返回列表 回復 發帖
同阿簡一樣!~ 有食力呀!~
阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
卡娃兒呢~ :-* :-* >:D<
我到在ny。。超无聊。。
你好靓女者。。。一阵搞到呢人失眠就唔好啦,。。。
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 12:05 PM 發表。 tvb now,tvbnow,bttvb! a) f0 G. v8 G: }/ T
阿簡繫邊個丫? 有食力? 即繫好定壞丫?
/ W3 `$ n2 W2 q5 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb8 ^  b( _: A' d9 W
梗係好啦!~ 公仔箱論壇. w) T0 i0 D, F' q. O9 c
我睇過妳相簿, 係小小過重0者!~ 妳男友都好後生喎!~
妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
btw..... i really like ur haircut ar^^
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-13 01:50 PM 發表。 
4 _: V; R7 J7 V+ s. m" {www.tvboxnow.com妳睇過我ALBUM 添啦?.. 妳點知我ALBUM架?
/ q. v  o- {/ G9 f2 A* X8 T/ e

( F. D5 m3 D% N5 s- P6 @www.tvboxnow.com我睇呢個咋, 唔係係咪妳講果個呢!~?tvb now,tvbnow,bttvb+ r! ~9 S( o4 l/ W# h

) G5 T- f0 n4 t. S4 ^2 [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。???????
, A  D* q. K: A- G, kwww.tvboxnow.com
; |' O! M5 q& l$ H2 |% ]) F% D好多相睇架!~tvb now,tvbnow,bttvb: \3 j3 @9 [& X8 W0 H$ H  |  }' h% R$ F
公仔箱論壇3 u& C# Z, T- t* |- Z$ `
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 05:17 PM 發表。 
+ a9 t3 e( Q% o' P7 K, M1 Utvb now,tvbnow,bttvb我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
. T3 V3 X1 U( P) ]公仔箱論壇$ c6 a4 y* \* i& M, m+ i( A
我又要睇
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
原帖由 lil_yuky 於 11/13/06 06:18 PM 發表。 % L0 y& Y. C8 k1 C# F. \9 |
不過比妳地睇曬D相..我下次米無野POST 囖? = =
9 J0 T- R( a9 v8 r, _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com7 H" ^- I/ Y) j, \' I
再影
原帖由 lil_yuky 於 2006-11-14 06:17 AM 發表。 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 n# d& O7 u  C" a4 P
我琴日POST 咗 一D ALBUM 嘅 links ..妳可以睇丫~~
公仔箱論壇$ G$ l5 |& Y* m: k

! [; \2 V  ?, o, k! O+ G已經close 番喇!~
唔好咁快打沉我啦...