返回列表 回復 發帖
睇圖片感覺都算大啦
satoshi23 發表於 2015-8-16 12:17 AM
大概9呎x25呎. 同啊隨意兄個大菜園相比真係小巫見大巫咯.
洗完部車跟著去買野?!
satoshi23 發表於 2015-8-16 12:25 AM
係啊, 要幫啲細路再去買埋啲返學用品. 仲有啲未買齐.
大概9呎x25呎. 同啊隨意兄個大菜園相比真係小巫見大巫咯.
pknoface 發表於 2015-8-16 12:29 AM
唔係嘛……我覺得掌門果花園好大!
隨意兄有個大菜園?種菜??
唔係嘛……我覺得掌門果花園好大!
隨意兄有個大菜園?種菜??
satoshi23 發表於 2015-8-16 12:33 AM
佢個菜園要睇地圖開車至行得完.
係啊, 要幫啲細路再去買埋啲返學用品. 仲有啲未買齐.
pknoface 發表於 2015-8-16 12:29 AM
仲有未買齊??…咁多?掌門好錫妳的細路
書本嗎??
佢個菜園要睇地圖開車至行得完.
pknoface 發表於 2015-8-16 12:35 AM
真係犀利!!
仲有未買齊??…咁多?掌門好錫妳的細路
書本嗎??
satoshi23 發表於 2015-8-16 12:36 AM
每個星期啲文具都有唔同減價, 所以都係分開買. 每次買一些, 所以未買齐架.
每個星期啲文具都有唔同減價, 所以都係分開買. 每次買一些, 所以未買齐架.
pknoface 發表於 2015-8-16 12:41 AM
咁得意分開減價的…………

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
咁得意分開減價的…………
satoshi23 發表於 2015-8-16 12:43 AM
係啊, 每個星期都唔同架.
係啊, 每個星期都唔同架.
pknoface 發表於 2015-8-16 12:44 AM
哦……
其實一般文具都夠用了吧……買咁多……?!
掌門有好多細路咩??
掌門你有野要忙唔洗理我啦,我接著眼瞓去瞓
另外祝掌門週末愉快!同你的細路玩得開心D!
哦……
其實一般文具都夠用了吧……買咁多……?!
掌門有好多細路咩??
satoshi23 發表於 2015-8-16 12:48 AM
學校規定要買, 開學時要攞去交給學校用. 唔係自己用.
掌門你有野要忙唔洗理我啦,我接著眼瞓去瞓
另外祝掌門週末愉快!同你的細路玩得開心D!
satoshi23 發表於 2015-8-16 12:56 AM
水晶好夢咯.
慶祝本派21000帖和1400頁雙喜臨門!
為感謝大家不辭勞苦, 日以繼夜地為本派起樓, 特派發小禮物奬勵大家!

以下為20950帖至21049帖(共100帖)止, 到訪本派的訪客名單:

20950帖 ~ 21049帖訪客名單總帖數每帖$20000特別帖
lhy92725471694320000
chenwenwu2434860000
kingsleyyu2695380000
satoshi232835660000
gracechanstuart92218440000
hungyu3977940000第21000帖
Pedestrian_A145529100000
chan200308136427280000
yxx0124480000
ob513301062120000
mnb11232825640000
巧開來3066120000
BeiDouChef3156300000
eqwai17340000

每帖奬勵$20,000. 今次設特別帖(第21000帖), 奬勵$21,000,000.

以下為派奬詳情:
eqwai1 分鐘前TVB 340000 元
積分轉出
BeiDouChef2 分鐘前TVB 6300000 元
積分轉出
巧開來2 分鐘前TVB 6120000 元
積分轉出
mnb11233 分鐘前TVB 5640000 元
積分轉出
ob513303 分鐘前TVB 2120000 元
積分轉出
yxx014 分鐘前TVB 480000 元
積分轉出
chan2003084 分鐘前TVB 27280000 元
積分轉出
Pedestrian_A5 分鐘前TVB 29100000 元
積分轉出
hungyu6 分鐘前TVB 7940000 元
積分轉出
gracechanstuart6 分鐘前TVB 18440000 元
積分轉出
satoshi237 分鐘前TVB 5660000 元
積分轉出
kingsleyyu7 分鐘前TVB 5380000 元
積分轉出
chenwenwu8 分鐘前TVB 4860000 元
積分轉出
lhy927258 分鐘前TVB 94320000 元
積分轉出

今期特別奬(21000帖-以派奬時為準)由隨意兄(hungyu)奪得! 恭喜晒!

hungyu3 秒前TVB 21000000 元
積分轉出

以下為1399頁至1401頁(共3頁)之訪客名單, 每位奬勵$14,000,000.

1399頁 ~ 1401頁訪客名單

satoshi23
hungyu
chan200308
yxx01
Pedestrian_A
ob51330
lhy92725
mnb1123
巧開來
BeiDouChef
kingsleyyu

以下為派奬詳情:
kingsleyyu3 秒前TVB 14000000 元
積分轉出
BeiDouChef21 秒前TVB 14000000 元
積分轉出
巧開來39 秒前TVB 14000000 元
積分轉出
mnb112356 秒前TVB 14000000 元
積分轉出
lhy927251 分鐘前TVB 14000000 元
積分轉出
ob513301 分鐘前TVB 14000000 元
積分轉出
Pedestrian_A2 分鐘前TVB 14000000 元
積分轉出
yxx012 分鐘前TVB 14000000 元
積分轉出
chan2003082 分鐘前TVB 14000000 元
積分轉出
hungyu3 分鐘前TVB 14000000 元
積分轉出
satoshi233 分鐘前TVB 14000000 元
積分轉出

再次感謝大家既支持!