返回列表 回復 發帖
貓貓
沒啊。。。我只是吃過阿伯ge。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-29 02:59 PM
阿伯臭豆腐, 好有名gar?

我睇電視介紹....竹炭豆腐...想問你有冇試過, 好唔好食啫, 我就好想去試食
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
恭喜貓爺

lhy92725         1 秒前         TVB 1000000 元                 積分轉出
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
收左息過一排再玩過
HIDE 發表於 2012-8-29 03:18 PM
HIDE 姐 sponsor Cafe 10月6號啊。。。。。
HIDE 姐 sponsor Cafe 10月6號啊。。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-29 15:19
有咩玩? 十月六?
hide曾說過:
細細B sponsor 海洋酒館之錢作怪呀
瘋婆
blacker14tt 發表於 2012-8-29 03:14 PM
仲乜笑到咁衰呀
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
有咩玩? 十月六?
HIDE 發表於 2012-8-29 03:20 PM
Cafe 兩歲咯。。。。
恭喜猫爷~~估估神
細細B sponsor 海洋酒館之錢作怪呀
blacker14tt 發表於 2012-8-29 15:20
燈神贊助左一蚊啦
hide曾說過:
仲乜笑到咁衰呀
viento 發表於 2012-8-29 03:21 PM
大笑g ma
Cafe 兩歲咯。。。。
SweetLemon 發表於 2012-8-29 15:22
有咩玩?
hide曾說過:
阿伯臭豆腐, 好有名gar?

我睇電視介紹....竹炭豆腐...想問你有冇試過, 好唔好食啫, 我就好想去試食
viento 發表於 2012-8-29 03:18 PM
系佢ge地區有名咯。。。。
燈神贊助左一蚊啦
HIDE 發表於 2012-8-29 03:23 PM
TVB$1可以買到咩??
1功勳都要TVB$1,000啦