返回列表 回復 發帖
sorry sorry, 依度太多人叫我風婆婆, 風妹妹, 風姐姐...,聽得多, 已經唔記得有人叫我viento
viento 發表於 2012-8-18 12:05 PM
妳會唔會login時ID打風婆婆?
頭先睇唔明, 依家睇明啦...咁玩得開心D
viento 發表於 2012-8-18 02:25 PM
妳都有睇唔明嘅時候
咁就一日都冇訓過咯~

會癲嗰喔~
wng86 發表於 2012-8-19 11:18 AM
都唔係呀, 我可以瞓到中午12點嘛~!
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
专心唱歌啦
yxx01 發表於 2012-8-18 03:04 PM
人地唱嘅時候我可以上網
你冇開玩笑啦~
wng86 發表於 2012-8-19 11:18 AM
冇開玩笑呀
都唔係呀, 我可以瞓到中午12點嘛~!
viento 發表於 2012-8-19 11:43 AM
咁又訓過龍咗~
你好唔得閒喔~
wng86 發表於 2012-8-19 11:23 AM
還好, 還好..
henry揀左30號A:

卡片內容:

TVB$500,000 + TVB$150,000 = TVB$650,000

時間支出樓層
操作
HENRY_1682012-8-19 11:48 AMTVB 650000 元29258
積分轉出
我ipad係wifi版, 冇wifi就冇得上, 日本D wifi通常唔係free嘅, so............ 我大多數用手機
blacker14tt 發表於 2012-8-19 11:32 AM
free唔free睇你寫唔寫得姐,d cafe咪有羅,仲有好多靚仔靚女
酒館遊戲7獎金排行榜 (根據獎金排行)

名次ID踩中金樓次數得到獎金次數累積獎金01ricky8671520TVB$10,907,826

酒館遊戲8獎金排行榜 (根據獎金排行)

名次ID踩中金樓次數得到獎金次數累積獎金01ricky8671421TVB$8, ...
blacker14tt 發表於 2012-8-19 11:28 AM
我冇講過野
低調ing~
wng86 發表於 2012-8-19 11:31 AM
記住啦, 低調D, 低調D
還好, 還好..
viento 發表於 2012-8-19 11:48 AM
今晚又唔嗮訓咯~
咁50步有啩?
wng86 發表於 2012-8-19 11:31 AM
咁就有
少+少+少 = 3小~

到頭黎都係小
wng86 發表於 2012-8-19 11:33 AM
有几小
free唔free睇你寫唔寫得姐,d cafe咪有羅,仲有好多靚仔靚女
huhut6432gj 發表於 2012-8-19 11:49 AM
huhut6432gj 版主你好~

可以點稱呼你啊~