返回列表 回復 發帖
老实讲近年的TVB剧,有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦" k4 r: \, A) u# ?4 ?2 a& g
lhy92725 發表於 2014-5-5 04:53 PM
% Q$ z) _$ ~) `2 V& j( ^' btvb now,tvbnow,bttvb
6 b# P0 h- y9 ~8 etvb now,tvbnow,bttvb我推「天與地」
今晚出佐兩集啦
條骨都無佐lu
今晚出佐兩集啦6 p' T# ^- \# B  l8 v
lhy92725 發表於 2014-5-6 11:45 PM
  x3 H% F  V2 e2 o  v9 g6 W$ H' m& ?
我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
8 r( O$ M) u3 \, h& jwww.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 r) O* {1 M' O
我推「天與地」
( ?! \) @2 k4 }4 U* Wmoonlight1812 發表於 2014-5-6 10:57 PM
- i& l; x) O1 V& Qwww.tvboxnow.com曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道公仔箱論壇9 n3 Q& @8 T% D, a
我反而觉得"爱.回家"有少少意思
條骨都無佐lu
' w3 E0 ~  Z; U7 g& y5 q/ F9 V/ Z我知,今晚先得閒睇,貓姐你睇咗嗱?
% m( H9 a: U" r) h( @9 cwww.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-5-7 11:17 AM
2 X8 _( ^# m7 d! N; I; x3 ATVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
條骨都無佐lu
有边套是诚意之作呢?我真是揾吾出啦
+ n, v  P7 ~3 C# s2 Wwww.tvboxnow.com
" g3 v% v) H1 e% j曲高和寡,毕竟无佐合家欢的味道www.tvboxnow.com' ]/ m, q/ a0 D9 a: H! {- h
我反而觉得"爱.回家"有少少意思9 y' ^/ Y' y; A" O
lhy92725 發表於 2014-5-7 11:34 AM
3 W% i$ {0 G( p1 R$ [# A3 E0 u0 Z
www.tvboxnow.com! d8 S/ _! h- O7 q9 _- ?
CHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...tvb now,tvbnow,bttvb/ S5 o! T' u: s: m& F+ m2 e

9 R! W+ }% R5 w6 V3 Q我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
開播係咪即係香港有得播呀?.. 邊個台呀?
# Q/ [. ?% V  `; G6 Ltvb now,tvbnow,bttvb我下载佐,但打算完晒一次过先睇,因为成个星期吊瘾好惨
5 e& K( i/ e6 Q. J( V  E6 `# }( ?lhy92725 發表於 2014-5-7 11:35 AM
$ {/ [  v2 M( ~$ g7 b3 j) x
, n1 V$ x: y  V$ m! L+ ttvb now,tvbnow,bttvb有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
www.tvboxnow.com" ]0 k& R, F! w" x
www.tvboxnow.com" }1 }. t2 T& A( v* T( M+ i' Q; o

4 A# ]( Z5 b; W, f) J  F, Xwww.tvboxnow.comCHing 問"诚意之作",咁快轉 Channel 變 合家歡,跟唔上啦...
9 n; N. o; V) Y8 U8 s3 i
! [& D  K3 m: |4 ~) J3 ]; JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我地大家就係唔想 隨波逐流 ,咪唯有向美劇、日劇那邊發展囉......
3 K  }# y6 h# \/ D, I9 q' hmoonlight1812 發表於 2014-5-7 02:15 PM
: \" h0 V* D  q& wwww.tvboxnow.com甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛. O9 w$ T/ g7 x9 m
毕竟HK现在其实得一个免费台
條骨都無佐lu
, P/ Z: x& k) I' atvb now,tvbnow,bttvb/ [& p, ]: _' x+ [( ]0 o
有得dl咩.. 可唔可以比條link我呀... 係咪BT torrent嚟架?? 我唔想online 上網睇呀? 因為有時會停下停下咁.. 部腦cheap cheap呀.
+ m& f6 a2 H6 jtvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-8 12:53 AM
/ z' s' [- `/ @0 Dtvb now,tvbnow,bttvb我都是网盘连接下载的公仔箱論壇/ Y: ^6 ]7 C$ q; G
相信呢个论坛都有人放上来吧
條骨都無佐lu
9 \- K; q4 g+ d' @( f2 Y3 |
甘诚意之中,都要适合多D人欣赏先合符免费台的大众架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- {, @+ @. d9 A% m8 B3 L9 n. r% L  U
毕竟HK现在其实得一个免费台
; w# o- b, R' E5 y公仔箱論壇lhy92725 發表於 2014-5-8 10:46 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) f! _" b6 j( y9 e. y4 M
公仔箱論壇6 }# E) q/ ^, _0 P- G: O9 Z+ q
所以依家人地咪播「西遊記」囉
: m% H9 Q. D( D. `2 v. R, K; {0 B
2 L- ^9 q1 H% Vwww.tvboxnow.com所以依家人地咪播「西遊記」囉公仔箱論壇* x0 S+ x: ^; k% o& t& ^4 z$ |* w
moonlight1812 發表於 2014-5-8 08:02 PM
/ C  i# V7 {: g/ v' H) M- M
所以米應該去抗議咯
條骨都無佐lu
今日終於一口氣睇佐六集www.tvboxnow.com& U, ^5 N2 y  K
基本上都保持水準嘅www.tvboxnow.com4 m/ X, w  x: c- ]1 `; M3 s
不過感覺上無佐果種窒息感
條骨都無佐lu
又一階段的結束
條骨都無佐lu
还是第一季Jack的女儿最漂亮 也不知道24到底会出好多季 总觉得美剧不如日剧 不会那么吊人胃口 会掏空胃口