返回列表 回復 發帖
你贊成呀,下次搵埋你幫手先
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:42 PM
你嗌到冇所謂,但係我唔識喎.可以幫手睇場
型 英 帥 靚 正
愛上一個不愛你的人,是自願,
因缺愛而接受一個你不夠愛的人,是受罪。
自願,偶然也會有所喜悅;
受罪,總有一天會勉強不來而崩潰。
所以說:在《勉強幸福》的歌詞裡,
最不幸的,其實是那個送生日蛋糕的人,而不是林宥嘉。
看到這麼一回的回覆,計我話 你永遠都不知道你的真愛是誰 就真.
快些回來足球區,好多人都掛住你!
dereklam 發表於 2012-11-16 07:47 PM
我都未走過
我好耐之前,成日想搞d機會卡,不過因為太複雜,唔識點搞
見到你d卡,我才想到原來可以這樣
若日後你有時間,幫壽整幾個在足球區玩遊戲可以嗎,thxxx ...
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:32 PM
咁你幾時復職先?? 你唔復職冇得傾
你嗌到冇所謂,但係我唔識喎.可以幫手睇場
chan200308 發表於 2012-11-16 07:47 PM
我都好多野唔識架,之前我都唔知原來可以整d咁既卡

走晒寶,車車 早d出現咪好羅
返黎....
WAI鬼 發表於 2012-11-16 07:39 PM
洪生好
快些回來足球區,好多人都掛住你!
dereklam 發表於 2012-11-16 07:47 PM
derek兄好
我都好多野唔識架,之前我都唔知原來可以整d咁既卡

走晒寶,車車 早d出現咪好羅
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:55 PM
我已經早過你註冊好耐gu lur wor, 仲想早幾多??
咁你幾時復職先?? 你唔復職冇得傾
blacker14tt 發表於 2012-11-16 07:54 PM
唔好講e d野啦,開遊戲大家玩,誰開都可以啦

最緊要大家開心,你有時間就出聲了,歐聯16強就開始,要準備架喇
blacker14tt 發表於 2012-11-16 07:57 PM
有你e句就得了,thxxxxxxxxxxxxxxxx
blacker14tt 發表於 2012-11-16 07:57 PM
我想吓先.........去片
型 英 帥 靚 正
50904# blacker14tt

同我一齊捉 huthut 返工!
上次睇旅遊節目先知瑞典立45%稅,咁瑞典一定無窮人了
唔好講e d野啦,開遊戲大家玩,誰開都可以啦

最緊要大家開心,你有時間就出聲了,歐聯16強就開始,要準備架喇
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 07:58 PM
我唔識足球gu wor
derek兄叫我捉你返工wor
有你e句就得了,thxxxxxxxxxxxxxxxx
huhut6432gj 發表於 2012-11-16 08:00 PM
你想點玩先??