返回列表 回復 發帖
我依然買得起
你唔仲我借,我都要求神拜佛,仲贊助我

咪係豬八戒囉
tvbkk123 發表於 2014-4-17 04:05 PM
昨晚又中3x1 , 2x1 , 原本想贊助你................
型 英 帥 靚 正
昨晚又中3x1 , 2x1 , 原本想贊助你................
chan200308 發表於 17/4/2014 04:07 PM
還嗮人哋啲$$$先講啦

還嗮人哋啲$$$先講啦

http://goo.gl/ewgzSq
Anonymous 發表於 2014-4-17 04:12 PM
小強
型 英 帥 靚 正
chan200308 發表於 2014-4-17 04:07 PM
點知又輸返
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
點知又輸返
tvbkk123 發表於 2014-4-17 04:22 PM
真係想贊助你................
型 英 帥 靚 正
chan200308 發表於 17/4/2014 04:24 PM
還嗮$$$先贊助啦
認真睇真啲真係又真係
茂利借钱就当然吾还架啦
條骨都無佐lu
公眾假期以下為政府在憲報公布的2014年公眾假期:
每個星期日 星期日一月一日1月1日星期三農曆年初一1月31日星期五農曆年初二2月1日星期六農曆年初四2月3日星期一清明節4月5日星期六耶穌受難節4月18日星期五耶穌受難 ...
chan200308 發表於 2014-4-17 03:49 PM
既然系甘,听日米系假期咯,仲分咩劳工吾劳动工嗻
條骨都無佐lu
還嗮$$$先贊助啦
lckiong 發表於 2014-4-17 04:27 PM
一定還
型 英 帥 靚 正
茂利借钱就当然吾还架啦
lhy92725 發表於 2014-4-17 04:40 PM
一定茂利
型 英 帥 靚 正
既然系甘,听日米系假期咯,仲分咩劳工吾劳动工嗻
lhy92725 發表於 2014-4-17 04:41 PM
公眾假期以下為政府在憲報公布的2014年公眾假期:
每個星期日 星期日
一月一日1月1日星期三
農曆年初一1月31日星期五
農曆年初二2月1日星期六
農曆年初四2月3日星期一
清明節4月5日星期六
耶穌受難節4月18日星期五
耶穌受難節翌日4月19日星期六
復活節星期一4月21日星期一
勞動節5月1日星期四
佛誕5月6日星期二
端午節6月2日星期一
香港特別行政區成立紀念日7月1日星期二
中秋節翌日9月9日星期二
國慶日10月1日星期三
重陽節10月2日星期四
聖誕節12月25日星期四
聖誕節後第一個周日12月26日星期五
政府發言人說:「根據《僱傭條例》及《公眾假期條例》,當農曆年初一、年初二或年初三適逢星期日時,會以農曆年初四替代成為法定假日及公眾假期。由於二○一四年的農曆年初三適逢在星期日,因而將農曆年初四訂為補假。」
型 英 帥 靚 正
chan200308 發表於 2014-4-17 04:24 PM
贊助我3億啦
KK 還錢俾你 至於贊助就睇今晚如何啦.

tvbkk1238 秒前TVB 200000000 元積分轉出
型 英 帥 靚 正
贊助我3億啦
tvbkk123 發表於 2014-4-17 04:47 PM
就睇今晚條5x6如何啦.
型 英 帥 靚 正
KK 還錢俾你 至於贊助就睇今晚如何啦.

tvbkk1238 秒前TVB 200000000 元積分轉出
chan200308 發表於 2014-4-17 04:48 PM
老陳好感動