返回列表 回復 發帖
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說是甚麼由600個被抽到的用戶安裝甚麼收看記錄來推敲,那全港這麼多人這麼多部電視,誰知道確實人數有多少,但這劇力迫人的劇集,總結全港甚至遠至大陸澳門其他地方的收視人數應該相當嚇人,35點,現在全年暫時的好像也不太高,35點己可能成為全年收視之冠了。希望如此吧。

評分次數

• timmaxsing

5 ?9 a' {* j6 V' z. T公仔箱論壇今次嘅失控有D係警瘋手段太强硬所至 ,阿爺落聖旨要689清場,佢一定要聽話。如果發生喺強國一早出坦克開窗啦 www.tvboxnow.com8 Z0 H0 X8 h9 M! H5 A5 z
寶島睇緊阿爺點做,今日香江明日寶島,他朝君體也相同 ...www.tvboxnow.com6 J7 j# b& f0 Z! i! M  A
mnb1123 發表於 2014-9-29 12:22 PM
www.tvboxnow.com5 q/ @  j  l& ]9 r- J1 ^2 c/ A/ `

* v1 l2 U$ I8 l( Y- ^2 L. {公仔箱論壇依家唯一希望中央能夠抱住順利統一中國為大前題, 比民主自由香港!  因為台灣真係以香港借鏡架!
tvb now,tvbnow,bttvb9 ~  p* f) S6 n* f) b. `2 ~2 O1 _) M
好混亂,我都驚去賣咸鴨旦.....
+ R- W3 _* s$ ]" F$ @2 ?tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-29 12:53 PM
) a$ l, m4 O- `5 N0 [) ~# `4 iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。www.tvboxnow.com2 k% O. ~5 I6 Q  c$ H0 E
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
對於猜測大結局收視時的點數,這個因最近新聞裡的甚麼佔中,示威等等影晌觀眾人數,我猜的35點可能會受到影晌,沒太大的把握可以命中,現今還在播放是正正經經看電視的觀眾數量可能減少得很利害,計算收視的辦法傳說 ...公仔箱論壇/ k1 @4 G6 i# s2 j! q
金田Sam 發表於 2014-9-29 11:36 PM
* Y: y) m! c) v# Z0 H* j) k' e* n係喎,真係會影響rating,可能要喺限期前修改數字添...
www.tvboxnow.com$ r5 M* W8 W9 f
# N4 p% L# @2 m  Q( B* n* a6 A6 e
lamlam你係教協架?? 有無罷課呀?? 你無份示威應該唔會咁易賣咸鴨旦嘅
/ T  m& L. L; D" V3 L7 ]大文細佬 發表於 2014-9-30 03:27 AM
; T8 g' I% u" p2 K5 L& X9 y
哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎.../ o; S/ ^+ r+ y+ [
我冇罷課亦都唔主張...公仔箱論壇" z1 z% w( f2 M! o. q$ H
嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...tvb now,tvbnow,bttvb" s: V7 P; Q2 Q5 m' w
頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥....
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有2個會去賣咸鴨旦。
小嘉、爆seed、羡昕、Kobe、羡晴、卓sir、木蝨之中,我估有3個會去賣咸鴨旦。
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...
! F. Z# l) e: a  Z8 w! M哈哈,我唔係前線老師啦,我係會員,都成日幫襯「鵝頸橋」間教協買嘢,你都幾熟路嗰喎...www.tvboxnow.com7 J1 E: ]; G$ x9 I
我冇罷課亦都唔主張...
1 X$ u$ S! x; @( ]( }2 V; `4 B# vtvb now,tvbnow,bttvb嗰區啲交通改晒,我驚行行吓蕩失路...
4 Q+ h  h+ f  i, i公仔箱論壇頭先經過鵝頸橋街市,真係突然想食咸旦送白粥.... ...
2 o, X; m* W; ?leekwoklam 發表於 2014-9-30 02:47 PM
* t; v7 c! U- v  `4 y公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。( d9 B5 G; A5 b4 d. A0 i
咁又係罷課唔係咁好.. 影響學生嘅學業.. 未來主人翁嘛! ... 其實我就覺得集體絶食可能仲會work啲... 國際一定會有回響... 就算無暴力振壓.. 民主國家都會一面倒幫爭取民主真普選嘅香港人!
yan跳舞呢part悶到飛起擺明比啲佬睇架喇.. 想佢地流鼻血囉... 我聽咗兩分鐘走開咗添呀... 套劇開始好屎...7 M  d, s6 w4 m" c
大文細佬 發表於 2014-10-1 01:35 AM
- _8 @! D; }+ Y8 gtvb now,tvbnow,bttvb又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....
' o/ x2 }+ G' M) Btvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: M$ B5 O4 I( t7 w
而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......
) [3 @5 A7 F) X" v$ [4 l9 @$ R
2 i& Z) ~2 G& ?1 q  w# }( G5 etvb now,tvbnow,bttvb細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛......
$ {+ i* R' h/ I% w: P- Ctvb now,tvbnow,bttvb又比你講中咗心底話,呢場純係滿足男觀眾....tvb now,tvbnow,bttvb4 ?0 u7 f  J$ g. \0 M

; w- f9 P( \! [* b而我呢,已經開始儲埋兩集先一次過睇Lu.......www.tvboxnow.com" p5 N& n+ l4 d8 j( y- t: n

3 {: O; O4 m. N0 q公仔箱論壇細佬,唔知係咪我有問題呢?我睇敏之呢場舞真係冇乜feel,所以之後先寫呢個處境笑話之嘛...... ...
! v" [& k+ t) J4 R7 nleekwoklam 發表於 2014-10-2 03:27 PM
tvb now,tvbnow,bttvb+ V8 ]4 n; B# A* {$ y; v
我是男觀眾但看後沒感覺
* w- z6 [) c* y  h; ~% W. l7 _www.tvboxnow.com我是男觀眾但看後沒感覺
* t+ i4 E( w9 |Pedestrian_A 發表於 2014-10-2 03:35 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- ?1 s+ `, E; k5 y( Z3 p

6 B4 H! Z7 i3 j  B( jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差??
  P# E% k0 J# Q$ a' p; g& u
; \2 I; b% N8 H, c0 Q: M# I( W& ^
你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? www.tvboxnow.com% t0 U+ Z) ~. |9 i/ l  ?, h# x
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
4 [" Q! _* J8 s* N$ R3 h  D
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小
7 R) W9 {7 A1 O9 B/ T, bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
" f6 x0 t' z9 z% E) kTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。你同lamlam都睇後無感覺.... 真係咁差?? ; h2 c: g3 Z8 g& }0 e, w
大文細佬 發表於 2014-10-3 01:23 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。" N% I7 T" _! T, }
其實係我個人問題啫,不過唔好誤會,我唔係對female冇反應,我都係正常男性一名。公仔箱論壇9 @2 k0 ~) i: Q. i
不過我覺得睇Kobe跳脫衣舞仲開心好笑咁啫.......
4 B9 d; s2 o  q1 }% c
可能陳敏之眼神電不到我...  又可能陳敏之胸部太小公仔箱論壇8 L% j  L4 @% O/ s6 |2 U$ y
Pedestrian_A 發表於 2014-10-3 03:18 AM
- Z" Z2 w9 Q; T2 F哈哈,Kobe曾取笑佢係A-Cup.......
3 g- X% x0 E$ N( W公仔箱論壇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件