返回列表 回復 發帖
& W! V/ P5 {# f; ^- c# ?& `) R  Stvb now,tvbnow,bttvb
3 U! ]. o1 g& |7 {) c( `TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
: O; ~! G+ f% E, @# s7 g# @; B公仔箱論壇你留打呀?
. M) {. @6 z6 H7 Uwww.tvboxnow.comLastWinner 發表於 2014-2-23 10:00 AM
唔好系人地個帖都打打殺殺
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-2-23 03:22 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 K. \( n* f4 A! s1 B

8 r3 a6 G: ^. I7 X' z8 ztvb now,tvbnow,bttvbrrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?5 Y0 o( d- q! K+ t

4 S) P% b" ^( B, j  {5 a1 b9 p公仔箱論壇呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。
+ C7 ]$ n7 ]; l( x公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 h) v* t0 b; C& L% K5 C
唔該晒, 咁我响焦點區開個乜野帖講黃智賢四阿哥好呢?? 話佢有演技又靚仔?? 驚驚啲人會插呀, r* A) g: q- W$ F- {0 r
大文細佬 發表於 2014-2-23 07:09 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, ~8 G* D2 \' K1 q

0 T5 k7 V4 s% t! K: S* Uwww.tvboxnow.com哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。2 J$ D1 j6 K! |1 [( m" S
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無?
rrliew , LastWinner 兩位好過瘾,兩位係咪好friend架?
. N. E8 o- E& y( h  l$ X公仔箱論壇
2 ?. e1 \% }7 \7 cwww.tvboxnow.com呢個係「會客室」嘛,好歡迎大哥大姐你地喺本帖笑笑鬧鬧,睇你地交流好得意,我同大文細佬都好喜歡你一言我一語嘅。 ...
6 @3 |7 D8 o* R7 U5 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:10 PM
唔怕水滿就得
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill
$ w' }& h- Q& z$ d6 p2 s! b: [that would be too bad
萬綺雯 不滿拍《食為奴》,揾鬼信! I think she should have good EQ already after so many years, unless her adaptation is as good as her acting skill3 n( n( K* S' `$ X9 d" \% D
that would be too bad公仔箱論壇% g7 Z' k+ ^6 U  s
shouting669 發表於 2014-2-24 03:41 AM
+ j+ j, T* l$ b2 j+ Q+ {tvb now,tvbnow,bttvb
4 R5 o+ M$ j5 A5 f1 F咪係!
唔怕水滿就得
/ a9 [! a( r- @- X' @* Q# i公仔箱論壇rrliew 發表於 2014-2-23 09:33 PM
公仔箱論壇* R4 y# P  H" i

$ y) y* W! u2 ~6 w# Y, Ewww.tvboxnow.comrrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. tvb now,tvbnow,bttvb& H0 a. }+ g% t4 y* H8 f; {. C

$ l; J1 @$ s, T, L話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅??
7 A9 g) O$ X8 Q1 I( b' Z
. b# a6 C7 N# n# rwww.tvboxnow.com哦....我只係建議你啫。有靈感咪發囉,無靈感睇吓人哋好了。. O$ u. R3 V' ?. j: L, j) x* M
喂,你做完功課未架?留番啲時間溫習同休息啊,我講嗰啲野你唔駛一定回應架,要兼顧學業呀知無? ...0 |4 `6 J: j% a5 {& K
leekwoklam 發表於 2014-2-23 03:21 PM
0 o% k6 ~- H8 d/ H: O公仔箱論壇1 J2 H/ T! C/ N$ V! h8 ?
幾時都係讀書最得閒架喇.. 除非就來考試啫
噢!做學生幾時都係最幸福,邊個好心幫我揾番啲青春呀?www.tvboxnow.com0 m6 L% p$ T6 ~9 g: E" S7 o% M
算啦,欣賞吓何雁詩的靚相........
公仔箱論壇# Y  t5 ^- [" [- E  @
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉
我睇左幾集先知原來個米仔係何雁詩囉公仔箱論壇/ p3 L  _5 {( e/ |0 n' `
小明家 發表於 2014-2-24 10:38 PM
9 y1 Z, i- m* l0 m) t& @: s. r公仔箱論壇騎騎,我都好似差唔多。
www.tvboxnow.com) @$ i& }  I6 Z/ J% m. {
騎騎,我都好似差唔多。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. R4 y; i9 a. E. H
leekwoklam 發表於 2014-2-25 11:26 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- N6 b0 {" w  E7 a  r1 o. k
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦. Y3 a" L% }/ E: t

8 u5 b* v& t/ F+ f- M- w/ |話時話,多謝你派的分,謝謝
0 B- w5 W1 L) h# E0 S$ Vtvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com9 Q/ u+ P8 v3 ^3 u
rrliew VIP喎, 唔講得笑, 响呢個公仔箱經驗多到我有排都未夠班呀. leekwoklam就比我好好多, 經驗起碼多過我. www.tvboxnow.com+ F* M: ?" w2 w( k- x9 e/ `
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 S8 j: N4 v  c  T0 I! J2 v
話時話吖, LastWinner幅相咁似我响香港一個朋友嘅?? ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 A1 @, m- [0 z( U
大文細佬 發表於 2014-2-24 06:17 AM
2打6 vip
公仔箱論壇, E$ N4 y0 o6 h/ O4 x' ~  ]" G1 i+ `
開頭幾集佢都無FOCUS,但係講真D戲真係需要進步下,唱歌仲好啦tvb now,tvbnow,bttvb1 U+ T0 ^; ?7 p
6 O* {' J5 i3 L. X) q! `6 g
話時話,多謝你派的分,謝謝www.tvboxnow.com: ?' z2 q+ `1 E" O5 o% u& ]
小明家 發表於 2014-2-25 12:37 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, {# D/ i9 H! T+ ^% T+ |

: {( f% e; o3 H7 A9 ztvb now,tvbnow,bttvb睇睇下, 佢啲演技真係有待改善, 不過新人係咁架喇. 話時話, 我覺食為奴, 佢唱得好過祖藍喎.. 可能個key要tone到啱女仔唱, 所以祖男要唱到大叫咁, 好似cover咗啲音樂咁.
2打6 vip) X3 W8 G& J& p
rrliew 發表於 2014-2-25 08:48 PM
www.tvboxnow.com& Y% C2 L+ X" i8 i$ Y, v* F# {& N

6 {  j1 S) R" D! w' d2打6.. 咁我咪新仔不如囉!