing親王, 你有幾多個名呀??
如果只係睇你幅核凸菜相, 只係笑隻腳板, 但睇完你加上去啲字先至絕, 咁都比你諗到!
$ Q8 B: [/ b3 r" D$ ^5 l6 D! @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-27 02:07 AM
tvb now,tvbnow,bttvb+ M5 N5 F. h) Q" j) p' C
我都驚小小露骨比人鬧,仲有嗰兩條菜芯,唉..........
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
, F2 h/ `) |: d9 twww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 V' U8 f' F" W
我睇套劇時就係想問, 點解隻雞咁似發育唔健全咁.. 經你解釋先知原來斬剩四份一下半身,加兩隻雞翼一個雞頭
, h3 Q5 v: L% N3 ^% M& s5 KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-2-28 03:09 AM
www.tvboxnow.com. w& F6 d' L& N4 T& p+ e4 q
哈哈哈,你形容得好好笑...........www.tvboxnow.com# Z$ b0 D$ _( f" f

, t6 Y, ~1 j+ q6 j  F$ o* v公仔箱論壇無記拍醫護及法證劇會請醫生任顧問,唔知《食為奴》有無咁做呢?希望佢唔係揾《美女廚房》名廚周X師傅啦。www.tvboxnow.com( C$ I0 j# Y$ F
公仔箱論壇2 R( }9 ]2 P8 ~8 T* V6 w

/ L& K5 `' j$ m% Y; J. u
9 s3 h  Y1 ~; z5 j9 J& |1 dTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
豬腸
/ q* R( f- m; Q! h6 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
+ E2 U# F6 q" I& f2 {( S9 p) D- m* p' Ywww.tvboxnow.com睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁. ...
0 d1 T! c9 ]0 Ywww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-26 02:26 AM
  Q/ J! o  I" V: O& e: }! i& `

; s- p% ?. E& `$ u. |% B% Swww.tvboxnow.com唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
豬腸TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ ]  {* C* w: N& L( q1 J. Z$ I
大文細佬 發表於 2014-3-1 01:19 AM
www.tvboxnow.com5 Q6 L/ L, O# |' W7 v. }/ ]
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
" [. p8 r8 ~( w: W9 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
& u. }7 u( I: y! ~& @/ r# b

4 a3 Y) }3 I3 ?) m3 E6 @, |tvb now,tvbnow,bttvb唔知點解 佢溝年姑娘我好反應,SOSAD  米小魚巨聲唱歌有底既
" u& m. ?$ m# I) h7 A8 d公仔箱論壇小明家 發表於 2014-3-1 08:37 AM
: K4 }) I. Q! Z哦!你睇好天寶同連若碧呢一對。
) D& ^. s  W+ Y+ o/ V% s
要皇帝食動物嘅內臟喎,點講都唔通啦。
) _( f; S* ]! x% Q5 otvb now,tvbnow,bttvb除非你話嗰啲只不過係外貌似豬腸嘅洋葱圈啦,大文細佬,你嗰便的洋葱圈係唔係特別好食架?
) \3 N# G6 ?8 [, o% X0 N, J/ QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-3-1 10:00 PM
公仔箱論壇* n) E; s! r; V6 Z, b% g6 }
公仔箱論壇! p1 d0 U3 L8 ]# w+ @$ c* c) L
我都食某一啲內臟架, 好似牛栢業咁喇.. 腸就好驚驚.
0 y# F1 a# `' C5 b/ v, Rwww.tvboxnow.com呢度啲洋蔥圈ok架, 不過我諗香港啲都好正架喇! 香港咁多好野食