返回列表 回復 發帖
人走晒~收檔~大家晚安~
原來是總比分,甘我明啦
今晚真系好吾舒服
條骨都無佐lu
完全被封 2872310
BeiDouChef 發表於 2014-6-9 04:09 PM
Only in the last four minutes.
大廚嘅地頭,令人大開眼界!! 大廚你好!!  原來你都有水帖!!
哇! 咁多唔同水軍,真係有排學嘢囉!!
Only in the last four minutes.
Pedestrian_A 發表於 2014-6-10 04:54 AM
i don't know why gino is wearing lebron shoe ? fans ?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大廚嘅地頭,令人大開眼界!! 大廚你好!!  原來你都有水帖!!
gracechanstuart 發表於 2014-6-10 06:54 AM
歡迎光臨~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Morning, Everyone

老細早晨,頭依然甘痛
條骨都無佐lu
大廚早晨. 我既遊戲你知道點玩法未呢?

如果未知既話, 玩法係咁既:

為咗慶祝父親節, 我起水區抽出10幅男會員既吹水帖, 然后製作咗10首詩, 每首詩代表1幅吹水帖, 玩家要將呢10首詩同呢10幅吹水帖對應相連起黎. 其實好似玩match遊戲, 就係咁玩法.

如果大廚還有疑問, 請你pm我, 我會再詳細同你解釋.
大廚早晨
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
遇到這樣的女生要好好珍惜 2872503
BeiDouChef 發表於 9/6/2014 09:15 PM
大廚搵到個免費家庭幫傭
認真睇真啲真係又真係
老细想揾个肯帮他洗冷气的女朋友
條骨都無佐lu
老细想揾个肯帮他洗冷气的女朋友
lhy92725 發表於 10/6/2014 01:30 PM
果個係肯幫大廚洗冷氣機啲女友
認真睇真啲真係又真係
甘就恭喜老细咯
條骨都無佐lu