返回列表 回復 發帖
激似
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!
好久不见黄光亮了 也复出了
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
說起來咀是很像沒錯
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
佢地唔同姓架.. 一個姓王.. 另一個姓黃架.. 不過佢地個樣有幾分似既.. 王祖藍好樣好多TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% {. U3 E' l: d$ G: b- P
大文細佬 發表於 2013-1-26 05:41 AM
! u$ X9 }1 Z3 V8 O: BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我仲似为佢哋真係两父子
呢對係最新的父子組合,佢地外形勁似,分都分唔開。
- W$ h1 N" V4 qwww.tvboxnow.comserrurier 發表於 2013-1-28 03:36 AM
www.tvboxnow.com# P6 u1 D& g/ ?. \) S5 ~0 |9 T
8 D$ O  O9 a, _

4 H' X$ _7 k+ kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 W  y8 u+ ]3 Q; f3 R) E' j
我好贊同你嘅看法,希望佢哋仲有机会演多D俾我哋看啦!
說起來咀是很像沒錯
3 N+ x# X/ r- x公仔箱論壇冬青 發表於 2013-1-27 10:26 PM
www.tvboxnow.com) e4 K5 \0 R, o
公仔箱論壇  k1 e, o" t7 G

4 u: [6 L/ ?; C; |$ N# E% V
+ }. {  T! @% A, k( Wwww.tvboxnow.com
  h1 w2 m, J" P& p我同Dfriend 都認为佢哋係.
距地俩个一系埋一齐就有搞笑嘎喇
5 o3 T  r. O+ ^" F& H. S5 m  bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。hyx1005207867 發表於 2013-1-27 02:18 PM
$ f1 s$ p. o! K& aTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com% P9 N# J8 Y5 {: G8 R5 u. N

) Q" M$ H' k9 q! M两个都係搞笑高派
好久不见黄光亮了 也复出了& |- h9 L0 j4 S/ t+ w; d- ]& q
yunsheng 發表於 2013-1-27 12:55 PM
www.tvboxnow.com& d" R! z; c% |

7 f0 L6 \' }( V& S: Y" u. I/ N; G4 N$ [3 L" Q% n. x7 J9 }
計落都有十年无見过佢啦!
這对劇中父子,真的有幾分相似,唔錯的配搭!兩位演員都做得好,尤其王祖藍的形像幾攪笑!他的大陸人的廣東口音都幾神似!对他表現,係讚!讚!讚呀!!www.tvboxnow.com& w( ?/ n) Y/ b" g! z
後天美 發表於 2013-1-27 11:47 AM
( }3 X% m' R. j8 O7 V

" h* s6 ~7 p  j! T: G% a7 l# I2 m公仔箱論壇公仔箱論壇8 b7 S0 q, i# z. ]" _- J  c; t6 h
无错,王祖藍的演技又进步咗
agree
兩個個鼻都係咁大HAHA,衰在身高
样子可能有点像吧