返回列表 回復 發帖
H.K的法定每年勞工假12天or基本7天有薪假(有薪會年資去定,最高14天)
以我去計算,我公司是半公職or半私營,所以會再高D,如果囉哂D有薪假or勞工假及OT無薪假,可放2個月假期... ...
timmaxsing 發表於 2015-7-17 11:15 AM
最高14...... 相較之下, 星馬好好多
。。。 新年,復活節,勞動,端午,七一,中秋,國慶,聖誕。。
唔知有冇數少左。。。
satoshi23 發表於 2015-7-17 11:16 AM
都唔係好多
终于爬完了…
多谢車車彩金…
我都覺得係咁。。。成日彈出黎。。
satoshi23 發表於 2015-7-17 10:21 AM
怎解吾装ABP呢
都唔係好多
blacker14tt 發表於 2015-7-17 11:31 AM
其實唔係好多公眾假期。。
仲有個清明。。。
貓貓唔見左既。。。貓貓幫下眼睇下我有冇講少左香港公眾假期?!
今日天氣唔多好......都係早D收工,返家休息下先
怎解吾装ABP呢
hungyu 發表於 2015-7-17 11:35 AM
隨意兄……
ABP  係咩黎?點裝??
係啊,車車你好有心機咁準備卡片,唔該你,辛苦啦
咁當然要車車你享度先可以搞活動嘛
。。。相隔一年時間啊 遊戲 25 , 26 。。
唔通。。。又要相隔一年? ...
satoshi23 發表於 2015-7-17 11:25 AM
之前係忽然好少人玩, 一個遊戲要好耐好耐先完成, 所以就冇心機搞新遊戲
今次係因為多左D人, 所以搞一個唔太需要傷我腦筋嘅BINGO!遊戲試水溫
反應好嘅話, 下一個遊戲應該唔需要等一年
Bingo 我都中
timmaxsing 發表於 2015-7-17 11:36 AM
J 神。。。幾多點啊?咁早就收工既?
好好咁休息啊,辛苦你啦
timmaxsing 發表於 2015-7-17 11:36 AM
你返工時間自己訂架?
之前係忽然好少人玩, 一個遊戲要好耐好耐先完成, 所以就冇心機搞新遊戲
今次係因為多左D人, 所以搞一個唔太需要傷我腦筋嘅BINGO!遊戲試水溫
反應好嘅話, 下一個遊戲應該唔需要等一年 ...
blacker14tt 發表於 2015-7-17 11:38 AM
哦,原來係咁 ,一個遊戲既製作係需要時間同心機
車車,仲有 D 動腦筋既遊戲?

今次反應唔錯啦,車車好滿意嗎?
可能唔洗等一年啊!期待下新遊戲
恭喜見光死嘅食蕉第一次叫BINGO!

時間支出操作
匿名2015-7-17 11:43 AMTVB 4000000 元積分轉出
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
隨意兄……
ABP  係咩黎?點裝??
satoshi23 發表於 2015-7-17 11:38 AM
用google chrome上纲、在應用程式内你會見到ABP、免费装的…