返回列表 回復 發帖
學校規定要買, 開學時要攞去交給學校用. 唔係自己用.
pknoface 發表於 2015-8-16 12:59 AM
我以為是自己用。。。點解得掌門去買?其他家長唔洗?
慶祝本派21000帖和1400頁雙喜臨門!
為感謝大家不辭勞苦, 日以繼夜地為本派起樓, 特派發小禮物奬勵大家!

以下為20950帖至21049帖(共100帖)止, 到訪本派的訪客名單:

20950帖 ~ 21049帖訪客名單  總帖數  每帖 ...
pknoface 發表於 2015-8-16 01:54 AM
多謝武當派掌門派發獎金!
掌門晚上好。
掌門午安,謝謝掌門的獎金。
KEN兄早,多謝武當派這裡的21000帖和1400頁獎賞,還未及恭賀,不好意思啊!
為感謝大家不辭勞苦, 日以繼夜地為本派起樓, 特派發小禮物奬勵大家!

以下為20950帖至21049帖(共100帖)止, 到訪本派的訪客名單:

20950帖 ~ 21049帖訪客名單  總帖數  每帖 ...
pknoface 發表於 2015-8-16 01:54 AM
掌門週日快樂,多謝掌門雙喜臨門大奬勵  
今晚唔使出夜咯. 有時間睇下電視劇.
pknoface 發表於 2015-8-16 09:55 AM
睇電視劇 are you usingTVpad ?
如果唔係點過日神呢?
pknoface 發表於 2015-8-16 12:01 AM
中年危機
pknoface 發表於 2015-8-16 12:44 AM
even better deal than dollar store

thank you
中年危機
Pedestrian_A 發表於 2015-8-16 04:21 PM
有兩個細路照顧,梗有動力嘅
條骨都無佐lu
最近無咩好睇吧。

lhy92725 發表於 2015-8-16 11:53 AM
睇緊【楚漢】。
我以為是自己用。。。點解得掌門去買?其他家長唔洗?
satoshi23 發表於 2015-8-16 12:53 PM
自己用既一樣要買, 但是唔使買咁多。 呢啲係學校規定每個學生都要買。每間學校和班級要買既野又唔同。
多謝武當派掌門派發獎金!
satoshi23 發表於 2015-8-16 12:58 PM
水晶唔使客氣。
掌門晚上好。
kingsleyyu 發表於 2015-8-16 01:09 PM
海龍王兄晚上好。