返回列表 回復 發帖

[出賣] 我都來出賣。。。

我覺得佢好靚。。。。喜歡佢[可惜冇膽講T.T]公仔箱論壇/ z$ m, R. |3 }& _

$ Q9 S/ \2 h/ w8 f9 ]公仔箱論壇[ 本帖最後由 ~keer~ 於 2007-10-6 12:37 PM 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
多謝分享...
1 w6 @  r8 b, [5 j( _$ a+ E% ?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。慢慢黎啦
我会鼓励你去同据表白,苏州过后无艇塔。。。:onion05:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
我都想加油。。。可惜
; j: X* D, X1 W0 [# x7 k5 U佢已經有男朋友T.T
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-25 11:53 AM 發表 公仔箱論壇0 m5 B. i& ?1 s' K3 T7 a( ?' W6 \
甘我只可以祝福你!!如果有缘,一定可以一起!!
4 i6 K0 l8 o' W) l: B- s! lwww.tvboxnow.com雖然我好想同佢一起TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 n# j( g* g2 m; w0 e
但係都唔想佢同男友分手
2 N' O, S4 F% U. ?0 a. Q4 d唔想佢唔開心
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 12:04 PM 發表
/ e( I7 y( O3 I3 Dwww.tvboxnow.com: [$ Q$ Y( t& u# P: l
雖然我好想同佢一起TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ Y# T6 N4 r, j  v* |+ M7 g
但係都唔想佢同男友分手
8 b9 T5 j( }/ B9 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔想佢唔開心
& [% }7 a' L& J/ Q公仔箱論壇睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..8 M  t+ B& Q0 J( @
男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
加油呀~sup u

回復 #7 ed_teck 的帖子

sometime be fren is more easy than be b/gf www.tvboxnow.com! l) Z+ I; d8 p3 K
if u really don love he....better tell lah...if no suffer../ E  k0 B6 ]* J- q7 ^) {+ `. u; J
if u love.....than anything happen oso don betray this feeling
原帖由 ed_teck 於 2007-9-25 01:41 PM 發表 tvb now,tvbnow,bttvb$ Q9 Y6 L9 g- }; y6 c5 @, g
公仔箱論壇3 R/ o7 H+ j9 A) {" X% q9 H( R) [9 n
睇來好矛盾下.. 做好朋友喇..
; Z7 x# D  R0 I  @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。男女友未必做得耐, 但是好朋友可以做一輩子, 甘樣計法你賺好多.. ^^
5 t9 o6 R+ o: L, j
* v- o; t- P" g4 [+ b4 ^+ l
同意~同一想法~~~ 好朋友决对赚啊!!!!! 我支持做朋友!!! 分分钟擦出爱火花~ 冇人知。
. t8 L4 q! J* A& ?/ ]7 X) _加油啦,弟弟。。。
RaVeDoGgIe --------------------------------------------------- eIgGoDeVaR
佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。公仔箱論壇$ t1 \% K2 w! k4 g2 |4 I
我應該同佢講嗎﹖﹖
原帖由 ~keer~ 於 2007-9-25 07:13 PM 發表
" V& k9 Q! g1 b( R0 ewww.tvboxnow.com佢好像同男友吵架就快要分啦。。。。。
  U, y' t' q9 Y1 o* q- t( ]我應該同佢講嗎﹖﹖
* e- N) C3 E- l" M+ h4 ztvb now,tvbnow,bttvb千萬唔好.. 肯定失敗... 乘虛而入尼家野已經唔work.. 分分鍾得不嘗失..
, Z! Z! R" p: N公仔箱論壇我建議你做好一個好朋友的本份, 陪佢渡過最失意的時間..
靓????! {  _3 {, o: J9 m+ s
麻麻地喔..........
, F' l, A4 w6 f% K+ ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。tvb now,tvbnow,bttvb( J; Q9 Z1 t* K9 O4 }' t
www.tvboxnow.com5 u6 c) v1 D/ c& V; {- K7 r

! D; H' X: L: N# ]:onion05: tvb now,tvbnow,bttvb+ M3 x% \( }5 }) k( m
(本人立场,只供参考)
i thought she had a boyfriend already
She looks like she just woke up...8 `3 ^! ?! x+ C
she is ok la