返回列表 回復 發帖
你地想玩明樓 or 暗樓呀??
blacker14tt 發表於 2012-8-5 12:06 PM
暗樓好似冇明樓搶得咁刺激, 因為冇目標.
而且....暗樓有時中得好莫明其妙
明樓對一D網速有問題的人好吃虧(私)
所以........唔識揀.
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
my cash almost full
win win win today
blueocean 發表於 2012-8-5 12:12 PM
派D嚟洗
春节甘传统,得三日其实太少,大部分公司都会放超过7日(而且基本上未过新十五无人做野)
国庆,就天朝当权者专登整出多D假期比人"普天同庆"嗻
lhy92725 發表於 2012-8-5 11:49 AM
果D公司自己放嘅當然, 我係講法例規定嘅假期
日本嘅新年都有放超過一個星期假期, 8月中都有約3~5日暑假, 不過唔係法例規定嘅假期, 公司有權唔放
靚到dum一聲,你窒風風
chowold2 發表於 2012-8-5 11:50 AM
我講緊另外一個朋友, 唔係風婆婆
有出电影版?我吾知嘅
lhy92725 發表於 2012-8-5 12:22 PM
最後結局咪是以电影版Final Break 推出LO..
有相睇冇?

wng86 發表於 2012-8-5 11:53 AM
唔會亂公開人地D相, 不過有雙長腿, 典型嘅樣靚身材正
酒館遊戲意見獎勵, 不開名, 你地自己check PM, 收到幾多萬全根據大家比嘅意見是否獲得採用, thanks again

時間支出操作11
2012-8-5 12:16 PMTVB 500000 元積分轉出10
2012-8-5 12:16 PMTVB 500000 元積分轉出09
20 ...
blacker14tt 發表於 2012-8-5 12:18 PM
老闆娘真豪
派D嚟洗
viento 發表於 2012-8-5 12:25 PM
need to clear my debts first

果D公司自己放嘅當然, 我係講法例規定嘅假期
日本嘅新年都有放超過一個星期假期, 8月中都有約3~5日暑假, 不過唔係法例規定嘅假期, 公司有權唔放
blacker14tt 發表於 2012-8-5 12:26 PM
如果比我拣,当然就宁愿春节放多几日,国庆放甘多日把鬼咩
條骨都無佐lu
need to clear my debts first
blueocean 發表於 2012-8-5 12:28 PM
呢句你次次都甘讲架啦
條骨都無佐lu
恭喜貓貓同viento 拿到獎金~

仲要多謝靚靚老闆娘 又派嗮D錢啦
wng86 發表於 2012-8-5 12:00 PM
變左窮鬼啦
點樣2樣兼備?
wng86 發表於 2012-8-5 12:19 PM
最簡單方法咪將2個GAME結合咪得囉...
我想冇鈕
chowold2 發表於 2012-8-5 12:08 PM
周哥哥壞啦
冇眼鏡會見到咩?
blacker14tt 發表於 2012-8-5 12:25 PM
十步穿陽......

十步外見太陽, 五宮拿埋一注,
但可憑感覺知道某人
my cash almost full
win win win today
blueocean 發表於 2012-8-5 12:12 PM
return me back the money

blueocean2012-6-21 09:13 AMTVB 200000000 元積分轉出
blueocean2012-3-10 11:04 PMTVB 200000000 元積分轉出
blueocean2012-2-14 11:54 PMTVB 100000000 元積分轉出