返回列表 回復 發帖
夢遊返嚟踩暗樓,
選卡未知生或死
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
風婆婆揀左21號A:

卡片內容:

TVB$100,000 x 5 = TVB$500,000

時間支出樓層
操作
viento2012-8-22 02:57 PMTVB 500000 元32344
積分轉出
風婆婆揀左21號A:

卡片內容:

時間支出樓層
操作viento2012-8-22 02:57 PMTVB 500000 元 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-22 02:57 PM
恭喜风姐姐得到大奖金。。。。
見到大家D樓, 不過好懶回

貓仔, 我聽日返十點, 九點要醒

ricky你真係唔係做得XX事多, 今鑊先咁黑仔?

巧巧鵝, 唔好咁衰啦, 你唔出現俾我追債, 我小好多樂趣架~!

各位...............夢遊去......
風婆婆揀左21號A:

卡片內容:

時間支出樓層
操作viento2012-8-22 02:57 PMTVB 500000 元 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-22 02:57 PM
多謝老闆娘~~~!!

巧巧鵝, 唔好咁衰啦, 你唔出現俾我追債, 我小好多樂趣架~!

各位...............夢遊去...... ...
viento 發表於 2012-8-22 03:00 PM
閂電腦

各位...............夢遊去...... ...
...好事多磨

再和你说一次晚安。。。。
再和你说一次晚安。。。。
icy97 發表於 2012-8-22 03:03 PM
可能有排講~~
巧猛
淫爺保重
巧猛
yxx01 發表於 2012-8-22 03:08 PM
慢慢就会习惯。。。。
習慣成自然
三点三。。下午茶时间
老板娘,iced mocha一杯
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
远远,你好啊。。。。