返回列表 回復 發帖
夜總會,係舊時傾生意嘅地方,酒色財氣,易傾好多
而家嘅生意人,實在好多架喇,要玩,都自己坐船去澳門玩啦,又安全,又多選擇。
perfectman 發表於 2014-8-14 11:51 AM
夜總會唔安全咩
理大「暗O」爭新生爆衝突

理工大學日前舉行新生註冊日,網上卻有片段顯示,幾個學生組織疑因爭新生參加「暗O」爭出火,數十人互相指罵推撞,有新生坦言對事件感恐怖及不安。理大表示若有學生涉紀律問題會處 ...
perfectman 發表於 2014-8-14 11:55 AM
暗O係乜傢伙
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
Perfectman 好熟d台詞喔。。。
旧时一定是常客啦
條骨都無佐lu
Perfectman 好熟d台詞喔。。。
SweetLemon 發表於 14/8/2014 12:02 PM
過來人
認真睇真啲真係又真係
簽名被屏蔽
网路世界其实吾好架,正如金钱是万恶嘅,但无佐佢你生不如死甘解
條骨都無佐lu
幼子涉弒雙親肢解案昨開審;控方開案詞指,幼子在警誡下承認案發半年前計劃殺人,行動花近4萬元,警方發現幼子與友人購入10把刀及鋸。幼子誘騙雙親往大角咀單位後,20分鐘內行兇,為免殺人留痕,他與友人將雙親肢解 ...
perfectman 發表於 14/8/2014 12:08 PM
刀   好唔好?

砍嘢切嘢=好
砍人殺人=唔好
認真睇真啲真係又真係
小强讲得甘哲学嘅
條骨都無佐lu
好慢又成日斷片,去睇戲啦~
認真睇真啲真係又真係
我都开饭咯,你叫佐外卖未啊
條骨都無佐lu
刀   好唔好?

砍嘢切嘢=好
砍人殺人=唔好
lckiong 發表於 2014-8-14 12:20 PM
水能載舟亦能覆舟
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
呢度講D野好深奧,唔識點駁入嚟
Anonymous 發表於 14/8/2014 12:36 PM
亂翕一通就得咯

金融才俊”俾人插咗廿幾頁
認真睇真啲真係又真係
Anonymous 發表於 2014-8-14 12:36 PM
依度講乜都得
亂翕一通就得咯

http://goo.gl/ewgzSq
Anonymous 發表於 2014-8-14 12:41 PM
支持