返回列表 回復 發帖
16093# BeiDouChef
再次感謝大廚的賞金
大廚 晚上好!! 聖誕快樂!!!
13號大獎 ~ 幸運者 ﹕ No:1865159 恭喜Grace
http://i1348.photobucket.com/albums/p725/BeiDouChef/XMAS%20TICKET/gracechanstuar ...
BeiDouChef 發表於 2014-12-24 09:46 PM
多謝大廚 13 號 大獎 !!!
http://www.foodeology.com/wp-content/uploads/2010/12/Fairmont-Singapore-Christmas-Log-Cake-Fruity-Hazelnut.jpg
21合格報名的版友多謝大家參與 & 支持貼圖活動

大家聖誕節快樂﹗Hohoho﹗3005974

lhy927252  ...
BeiDouChef 發表於 2014-12-24 10:20 PM
多謝大廚 貼圖 大獎!!!
抽籤方式如以下 我用Hdd盒子
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分次數

• lilitan008

都係, 要多謝大廚
mintone 發表於 2014-12-24 10:22 PM
16093# BeiDouChef
再次感謝大廚的賞金
chenwenwu 發表於 2014-12-24 10:25 PM
多謝大廚 13 號 大獎 !!!
gracechanstuart 發表於 2014-12-24 10:28 PM
我也多謝大家支持本活動 ﹗
恭喜活動圓滿落幕
chenwenwu 發表於 2014-12-24 10:09 PM
貼圖活動還沒結束 到明天晚上11﹕59PM
所以說有貼圖的還是有獎勵
貼圖活動還沒結束 到明天晚上11﹕59PM
所以說有貼圖的還是有獎勵
BeiDouChef 發表於 2014-12-24 10:41 PM
好野!!好野 仲有獎攞!!!
Grace姐甘早,吾使準備今晚的大餐哦
條骨都無佐lu
Grace姐甘早,吾使準備今晚的大餐哦
lhy92725 發表於 2014-12-24 10:52 PM
唔使呀!! 今晚都未到聖誕!! 聽日有朋友請食飯! 唔使我自己黎!!!
好盞哦,聖誕一大班朋友過系開心D
條骨都無佐lu
恭喜獲得 Shady Records x Beats By Dre x Distinct Life「Shady Life」聯名別注系列音箱
可以大聲d播聖誕歌啦,多謝大廚
今晚播大聲少少都吾介意
條骨都無佐lu
好盞哦,聖誕一大班朋友過系開心D
lhy92725 發表於 2014-12-24 10:59 PM
可以暢飲紅酒!! 哈哈!!
要去煮早餐比老公時左返工!!請呀!