返回列表 回復 發帖
暫時未睇,但感覺大長今feel,一陣睇睇劇情點先。
I guess, same old same lor..... no new
哈哈!真系女性髮型
大家好
支持钟嘉欣
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" K8 j6 {9 G/ g5 ~

4 u3 k* {) J2 l( Mwww.tvboxnow.comwww.tvboxnow.com6 N: p# T1 S" W- e/ j
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
大藥坊主題曲   顧家輝作曲  林夕作詞  張德蘭主唱
" J% A9 \( i4 a% k+ cwww.tvboxnow.com
4 d( V9 D" ~  owww.tvboxnow.com, O& J$ J" I8 @" p* c
反而對呢套劇嘅主題曲更有與趣。好耐冇聽張圓圓唱輝哥.林夕嘅作品
# |0 j' B; g! cmnb1123 發表於 2014-9-9 10:21 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) V" H: D/ N0 X1 q
mnb1123,你仲記得《我的如意郎君》嗎,主題曲又係張圓圓啊,非常好聽,雖然歌詞異常「橋」口.........
點解咁多人啲comments唔想睇嘅?? 不過如果唔係傳似港版大長針.. 我諗我都唔會想睇!
, g$ l' w3 ?0 h  M; K! i) }公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-9-8 04:03 AM
  @0 U& V) v( V5 `' U* h& k% B; n公仔箱論壇哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  K! I# r9 d- ]- [! a7 O' ~
不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。公仔箱論壇8 F/ }$ _! H  K0 w' n
公仔箱論壇, f; R) }9 z. o9 \+ j

& I/ B  K. y' ^$ C1 `1 i) ewww.tvboxnow.com: c0 s5 S" O4 l- }$ y  m6 r
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
十分期待

評分次數

• timmaxsing

睇完尋日首播已經唔想追落去,又系一D老土橋段!! 失望!
第一集都唔錯, 會睇落去
看第一集後... 不會追這劇
' G# q( F/ N% m; ~0 P3 C: QTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。將來無聊可能會看
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

評分次數

• timmaxsing

看第一集後... 不會追這劇
9 W4 D+ C( m1 D0 Btvb now,tvbnow,bttvb將來無聊可能會看TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' {2 ~; I4 C/ j2 Q1 \3 a% J
Pedestrian_A 發表於 2014-9-9 02:45 PM
1 R/ F' K; v# O2 Ktvb now,tvbnow,bttvb
. k1 P8 ?/ @8 R& xTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
. x0 `! D/ N8 z* DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈,連細佬你都唔buy,本劇真係so陰功。
( b# ~; p9 v* C/ y: Q' Q9 u& L4 ywww.tvboxnow.com不過好快有杜參父女玩針灸,佳期又替一元施「艾炙」療法,不如睇埋先吖。
4 K8 ^: [1 ^9 _/ Y0 }, ]www.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) C- o4 [5 {, a5 S* c
( b, J5 r7 k& ~3 e! t  Ttvb now,tvbnow,bttvbwww.tvboxnow.com% @; a4 O+ ?) m4 {+ v/ U& v8 A
' F1 O5 F. P" ?. {3 m: iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-9 12:23 PM
$ ]  s' K2 {  p' [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# ?4 ?/ S0 ^, ?; m0 X0 r+ Y7 f& a# z
睇多兩集先... 睇下會唔會好啲...
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-10 11:30 AM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" j) ]! _8 d  _
tvb now,tvbnow,bttvb) @6 m5 M6 A: {/ x, a
& b7 ^9 j# |- x公仔箱論壇
6 i+ N& ~  B& q7 S& y. H% N! U& [有同感!.. 可能峰哥同阿佘呢套有睇頭啲!... 不過我都想知.. 最後嘉欣會同邊個男角一齊... 我當然想係黃浩然喇.. 靚仔啲嘛
6 ^4 V9 Q( l  j( B0 m大文細佬 發表於 2014-9-10 02:01 AM
$ y- `4 F2 M' h! P1 b$ T7 s
% ]+ {# g! y: b' e, kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。丁一元机會大啩啲。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件