返回列表 回復 發帖
广州仔识定黎揾醒爷喔
條骨都無佐lu
又黎过指定请安~

香甜富貴檸版姐姐好 ,   

俏靓招財骨貓姐姐好 ,

彈指風流天大俠 ,

賭神 J 必勝

wng86 發表於 2012-7-12 07:38 PM
醒小小     去探富貴檸版姐和招財骨貓姐 ---- 都要講祝福的說話
.

香甜富貴檸版姐姐好 ,   

俏靓招財骨貓姐姐好 ,

彈指風流天大俠 ,

賭神 J 必勝 ,

可以要求 TVB$$$...       每次醒 ...
Canton仔 發表於 2012-7-12 10:25 PM
Canton仔 要TVB$$$$$$$$$$$$$$$ 就一定要搵俏貓姐
who is 俏貓姐
雖不明但覺厲
各位早晨  
who is 俏貓姐
Canton仔 發表於 2012-7-13 02:50 AM
搵下边个嘅签名系 得返条鱼骨嘅猫猫。

就知道啦
~ 甜甜鼠  & wng ~ morning ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
得返条鱼骨嘅猫猫鼠鼠 早晨 醒啊  
醒爺。。。早晨喔。。。

就知道啦
wng86 發表於 2012-7-13 08:16
.

檸版姐    ?
http://www.tvboxnow.com/space-uid-885008.html
           俏貓姐  ?
http://www.tvboxnow.com/space-uid-362859.html

另外兩個又是.?
          彈指風流天大俠 ,
               賭神 J 必勝 ,
.
广州仔识定黎揾醒爷喔
lhy92725 發表於 2012-7-12 22:38
.
為什麼不用頭像稱呼我呢.
中出十連發兄
畸形人類研究科
中出十連發兄
go2david 發表於 2012-7-13 12:43 PM
豆腐花中意   

就知道啦
wng86 發表於 2012-7-13 08:16 AM
醒