返回列表 回復 發帖
回复给TVB,楼主是在刷点击吗。不过内容不错。最后两张图真吓着我了
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛!
但我覺得佢地演得好好笑呀, 黃智賢好耐無演過咁忠咁好笑嘅角色喇! 四阿哥好野!.. 不過到最後佢應該會因為佢係皇帝有手段奸奸地又在所難免喇.. 好似鹿鼎記嘅康熙咁.. 最後都係皇帝性格嘛! ...
: K( c- h/ k/ F7 z; f大文細佬 發表於 2014-2-21 01:20 AM
, A! p( X: J, O% {1 x公仔箱論壇我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  z$ [. A3 a7 ^8 ^. _# ?: B
- @, X' O5 Z* T  c9 ]1 S
見你都咁鐘意咁佢,如果得閒不如你喺焦點區發一帖講講佢吖,但如果忙就唔好咯。。
4 K- }0 E) S+ U
我非常欣賞黄智賢,佢有份嘅演出我都有特別留意,就算佢有段時間離開咗TVB,佢套「世紀之戰」(被譽為大時代2000版)在亞視播放時我都睇過,當然期時係捧秋官同劉青雲,但都感受到黃智賢落力異常把握難得機會演出。
0 K% [5 B- _! |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  ...
$ _/ B9 D( ~( c. Y5 ?leekwoklam 發表於 2014-2-21 11:42 AM
公仔箱論壇; X3 f- o8 N  h1 e+ V

% T, T: _$ [% C- U1 h邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
鏡頭前真係啜落去,唔似借位噃!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 v. z# I9 [! I/ T/ I
2677290. V# ~9 b2 O4 Q' c. z
leekwoklam 發表於 2014-2-20 12:11 PM
www.tvboxnow.com! W. S) m& O1 m8 i) h1 g6 s8 s
( I/ L1 B; n& a( ]- R  {

/ ^& {! c; J) z& F7 o$ d" G你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話
www.tvboxnow.com8 ~' w9 |% ~3 _" U$ O/ w
tvb now,tvbnow,bttvb; n4 j1 {( y( d, b6 P, X

. Q0 w. [: p! c公仔箱論壇你睇到佢嘅腳子宮挑起,佢都話www.tvboxnow.com4 y5 e* s5 ?& a7 G1 z$ n% d: t# n
LastWinner 發表於 2014-2-22 02:47 AM
+ d* i6 w7 h- X/ K$ p1 V7 F

& I) s$ u9 r: j4 \www.tvboxnow.com多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。
/ y  ?0 R" a8 G) C- N, n5 T$ Y5 V  T公仔箱論壇
" i8 Y- u! ~# o* X, ^$ Y. \. r多謝LastWinner你嘅評分,我會努力更新嘅嘞。0 i' g: Z: j  M# Z3 }# \
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:41 PM
3 `$ ~4 @" V# d- w4 r. {公仔箱論壇
; ^2 f& a6 |6 \/ H, H  @" [7 }3 g! A$ j$ c  w
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-22 05:14 PM 編輯 公仔箱論壇8 M; [* ^9 p1 y2 H! n, l
公仔箱論壇1 Q, I. @/ t7 w4 m( {% w
  f! Q' ^# P  F' _  y" |0 V
9 C) j  t3 c: Y' mwww.tvboxnow.com邊樹係焦點區呀? 我覺得佢個樣有少少似草蜢嘅蔡一傑
! c0 \. `) |; y. C3 i3 Qwww.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-2-22 01:16 AM
公仔箱論壇: l1 }4 B! ^2 @- ?! g

% Z% w$ \4 s) O9 gtvb now,tvbnow,bttvb9 y" y2 n) f; w3 s7 @* `! p
傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?
- y+ q" m9 l  Z3 S& q# _  p" m! i8 `& Z+ U0 U
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢?
4 m" I& J, h  _" n9 V% R6 |, [6 swww.tvboxnow.com, @" h- s, g7 |
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?
$ c. G- ?: h+ g& w4 a
: K2 u  n8 a6 J( ~  l6 I" L& _" W公仔箱論壇
! X0 f+ a+ c, n" H& dwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& g% A7 f& a  [+ t
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
4 l5 o- w8 ~$ V! w
& x9 W; m1 U7 Q" O$ F; {
+ J8 O7 p/ S* c- I! ^8 \. zwww.tvboxnow.com 傻妹(唔好嬲我咁叫你),兩線電視劇(食為奴及守業者)討論區咪係隸屬於焦點區嘅其中兩版囉,你篇【高天寶vs韋小寶】而家都登咗喺焦點區啦,明白未呢?! r# v4 o% r$ `
tvb now,tvbnow,bttvb9 `3 L8 a8 M$ d3 x1 N
我明喇!係咪佢哋兩個都有一對「大酒凹」呢? ..., S. @& r6 k2 V8 t1 ^6 V
leekwoklam 發表於 2014-2-22 01:49 PM
; s2 L/ |. p) G# P7 _4 ?/ Rwww.tvboxnow.com
* V% ]/ i2 y& q! o0 htvb now,tvbnow,bttvb唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀
其實係咪因為蚊蚊拍劇休息時,食晒啲煙仔但又煙癮起無得食,所以打晒「呵欠」標晒眼水,啲人見佢眼紅紅誤會咗佢啫?: K: K+ {/ y# q5 x% {
; v% B, @4 k) K5 kwww.tvboxnow.com
1 i  G" H* B" c% H' z5 Cwww.tvboxnow.com
- M# G" y3 Q' P) Dtvb now,tvbnow,bttvb
0 `5 y- q0 s! H2 a3 U" G, DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-22 02:03 PM
tvb now,tvbnow,bttvb9 s% L9 S, J# t0 e& Q* V& J

. T: q, g8 P- Z3 OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。一定唔信萬綺雯會不滿食為奴要飛紙拍到喊喇.. 佢e+仲要靠祖藍老表班底呢水起飛提高知名度架嘛! 不過又可以咁講, 佢可以借呢個news來宣傳佢自己嘅!
( F$ {. Q6 j9 }) Y: W公仔箱論壇
" A! n( J5 C+ [5 t  s. `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" Q; [0 e. w; V
唔使多謝。 多多加油,你的用心大家係睇到的9 c' x/ w4 L! w& U0 x) p
LastWinner 發表於 2014-2-22 01:48 PM
你都冇加過我分唔加油啦
+ Y2 s$ A+ i8 T1 T$ w4 zwww.tvboxnow.com唔買鹹魚包比你吃
你都冇加過我分唔加油啦
! {& x& A) [+ H6 ETVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔買鹹魚包比你吃! J$ B- k/ x6 @' u( h6 s7 c7 K) i7 c
rrliew 發表於 2014-2-23 08:49 AM
" s! t9 V) Z* C( E( d: n
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. _! _5 N0 @+ {
www.tvboxnow.com( E! ]. m+ c8 S, Y. U
咬咬化身做高天寶
公仔箱論壇+ i; l% a& z/ Q- F0 k, x8 G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 }& H3 K" ^# s/ M2 p
公仔箱論壇/ C* L- H# C& F$ Z
咬咬化身做高天寶公仔箱論壇& j! j% r; I$ A" s) n  |
LastWinner 發表於 2014-2-23 09:20 AM
烏鴉

化身做

小桃
烏鴉化身做小桃
& s% r$ D: e1 O* L2 v# Twww.tvboxnow.comrrliew 發表於 2014-2-23 09:52 AM
" r, }4 U7 c- b3 _' @2 B% X6 ~# l/ M
, S% J5 H; U6 w$ [$ V

4 q5 ]9 l6 B, Bwww.tvboxnow.com你留打呀?