返回列表 回復 發帖
我這邊看出電影不便宜呢
lhy92725 發表於 2015-5-12 21:47
$8~30SGD 但都有分不同類型的

IMAX 3D比較貴D 普通差不多 $8 ~ 14 左右當然看時間的黃金時段比較貴 早上比較平
我呢邊起碼80蚊以上,3D應該120以上了
條骨都無佐lu
D字幕九唔搭八...
我都係等碟...
kingsleyyu 發表於 2015-5-12 21:59
等韓國版 會很快有  Furious 7已經有HD的了
但首映已經去看了
我都睇過韓文字幕的
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2015-5-12 22:14
好像也差不多 貴的都是豪華房 有沙發那種
我這邊還有可以點西餐飲香檳 紅酒看的也有
我都睇過韓文字幕的
lhy92725 發表於 2015-5-12 22:16
外掛中字也會很快出的
普通影院咋,你講甘豪華的肯定吾系呢個價
條骨都無佐lu
普通影院咋,你講甘豪華的肯定吾系呢個價
lhy92725 發表於 2015-5-12 22:18
我看的$8~20的普通或IMAX的
$100+有食物&香檳酒 雙人配套的沒進去過
五月會看的

六月最期待的 Jurassic World
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你都留意到?
lhy92725 發表於 2015-5-12 10:00 PM
我download 咗之後發現仲差過自己聽英文...
lhy92725 發表於 2015-5-12 10:14 PM
我依邊 IMAX 接近$160...
等韓國版 會很快有  Furious 7已經有HD的了
但首映已經去看了
BeiDouChef 發表於 2015-5-12 10:14 PM
唔緊要啦,還掂都知套戲講乜...
五月會看的

六月最期待的 Jurassic World
BeiDouChef 發表於 2015-5-12 10:34 PM
我都期待 Jurassic World,不過我驚失望遮...
之前那部Lucy也是 才去看不久 韓版那邊就流出HD版下載了
我都期待 Jurassic World,不過我驚失望遮...
kingsleyyu 發表於 2015-5-12 22:42
之前3部都沒機會看3D
我現在DOWN來自己SMART TV 看3D 回顧下