返回列表 回復 發帖
J神晚上好,今晚无开party啊
條骨都無佐lu
我總是時常輸的,今晚不夠注額,留待下次才玩也可以,若要J神你打本給我的話,那就真的過意不去呢!
巧開來 發表於 2013-10-31 09:24 PM
今晚有枓到,打少少地2千萬本金給你,你可少少地跟我買,如果真是過意不去就中話,就中的金額回5%給我囉
因為發帖就會跟,好多時跟沉船,所以我遊戲未PM囉,自己找答案,估到拿到獎金有成功,無得怒什麼沉船等字出玩本館,
timmaxsing 發表於 2013-10-31 09:31 PM
我也認為各自找答案,然後pm你比較好些,不然沒了那種樂趣!
lhy92725 發表於 2013-10-31 09:40 PM
貓姐好,無開呀 我正在煲碟
今晚有枓到,打少少地2千萬本金給你,你可少少地跟我買,如果真是過意不去就中話,就中的金額回5%給我囉
timmaxsing 發表於 2013-10-31 09:41 PM
今晚有枓到?那我就跟J神你買好了,希望借借你的運氣,但願不要搭沉船就好了,謝謝你J神!
lhy92725 發表於 2013-10-31 09:40 PM
貓姐姐晚上好,我跟J神在這開party呢!
第一次發的"引言小遊戲"到現時未有朋友答中到,
要考慮下是否答到最接近的該位朋友,是否送出安慰獎,
timmaxsing 發表於 2013-10-31 08:58 PM
提示:有答案可刪除,如果截稿時間無人答中, 我會考慮發安慰獎給該參與者
提示:有答案可刪除,如果截稿時間無人答中, 我會考慮發安慰獎給該參與者
timmaxsing 發表於 2013-10-31 09:49 PM
那麼我現在還可以改嗎?是否把之前答案刪除了就可以?
那麼我現在還可以改嗎?是否把之前答案刪除了就可以?
巧開來 發表於 2013-10-31 09:54 PM
如果發出後,在修改,該遊戲就意義啦,因新遊戲,我唔想按門釘,宜楑空,想開心吹水送TVB$,如果我無說少少,你都唔知未有中啦,對嗎?來來兄
呢度嘅PARTY,我一般都参与吾到

評分次數

條骨都無佐lu
如果發出後,在修改,該遊戲就意義啦,因新遊戲,我唔想按門釘,宜楑空,想開心吹水送TVB$,如果我無說少少,你都唔知未有中啦,對嗎?來來兄
timmaxsing 發表於 2013-10-31 10:06 PM
不好意思,我誤會了,看到你的 提示:有答案可刪除,還以為可以再估一次呢!
lhy92725 發表於 2013-10-31 10:08 PM
來咗吹水,未參與咗囉,或者可以做下本館JOB SUP 喎
lhy92725 發表於 2013-10-31 10:08 PM
都只不過是普通吹吹水,貓姐姐為何不能參與啊!
都只不過是普通吹吹水,貓姐姐為何不能參與啊!
巧開來 發表於 2013-10-31 10:15 PM
說GAME
J神萬聖節快樂呀

認真睇真啲真係又真係