返回列表 回復 發帖
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情仲加埋唔logic
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
2 b7 T% {, P1 A8 {8 Z1 N! s: `tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
" T% M, T6 t* z4 ?: p# ZTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅<老表你好HEA>
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...tvb now,tvbnow,bttvb1 f: `, P7 j. ?1 H& G4 P
大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
, ^6 v( g: o/ _. n$ G1 P4 p, O

2 K; Q+ i1 z+ s) l5 |6 P
. W8 i$ p  E# q: p咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!0 [/ x0 m1 A5 y5 U" g% i
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! y/ ~8 l0 ^5 W/ a5 ?1 z: J
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅
0 b/ f9 O/ X: P+ M1 [tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
/ p5 |9 Z0 b$ U/ X3 {www.tvboxnow.com公仔箱論壇: I! s) o0 h8 ?: D( {
希望我地對老表祈望咁大.. 唔好失望喇.
5 ?1 n9 T. G) F' Q- p% zTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。. ]$ U7 R% v5 K6 Z
" R" w( H2 a5 O/ h9 Q" a
咪就係囉! 昨晚開槍果度, 未睇已經估到晒係許崇明開槍打中自己個女, 咁易估中, 咁仲有咩興趣追!!
% U' c, w2 ^7 X2 _+ Q5 {8 Z. ?" V" ]tvb now,tvbnow,bttvb
8 R1 t4 G4 M- t8 M# Jtycn3320 發表於 2014-10-15 01:26 PM
4 b. ]. q" s' b2 b( qtvb now,tvbnow,bttvb6 _; n$ w4 g1 q( K2 Q1 ^
仲有好多... 例如估到高ling一定會死
我覺得呢套劇.. 基本如果你skip咗好多集.. 你唔洗睇番轉頭都會知之前劇情講乜.. 因為未做到都已經估到.. 太無聊喇... .. 要起碼好似"使徒"咁有時要人估都估唔到先至好睇架嘛..不過"使徒"後十集失望..估到劇情 ...
0 G; e7 J% ^$ p8 q7 b& S大文細佬 發表於 2014-10-15 02:14 AM
tvb now,tvbnow,bttvb7 Y. o3 u) W9 K3 t/ m- t* {

6 `6 X& M# `, w所以我臨尾都喺劇集綜合吹水版搞番個「純粹靠估大結局派獎遊戲」,不過呢,啲結局答案都應該好易估中,哈......
公仔箱論壇: G" c0 e" H/ e9 b" _6 v" I2 N
我都冇睇呢套嘢巧耐阿大佬。而家等緊跟住嘅
9 I! K1 v+ Q/ L9 B# g: f5 e0 ]% imnb1123 發表於 2014-10-15 08:49 AM
公仔箱論壇. Q" S2 ^) Z0 u& j! _
睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........
6 }3 s5 |9 `; B2 ?! |; [tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
- u1 v6 a( f( r# h% p; u2 a睇《大藥坊》越耐,個人就越痴呆........
) M, y! G* a$ w: \, C6 f" |! Imnb1123同大文細佬你哋就醒啦,冇追本劇........
+ V' A# Q; h- r5 J! f% q6 R公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-16 11:53 AM
公仔箱論壇0 e' g( j! ^+ X! O
公仔箱論壇: z5 Z  q' S& {8 w8 O) B3 H
唔係呀.. 我有同媽咪一齊聽呢套劇架.. 一路聽一路玩game
) s. t+ U/ N3 o, mtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb+ \* J2 p: _* w
我响27集就係睇咗嗰一陳間.. 見到啲好笑野呀...丁一元用口對樽口飲緊支酒.. 莊繼宗之後攞嚟對樽口飲... 之後丁一元再攞番嚟飲唔係對樽口架.. 係隔空飲架.. 佢居然驚人地啲口水呀.. 一啲都唔專業.. 呢一刻陳生又比黃生比下去喇.. 所以呢.. 黃生好啲
《大藥坊》不太理想...希望《飛虎2》及《老表你好HEA》會理想啦
) k' C- S0 [" k0 T6 ~# a/ }8 J; ~最後請各位繼續支持及睇劇時遇見各類趣事...歡迎各位會員發帖/回帖分享精彩內容給大家觀看
后面几集好睇好多了,期待不一样的结局
不一樣的結局.....今晚居然係呢套佔咗九點半後的時段...公仔箱論壇( ~: m% Z1 N/ s- k8 Y
tvb now,tvbnow,bttvb4 Z5 r# H8 R* s3 a* M. H: [4 _$ O4 n
發夢解毒,魏俊之死....一元大勇又迴光反照....最後離奇山上出現...www.tvboxnow.com$ h  r$ v' X' t( D( U/ j! J

1 C/ a# B/ \5 n8 z8 xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。四個字一頭霧水...或者呢啲神劇係我地凡人係睇唔明的。www.tvboxnow.com, N* r3 v# O1 R" @# X7 e  e' V
tvb now,tvbnow,bttvb0 \' C- R! O0 A2 r
無嘢好評....
☆★☆睇劇同步討論樂趣多,齊齊追劇回覆笑呵呵→☆★☆