返回列表 回復 發帖
最後,我真係建議無記多啲播出「香香」跳舞片段,話唔定班"宅男"會將佢Replay又Replay跟住跳,又話唔定收視率都會因此飆升哩。, ^3 j! K8 k6 Q* p

6 b3 q0 B0 y+ E$ Z% KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
2 @1 }4 T; _4 }TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 @2 r3 A0 z& R$ {0 Y
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& V! P, e+ ?$ n; c
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# q0 J) y3 G1 T* a4 W6 q$ Z- N8 L
係呀,次次聽到都鬼咁開心,因為聽完啲「初鍊」回憶一次又一次走番晒出嚟.....公仔箱論壇* c% g) i/ u0 Z" V
leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:53 PM
6 S) j/ ~& x4 r: e( |) d: H2 a5 K
$ q+ @+ _1 q, [3 jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。「初鍊」<--你係咪台山人呀?.. 發音同我姨丈一樣架
/ V1 n% I8 q3 t7 CTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
9 Q, c" ]& \3 f  y+ @% Z+ KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬,你嗰啲評論真係好鬼抵死啜核。
8 y; M" X# O8 p1 C+ w- j% T( WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
$ h: w, y. c- R% I! O# gtvb now,tvbnow,bttvb阿彤姐真係無得呃人嘅囉,尤其近shot嘅眼窩凹陷形態,真係有啲恐怖片feel.....
# e, I6 j+ f- ^& c8 o, o. z% [" Itvb now,tvbnow,bttvb TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' D" l! W; _2 ]" j) {1 |
至於陳慧珊都有啲乾乾瘦瘦,不過因為做奸角,佢嗰個有啲啲尖尖角角嘅面形,反而又幾夾咁 ...
8 g( T1 C; i0 |3 j! a, }公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-5-1 01:49 PM
$ @$ h: u/ d- Vwww.tvboxnow.com/ N8 ^: Z, ^+ s. I0 V
陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
* k0 [6 P( C3 g$ H) R" Z: M4 F/ t公仔箱論壇
: j: h+ x" n' Y/ O, o/ C- }www.tvboxnow.com陳慧珊呢啲叫殘.. 未到彤姐年紀! .. 陳慧珊話晒人生都啱啱經過大跌嘛! 好多人會受唔到呢啲壓力而變樣架!
) |+ n9 G8 S' [# Y( ]/ Z3 ^& Btvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-5-2 12:22 AM
0 i, D. D% o; s5 Z8 stvb now,tvbnow,bttvb咁又係,佢老公好似又話生意失敗又破產又盛,係幾飽歷風霜feel嘅。
小詩傳授「虎鶴雙形」7 r8 I2 Y( S- E' b& g9 A6 ^' L& R
公仔箱論壇( O, O  j) t* I) i9 v8 c
www.tvboxnow.com8 ]* C& K* H/ H& @
真係有拳譜參考架。
3 @9 v' t; h6 ]0 \7 nTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
  }0 V7 L  ~- d6 Z8 ?% n「初鍊」
4 \- q" S" p  N7 v) H" C2 E公仔箱論壇大文細佬 發表於 2014-5-2 12:18 AM
/ P1 D, [. i: V' q# |公仔箱論壇「初鍊」=「初戀」(唔知鄉下係台山、中山、新會......添?)
小詩傳授「虎鶴雙形」公仔箱論壇9 D: C& c  q! A4 @( R9 y4 h
282659628265982826597tvb now,tvbnow,bttvb- _6 |' W9 \7 a, Z# ^
) O. b! r$ Y( G7 x. q公仔箱論壇真係有拳譜參考架。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: H. E" Q" J: B; [$ ^  t: R
leekwoklam 發表於 2014-5-2 11:22 AM
+ }. q/ n/ f' _9 Q' Ltvb now,tvbnow,bttvb出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
0 Z- D+ C. q8 Z: j
+ n3 l8 V& [; b0 ntvb now,tvbnow,bttvb
睇呢班阿姨級好唔好睇架???
好多女神啊!!
1 X8 ^( U/ {9 p  C! _- Q* j公仔箱論壇出動傳授功夫呀,不過本僧會傳授上頂功夫給《M Club 》俱樂部弟子  
7 m, j' `8 K  [# `公仔箱論壇2826645TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 J" z6 i( c' n. s0 K
) N5 S* \/ T7 ]% U- T( D9 \# Wwww.tvboxnow.comtimmaxsing 發表於 2014-5-2 12:23 PM
www.tvboxnow.com6 l9 N- c8 @1 V" a
哈哈J神,我以前讀書時真係跟阿sir學過兩年功夫架,不過唔係洪拳,係太極柔功門。
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& B: e8 t4 A/ Z
各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
, `! p! a. J" J  o" Etvb now,tvbnow,bttvb各位網友,能否在上圖找出「香香」個倩影呢?啲宣傳活動中,香香罕有地竟然唔係焦點喎.......
' Q7 ^% R7 _" D: utvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-5-3 03:57 PM
www.tvboxnow.com  N5 B$ L9 T, c8 l1 m9 h
有無放大鏡
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute
8 I! J# e1 A9 v) X) a# y8 ?( F有無放大鏡www.tvboxnow.com# y! @# @: `8 ^' [
chy25 發表於 2014-5-3 06:49 PM
3 R8 p* }5 D& ]9 |# {9 o' M' F' J
哈哈,chy25,你個肖象咪係放大鏡囉。公仔箱論壇7 V3 w$ E; f! V/ @: z, r
香香佢咁乖,唔介意企後排嘅。
岑麗香張致恆呢一pair,襯咩? i think they are pretty cute 。。。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ W4 w- J6 X) U8 X
香香好可愛。