返回列表 回復 發帖
估下咋
條骨都無佐lu
KK嫂將自己綁條絲帶,送比KK就得啦!
perfectman 發表於 6/9/2014 08:58 PM
贊一個
認真睇真啲真係又真係

加多个贊!
多謝Henry睇黎得Henry最有我心
tvbkk123 發表於 6/9/2014 08:18 PM
大個仔啦,好快啲成家立室啦
認真睇真啲真係又真係
小強幾時成啊
條骨都無佐lu
原來KK今日生日
你吾講邊有人知哦
女朋友送佐咩比你啊
lhy92725 發表於 2014-9-6 08:35 PM
乜都冇
拍佐拖第一個生日
梗系祝你永遠甜蜜開心啦
lhy92725 發表於 2014-9-6 08:37 PM
多謝貓貓
KK嫂將自己綁條絲帶,送比KK就得啦!
perfectman 發表於 2014-9-6 08:58 PM
支持
大個仔啦,好快啲成家立室啦
lckiong 發表於 2014-9-6 11:41 PM
冇錢點成家立室啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
KK兄早晨。
KK 早晨!! 周末愉快!!

Miss 左 KK 大生日添!!

補祝 KK 生日 事事如意! 身體健康!! 戀愛路上無風無浪!!

!!

KK Selamat Pagi ~ AVI ~ Good morning ~
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
KK ~ sorry ~ missed out yesterday is urs birthday ~
125 also wish you

迟到的生日祝福 ..... wish KK you ~ 身体健康!天天开心!心想事成 !
預祝大家中秋節快樂!
KK居然無收到禮物?系米之前收凸佐啊
條骨都無佐lu

Miss 左 KK 大生日添!! 補祝 KK 生日 事事如意! 身體健康!! 戀愛路上無風無浪!!!!
gracechanstuart 發表於 2014-9-7 07:12 AM
我都唔知KK兄生日喎. 唔好意思!
我都要補祝KK兄生日快樂! 工作順利! 心想事成!
簽名被屏蔽
KK兄早晨。
pknoface 發表於 2014-9-7 06:17 AM
Ken兄晚上好

Miss 左 KK 大生日添!! 補祝 KK 生日 事事如意! 身體健康!! 戀愛路上無風無浪!!!!
gracechanstuart 發表於 2014-9-7 07:12 AM
grace晚上好有心就得啦
KK Selamat Pagi ~ AVI ~ Good morning ~
fls125 發表於 2014-9-7 07:58 AM
125早晨
KK ~ sorry ~ missed out yesterday is urs birthday ~
125 also wish you http://www.smilies.4-user.de/in ...
fls125 發表於 2014-9-7 08:05 AM
有心就得啦
預祝大家中秋節快樂!

fls125 發表於 2014-9-7 08:06 AM
中秋節快樂
KK居然無收到禮物?系米之前收凸佐啊
lhy92725 發表於 2014-9-7 09:13 AM
一向黎都唔在乎自己生日嘅
我都唔知KK兄生日喎. 唔好意思!
我都要補祝KK兄生日快樂! 工作順利! 心想事成!
pknoface 發表於 2014-9-7 09:20 AM
Ken兄唔使客氣!有心就得
各位早晨,我出街食個早餐先,返嚟再吹
perfectman 發表於 2014-9-7 09:47 AM
唔使急就緊要快
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林